- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.601
ya bu diyet hafta içi çok uykumu getirip halsiz oluyorum işten dönüşte yatağa zor atıyorum kendimi.benim durumumda olan var mı acabaaaa arkadaşlarrrbilmiyorumkismile
bana da 15 kilocuk olmuştu.. çok yerdim ama o zaman.. kilo hediye etmekte çok cömerttir sağolsun
teşekkür ederim ablacım.. diyetin sayesinde tutmakta pek zorlanmayacağım.. a.s.
Kızlar patates 1gün önce haşlanırsa zayıflatma etkisi daha fazla oluyormuş.Bugün sabah tvde bir bayan söyledi.
Ben de bu diyeti yapıyorum 4 haftada 5 kilo verdim.çok mutluyum çünkü hiç kilo veremiyordum.
Hergün yazılarınızı okuyup motive oluyorum herkese kolaylıklar diliyorum.
arkadaşlar ben şunu anlamadım 5. gün yoğurt,süt, yumurtadan sadece birini mi seçiyoruz yoksa hepsinden tüketebiliyor muyuz bilmiyorumkismile
sabah hepsinden bir parça tüketiyorsun. gün boyunca ayrı ayrı ya da beraber tüketebiliyorsun.ama sabah bir tanesini ihmal etmişsen onu gün boyunca yiyemiyorsun
canım.
teşekkür ederimmzemuszemus bu çok iyi oldu çünkü yumurtayı tek başına yiyebileceğimi sanmıyorum. yarın başlıyorum bakalım, inşallah başarabilirimeyvahedigeldismile
kızlar bende başlıyorum yarın benide alın aranıza laelaelaelaelae
kilomu tam bilmiyorum ama 58-60 o aradaydım en son. yarın sabah yazarım kilomu.
ben yarın meyveyle başlamak istiyorum zaten haftasonu detoks yapmak istiyodum kendimi iyice motive etmiştim meyve yemeye lülülülülülü
ii akşamlar kızlarrrr:teytey::teytey:
misafirlerim gitti
neler neler yemedimmsırnaşık şey bir bilsenizz
kendimle gurur duyuyorum
herkeze yedirdim yedirdim ben tadlarına bile bakmadınsositososito
çok sevinçliyim
olucak galiba şimdi kurtulam yağlardan:sm_cool::sm_cool:
en son 5 te 2 yumurta ve peynir yeniştim sadece su ve çay içtim birazdan yoğurt yiycem
yarın bayram var bayram :dance:
ya bu diyet hafta içi çok uykumu getirip halsiz oluyorum işten dönüşte yatağa zor atıyorum kendimi.benim durumumda olan var mı acabaaaa arkadaşlarrrbilmiyorumkismile
yemek kitaplarına bakmak da iyi piskopatlık emme daha iyisi bende var. canım lahmacun
çekti diye eşime lahmacun istedim dışardan söylene söylene yiyor adam. :lepi: dünde canım kavurmalı pilav,
bol soğanlı nar ekşili çoban salata, sulu patates ve ayran çekmişti.
iyi bir ev kadını olduğumu göstermek için hemen eşime yaptım tabee :1closedeyes:
slm bende kilo vermek istiyorum bu cetveli nasıl elde ettin diyebilir misin?
kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun 68 lebaşladım 65 kiloyum 3 kilo verdim.........a.s.
günaydın arkadaşlar kilo bildirim günü geldi çattı ama ayrıca korktuğum günde geldi çattı korkum tatil günlerinde yiyecekleri kendimi frenleyemeyip abartmak sabah kahvaltıyı abartmadım ama öğleden sonra biraz yağlı yicem inşallah abartmam dua edin benim için neyse 106 kilo ile başladım 102,5 tim bu sabah tartıda dün yediğim peynir tuzluydu sanırım bana öyle geldi sanki buçuk ları hiç sevmem ama neyse artık haftaya günde 2 lt su 3 fincan mate çayı ve 2 fincan yeşil çay ile takviye edicem belki daha bir faydaısı olur herkeze bol kilo vermeler :))
tebrikler canım inş. devamıda gelir opuyorumnanaktan
ii akşamlar kızlarrrr:teytey::teytey:
misafirlerim gitti
neler neler yemedimmsırnaşık şey bir bilsenizz
kendimle gurur duyuyorum
herkeze yedirdim yedirdim ben tadlarına bile bakmadınsositososito
çok sevinçliyim
olucak galiba şimdi kurtulam yağlardan:sm_cool::sm_cool:
en son 5 te 2 yumurta ve peynir yeniştim sadece su ve çay içtim birazdan yoğurt yiycem
yarın bayram var bayram :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?