5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bence hayal değil insan istedikten sonra herşeyi yapabilir.sadece biraz azim ve irade gerek ee sen daha önce bu işi başarmışsın yani bunların hepsi sende var.ben başaracağına eminim.

a.s.moral için teşekkürleropuyorumnanaktan ama yaşlanınca sanki irade de yaşlanıyorbilmiyorumkismile3 haftalık diyetti kaçamaksız yapamadım:sinifsinif: ilk kez bu hafta henüz kaçamak yapmadan devam ediyorum

Arkadaşlarrrr bendee size katılmak istiyorum haftayaaaa

a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak ama başlangıç kilonu bildirmeyi unutmamalısınopuyorumnanaktan

a.s.tatlım ne toplantısı, bide diyetine neden engelbilmiyorumkismile

a.s.lesllie ile 5 mil nedir:uhm:gerçi spora henüz vakit ayıramadım:sinifsinif:ama merak ettimopuyorumnanaktan

tamam canım tartılır bildiririm tabiki. bide bişiy sorucam p.tesi baaşlamakmı şart tam oalrak

a.s.yaa ben çok mu hayalperestimkaydirigubbakcemile3. 84 kg dayım. ve hazirana hala 55 kg olma hayalim varsempatiksalakcinni bence azimle olunabilirkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

ya abla sen böle yaparsan olmaz ama valla ben senin sayende 59 ları hayal eder oldum lütfen moralini bozma yaparsın sen guclubacismile benimde en geç temmuza 59 olmam gerek eşimin kardeşinin düğününde çok güzel olmam gerek hatta benmde 55 olmam gerek aslında bir eltim varda sinir oluyorum ona hanım kendisi 55 kilo srekli benim kilolarıma takıp duruyor laf sokuyor yani ona inat zayıflamam gerek
i

a.s.şart değil tabiiki zemuszemus ama genelde pzt başlayıp cmt sonlandırıyoruz.kaydirigubbakcemile5 fakat başka günlerde başlayanlarda varopuyorumnanaktan

hımmm o zaman canım ben yarndan itibaren başlayayım. akşam tartılayım yrn bildireyim. p..tesi de tam teşkil giderim p.tesi ve cumart. opuyorumnanaktan

ayy çok mutluyum ya..et günüm süper gidiyor..biraz önce pirzolalarımı tavada yağsız yaptım süper oldu hiç acıkmıyorum ya üstelik zevkle yiyorum...

a.s.tatlım moralimi bozmuyorumzemuszemushalime gülüyorumkaydirigubbakcemile3hem 3 hafta diyette kaçamak yaptım:kedi:hem de hedef haziran 55 diyorumsempatiksalakcinniama bu hafta gerçekten henüz hiç kaçamak yapmadım.:dance:evde ki börekten, sarmadan vs.den ne varsa paketleyip buzluğa attımkaydirigubbakcemile2hafta sonu yiyebileyim diyekaydirigubbakcemile3bu hafta kendimi böyle frenledimkaydirigubbakcemile2 benim iki eltim var, ikiside hem uzun, hem zayıfzemuszemus ben de hem kısa, hem şişkokaydirigubbakcemile3 hepimiz başka şehirdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz:dance:ama onlarda görür görmez ilk fırsatta lafı sokuşturuyorlar:a015:

kızlar merhaba benim 1 yaşında kızım var emziriyorum hala bu diyete başlasam sorun olurmuki.. bide bıraktığında kilo alırmıyız acaba

kızlar merhaba benim 1 yaşında kızım var emziriyorum hala bu diyete başlasam sorun olurmuki.. bide bıraktığında kilo alırmıyız acaba

a.s.maalesef emziren anneler, hamile bayanlarlmaz:diyet yapmamalılarlmaz:ne bu diyeti, ne de başka diyetilmaz: ama bebiş normal besine geçince:ecrin_bebek:beklerizopuyorumnanaktan

:dilcikar:hıhh kokmuşlar kurban olsun lar bize demi ablacım hem ben sana güveniyorum sen veririsin banada verdirirsinkaydirigubbakcemile bu arada sen daha şanslısın en azından şehir dışındalarmış bizimki bide kayınvalidemin bitişiğinde oturuyo ona gitmesem bile malesef hafta da bir görmek zorunda kalıyorum bide o derdim var sorma yeni gelin sayılırım ya her hafta sonu bide kayınvalideye git işin gücün yoksa bir pazarım var zaten kötükedihüso

kızlarr et günü çok rahat geçiyorrr tavuklarımı haşladım ve çok tok tuttu,normalde bu saatlerde kan şekerim düşmüş oluyordu.ben en çok meyve gününde zorlanıyorum :gitme:biraz pilates yapayım kolay gelsinnnnkaydirigubbakcemile3

a.s.Valla kayınvalidem de dışarıdakaydirigubbakcemile2eşimi alıp geldim memleketimesempatiksalakcinnihepsinden uzağımkaydirigubbakcemile5

Canim ben gecen hafta baslayamadim diyete ,dogal olarak listeden cikramissin ..Tekrar ilave eder misin.ben dun basladim..Bugun sebze gunum...
Sabah koskocaman bir salata yaptim kendime icinde brokoli ve roka da vardi.Brokoliyi cig daha cok seviyorum..Birde su renkli biberler var ya sus gibi onlerin minnaciklarini bi guzel kozleyip bol da limin siktim ..Bugun iyi geciyor..Insallah hafta sonuna kadar boyle gider..

ya ben bu diyeti 2 haftadır yağıyorum ancak son 1 kaç gündür baş ağrılarım oluyor sabah ve akşamları.
bırakmakta istemiyorum,irde et ve yumurta günlerinde yoğurt tüketicem çünkü yumurta,süt, et fazla sevmiyorum sanırım bir sorun olmaz...

candy_candy; HIFZIYS;
Sağolunnn can yoldaşlarım benim :asigim:
sende sağol güzelim ne yaptıkkiopuyorumnanaktana.s.
a.s.yaa ben çok mu hayalperestimkaydirigubbakcemile3. 84 kg dayım. ve hazirana hala 55 kg olma hayalim varsempatiksalakcinni bence azimle olunabilirkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
canım arkadaşım bende hazirene kadar 65 hayellerindeyim.başaracağız beraber inşallah,Allah ın izniyle istersek herşeyi başarabiliriz sağlıkla hayırlısıyla ıNŞALLAH
ayy çok mutluyum ya..et günüm süper gidiyor..biraz önce pirzolalarımı tavada yağsız yaptım süper oldu hiç acıkmıyorum ya üstelik zevkle yiyorum...

benimde et günüm süper kızlar şimdi tekrar etleri fırına vereceğim tuzsuz olması bile beni rahatsız etmiyor afiyetle yiyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım benimde bebeğim MAŞALLAH1 yaşında ama emzirmiyorum şuan senin için çok erken önce bebiş,sütten kestiğin zaman yaparsın bizler buradayız hepberaber devam ederizopuyorumnanaktan

bu yağsız yoğurt olayı benide tedirgin ediyor yarım yağlı yoğurt var iki kutu aldım bide olurmu acaba,olmazsa mecbur yumurta yiyeceğim ama sevmiyorum hiç(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…