- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.321
bence hayal değil insan istedikten sonra herşeyi yapabilir.sadece biraz azim ve irade gerek ee sen daha önce bu işi başarmışsın yani bunların hepsi sende var.ben başaracağına eminim.
Arkadaşlarrrr bendee size katılmak istiyorum haftayaaaa
arkadaşlar cuma toplantım olduğunu öğrendim yine of ya nerden çıktıysa hep son gün bişiler çıkıyor ya bıktım bu durumdan kaç haftadır hep 4 gün yapıyorum son gün elimde olmayan mecburi durumlar yüzünden güme gidiyor ne gıcık bi durum
kızlar az et yememe rağmen hiç aç değilim.sanki midem küçüldü canım bişey istemiyor.az önce lesllie 5 mil yaptım bence sizde deneyin acayip terletiyor ve uzun zamandır eritemediğim göbeğimin 2/3 ü gitti.bence sebebi lesllie.
a.s.yaa ben çok mu hayalperestimkaydirigubbakcemile3. 84 kg dayım. ve hazirana hala 55 kg olma hayalim varsempatiksalakcinni bence azimle olunabilirkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
tamam canım tartılır bildiririm tabiki. bide bişiy sorucam p.tesi baaşlamakmı şart tam oalrak
a.s.şart değil tabiiki zemuszemus ama genelde pzt başlayıp cmt sonlandırıyoruz.kaydirigubbakcemile5 fakat başka günlerde başlayanlarda varopuyorumnanaktan
a.s.tatlım ne toplantısı, bide diyetine neden engelbilmiyorumkismile
canım ben köyde çalışıyorum sbs toplantısı varmış ilçede biz sabah 6-7 gibi çıkıyoruz evden akşam 6-7 gibi geliyoruz yani çalıştığım yerin ulaşımı öyle akannehir
bir de geçen toplantıda da yumurta günümdeydim sabah o saatte yumurta yiyemedim yaanımda da götürüp yiyemedim soğuk midemi bulandırır diye her neyse en kötüsü küçücük bi ilçe olduğu için bizimkisi kutularda olan yoğurtlardan da bulamadım ölüyordum sinirden çünkü arkadaşlar kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlardı ben muzdarip sinirlerim bozulup yemiştim o gün yine aynısı olacak siz beni boşverin kendi diyetinize bakın ben 4 gün yapmaya alıştım nasılsa senağlama
ya abla sen böle yaparsan olmaz ama valla ben senin sayende 59 ları hayal eder oldum lütfen moralini bozma yaparsın sen guclubacismile benimde en geç temmuza 59 olmam gerek eşimin kardeşinin düğününde çok güzel olmam gerek hatta benmde 55 olmam gerek aslında bir eltim varda sinir oluyorum ona hanım kendisi 55 kilo srekli benim kilolarıma takıp duruyor laf sokuyor yani ona inat zayıflamam gerek
i
a.s.tatlım ne toplantısı, bide diyetine neden engelbilmiyorumkismile
canım ben köyde çalışıyorum sbs toplantısı varmış ilçede biz sabah 6-7 gibi çıkıyoruz evden akşam 6-7 gibi geliyoruz yani çalıştığım yerin ulaşımı öyle akannehir
bir de geçen toplantıda da yumurta günümdeydim sabah o saatte yumurta yiyemedim yaanımda da götürüp yiyemedim soğuk midemi bulandırır diye her neyse en kötüsü küçücük bi ilçe olduğu için bizimkisi kutularda olan yoğurtlardan da bulamadım ölüyordum sinirden çünkü arkadaşlar kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlardı ben muzdarip sinirlerim bozulup yemiştim o gün yine aynısı olacak siz beni boşverin kendi diyetinize bakın ben 4 gün yapmaya alıştım nasılsa senağlama
a.s.belki ilçede light süt-yoğurt (küçük) bulamazsın ama light olmayanını kullanabilirsinbilmiyorumkismileen azından çok da diyet dışına çıkmamış olursunkaydirigubbakcemile2hem de 5 kg olmasada 3-4 vermek bozmaktan daha iyi olmazmıopuyorumnanaktan
kızlar merhaba benim 1 yaşında kızım var emziriyorum hala bu diyete başlasam sorun olurmuki.. bide bıraktığında kilo alırmıyız acaba
a.s.tatlım moralimi bozmuyorumzemuszemushalime gülüyorumkaydirigubbakcemile3hem 3 hafta diyette kaçamak yaptım:kedi:hem de hedef haziran 55 diyorumsempatiksalakcinniama bu hafta gerçekten henüz hiç kaçamak yapmadım.:dance:evde ki börekten, sarmadan vs.den ne varsa paketleyip buzluğa attımkaydirigubbakcemile2hafta sonu yiyebileyim diyekaydirigubbakcemile3bu hafta kendimi böyle frenledimkaydirigubbakcemile2 benim iki eltim var, ikiside hem uzun, hem zayıfzemuszemus ben de hem kısa, hem şişkokaydirigubbakcemile3 hepimiz başka şehirdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz:dance:ama onlarda görür görmez ilk fırsatta lafı sokuşturuyorlar:a015:
:dilcikar:hıhh kokmuşlar kurban olsun lar bize demi ablacım hem ben sana güveniyorum sen veririsin banada verdirirsinkaydirigubbakcemile bu arada sen daha şanslısın en azından şehir dışındalarmış bizimki bide kayınvalidemin bitişiğinde oturuyo ona gitmesem bile malesef hafta da bir görmek zorunda kalıyorum bide o derdim var sorma yeni gelin sayılırım ya her hafta sonu bide kayınvalideye git işin gücün yoksa bir pazarım var zaten kötükedihüso
sende sağol güzelim ne yaptıkkiopuyorumnanaktana.s.candy_candy; HIFZIYS;
Sağolunnn can yoldaşlarım benim :asigim:
canım arkadaşım bende hazirene kadar 65 hayellerindeyim.başaracağız beraber inşallah,Allah ın izniyle istersek herşeyi başarabiliriz sağlıkla hayırlısıyla ıNŞALLAHa.s.yaa ben çok mu hayalperestimkaydirigubbakcemile3. 84 kg dayım. ve hazirana hala 55 kg olma hayalim varsempatiksalakcinni bence azimle olunabilirkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ayy çok mutluyum ya..et günüm süper gidiyor..biraz önce pirzolalarımı tavada yağsız yaptım süper oldu hiç acıkmıyorum ya üstelik zevkle yiyorum...
benimde et günüm süper kızlar şimdi tekrar etleri fırına vereceğim tuzsuz olması bile beni rahatsız etmiyor afiyetle yiyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kızlarr et günü çok rahat geçiyorrr tavuklarımı haşladım ve çok tok tuttu,normalde bu saatlerde kan şekerim düşmüş oluyordu.ben en çok meyve gününde zorlanıyorum :gitme:biraz pilates yapayım kolay gelsinnnnkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba benim 1 yaşında kızım var emziriyorum hala bu diyete başlasam sorun olurmuki.. bide bıraktığında kilo alırmıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?