- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.621
günaydın arkadaşlar kilo bildirim günü geldi çattı ama ayrıca korktuğum günde geldi çattı korkum tatil günlerinde yiyecekleri kendimi frenleyemeyip abartmak sabah kahvaltıyı abartmadım ama öğleden sonra biraz yağlı yicem inşallah abartmam dua edin benim için neyse 106 kilo ile başladım 102,5 tim bu sabah tartıda dün yediğim peynir tuzluydu sanırım bana öyle geldi sanki buçuk ları hiç sevmem ama neyse artık haftaya günde 2 lt su 3 fincan mate çayı ve 2 fincan yeşil çay ile takviye edicem belki daha bir faydaısı olur herkeze bol kilo vermeler :))
slm kızlar ben bugün başladım bu diyete bakalım nasıl gidecek. sebze gününde neler yiyorsunuz bana örnek verebilir misiniz :uhm:
slm arkadaşlar sadece sebze gününde yaptığım kaçamakla haftayı kapattım başlarken 84.4,yeni kilom MAŞALLAH81.0 3.400GR vermişim çok sevindim çünki regli günümdeyim dahada az verebilirdim,haftaya İNŞALLAH devam edeceğim patates günüyle açılışı yapacağım hafta sonuda abartmayı düşünmüyorum KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM VEREMEYEN ARKADAŞLARDA ÜZÜLMESİN İNŞALLAH HAFTAYA FAZLASIYLA VERİRSİNİZopuyorumnanaktan
süper canım kilon.. ben veremedim o kadar :çok üzgünüm:
masallah canim,tebrik ederim geri almaman dilegiyle :)
teşekkür ederim canım AMİNNN İNŞALLAH bu güzel dileğin hepimiz için,vermek çok zor almak çok kolay emeklerimizin boşa gitmemesi dileğiyle...opuyorumnanaktana.s.
slm arkadaşlar sadece sebze gününde yaptığım kaçamakla haftayı kapattım başlarken 84.4,yeni kilom MAŞALLAH81.0 3.400GR vermişim çok sevindim çünki regli günümdeyim dahada az verebilirdim,haftaya İNŞALLAH devam edeceğim patates günüyle açılışı yapacağım hafta sonuda abartmayı düşünmüyorum KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM VEREMEYEN ARKADAŞLARDA ÜZÜLMESİN İNŞALLAH HAFTAYA FAZLASIYLA VERİRSİNİZopuyorumnanaktan
maşallahcanım çok sevindim benden düşüksün şimdi bende pzt başlıcam bakalım ne olacak kim daha çok verecek varmısın yarışa olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?