5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

104,4

bu başarışızlığımı kaçamaklarıma ve meyve günümde bırakmama borçluyum yine.. haftaya salı günü başlayıp cumartesiyi meyve yapmayı denicem..

bulucaz en güzelini bakalım deneye yanıla :lepi: artık kaçamak da yok zaten zemuszemus

süper canım kilon.. ben veremedim o kadar :çok üzgünüm:

slm kızlar 78.8 ile başlamıştım 76.3 çıktım bugün sabah..
ama ayrıyetten regl oldum..onunda etkisi var mıdır bilmiyorum..
ama bol kaçamaklı bi haftadan sonra gayet de güzel verdim çok şükür..
pazartesi devam edecem inşaallah hafta sonu çok almam..
off ya ögleden sonra maklube yemeye gidecez bi arkadaşıma ben daha önce hiç yemedim görmedimde ama bomba gibi olduğunu biliyorum..inşaallah çok abartmam..
kilo verenleri tebrik ediyorumopuyorumnanaktan

slm kızlar ben bugün başladım bu diyete bakalım nasıl gidecek. sebze gününde neler yiyorsunuz bana örnek verebilir misiniz :uhm:

kızlar ben de bugün diyete başlıyorum. kilom 50, hedefim 43-44. geçen yaz 43 kiloydum sonra işe girdim 11 ay boyunca doğru dürüst gün ışığı görmeden tatilsiz çalıştım, bayramlar hariç. tabi işyerinde doğru dürüst beslenemedim de ve 50 kiloya çıktım. boyum 152 olduğu için bu kilo bana çok. 5 günde 5 kilo veremem, zaten 5 kilo benim kilomun 100de 10u, bana çok fazla. ama 12 mayısta tatile gidicez eşimle, inşallah o zamana kadar 4-5 kilo veririm.
bence kilodan çok incelmek önemli, şu an bel çevrem 69 basen çevrem 92, kalçadan ölçersem 94 cm. size sonuçları hafta hafta yazıcam, beni de listeye ekleyin.

önemli soru: bu diyeti haftada 7 gün yaparsam ters teper mi? sadece 2 hafta boyunca 7 gün yapmak istiyorum.

kilo veren arkadaslar süpersinizzz darısı başımaopuyorumnanaktanbugun 2.gün ben salata yedım ve 1 bardak açık çay..sonra 40 dak.sporumu yaptım benım e walker ım var onu yapıyorum hanı kollar ve bacaklar çalısıyor yaa yuruyus gıbı..
yalnız 1 problem var 2 gundur wc gitmiyorum sabahları kuru kayısı yesem olur mu?

1 çay bardağı ılık suya 1 çay kaiığı bal çok rahatlatıyor.bende 3 gündür içmiyorum ballı suyumu hemen içeyim

kilo veren arkadaslarııımm tebrik ediyorum sizleri... harikasınızz... 2 kilo,3 kiloo bile cok iyi bence... insallah devamı gelir ve de kilo almadan bayramlarınızı atlatırsınız....

slm kızlar ben bugün başladım bu diyete bakalım nasıl gidecek. sebze gününde neler yiyorsunuz bana örnek verebilir misiniz :uhm:

canım ben sebze gününde yediklerimi söyleyeyim fikir olur belki...
patlıcan, biber ve sogan közledim fırında ve bunları dogradım ufak ufak... icine sarımsak koydum güzel patlıcan salatası tadında bişey oldu... sabahtan da azar azar marul,havuc,salatalık,domates,maydonoz yedim... gün icinde bunları sögüş gibi yiyebildim birer ikişer...
yagsız tuzsuz sebze corbası yapan arkadaslar oldular.. bu da bi alternatif...
sebze günü cook çeşitli canım, hiç sıkıntı etme....

ben de yumurta günümdeyim.. suda yumurtalarım pişti, diyet süt ve diyet yogurtla yiyceem.. cokacimcoook
bakalm ben zor gececegini zannetmiyorum bugünün..

herkese selam lar ,
kilo veren arkadaşları tbrk ediyorum 2yada 3 yada daha az ,daha fazla inanın önemli değil önemli olan bizler gibi vucudu kilo almaya musait vermekte direnen kadınlar için çok iyi sonuçlar :hooray:
yarın bende aranıza katılıcam çok heyecanlı ve endişeliyim ya başaramazsam ..
gerçi daha önceleri isveç diyeti gibi ölüm orucuna benzer bir diyeti bile sağ salim yaptıysam bunuda yapıcağıma inanmam gerek :1ninca:
herkese mutlu haftasonları dlerim a.s.

acaba et gününde yumurta yesem yumurta gününde de yogurt yesem yine 5 kilo verebilir miyim ne dersiniz ? Yurtta kaldıgım ıcın ımkanlar dahılınde hareket etmek zorundayım, oyuzden bole bısey dusundum. :uhm:

slm arkadaşlar sadece sebze gününde yaptığım kaçamakla haftayı kapattım başlarken 84.4,yeni kilom MAŞALLAH81.0 3.400GR vermişim çok sevindim çünki regli günümdeyim dahada az verebilirdim,haftaya İNŞALLAH devam edeceğim patates günüyle açılışı yapacağım hafta sonuda abartmayı düşünmüyorum KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM VEREMEYEN ARKADAŞLARDA ÜZÜLMESİN İNŞALLAH HAFTAYA FAZLASIYLA VERİRSİNİZopuyorumnanaktan

masallah canim,tebrik ederim geri almaman dilegiyle :)

süper canım kilon.. ben veremedim o kadar :çok üzgünüm:

olsun canım bozma sakın moralini sende vereceksin sadece biraz şansızlık oldu meyve gününde yiyemedin olsun ama haftaya daha dikkatli yaparsın ve verirsin hepbirlikte vericez inşallah kardeşimde 2 kilo verdi üzülüyor niye daha fazla vermedim diye oda haftaya daha dikkat edicek hep beraber zayıflıcaz inşallah opuyorumnanaktan

Bende aranıza yeni katıldım, bence bana yardımcı olmalısnız :kedi: Sorumu yeniden yazıyım, çok heycanlıyım, hemen bu diyete başlamak istiyorum. Yurtta kalıyorum oyuzden bıraz zor olucak ama yapıcam, ılk gun kumpircilerden patates alırım dıyorum ama et konusunda opsıyonum yok. oyuzden et gununde yumurta, yumurta gununde de yogurt ve peynır yemeyı dusunuyorum. bunlara ragmen kılo kaybına ugrar mıyım? tecrubelı arkadaslar yardım edebılır mı bana acaba delikafadulden Pazartesi başlıycam beni de listeye ekleyebilir misiniz şimdiden kilom 93

maşallah canım çok sevindim benden düşüksün şimdi bende pzt başlıcam bakalım ne olacak kim daha çok verecek varmısın yarışa olumunekankayizsmile

maşallah canım çok sevindim benden düşüksün şimdi bende pzt başlıcam bakalım ne olacak kim daha çok verecek varmısın yarışa olumunekankayizsmile

çok çok teşekkür ederim canımmm tabikide VARIMMM heheh hadi, bakalım bu hafta daha eylenceli olacak:sm_cool:bende seni tebrik ederim sağlıkla bütün fazlalıklarından kurtulursun,kurtuluruz İNŞALLAHopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…