- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.581
:roflol:hep böyle devam edrsin inş. canım inanıyorum ben senin 75 leri 65 leride göreceğine bide o dondurma var ya o dondurmakötükedihüso senin en büyük düşmanın bilesin bende 1 yaz boyunca hergün dondurma yemiştim yemekten kendimi alamıyordum bana hediyesi 10 kilocuk oldu aklında bulunsun taklım
a.s.yeminin harikaydıopuyorumnanaktan tutacağından eminim
Kızlar patates 1gün önce haşlanırsa zayıflatma etkisi daha fazla oluyormuş.Bugün sabah tvde bir bayan söyledi.
Ben de bu diyeti yapıyorum 4 haftada 5 kilo verdim.çok mutluyum çünkü hiç kilo veremiyordum.
Hergün yazılarınızı okuyup motive oluyorum herkese kolaylıklar diliyorum.
canım ankaralımısın sen :uhm:
4 haftada 5 kilo mu :uhm:
bişey sormak istiyorum 5 günde 5 kilo deniliyor ya siz diyete sadık mı kalmadınız yoksa kilonuz çok fazla değil o yüzden mi az verdiniz merak ettim
4 haftada 5 kilo mu :uhm:
bişey sormak istiyorum 5 günde 5 kilo deniliyor ya siz diyete sadık mı kalmadınız yoksa kilonuz çok fazla değil o yüzden mi az verdiniz merak ettim
sevgi pıtırcıklarım benim bi sorunum var ya bilmiyorumkismile
ben akşamları hiç bir şey yiyemiyorum. bu dördüncü akşam oldu gene
yiyemiyeceğim galiba. midem bulanıyor. lahmacun olsaydı misal yerdim.
şölee salçalı soğan yanında, acılı ezme bi de yayık ayranı ile. boshayallersmile
ama yiyemem ki :kedi: canım ne yumurta ne peynir ne de yoğrut istiyor.
hatta tiksindim.her akşam böyle oluyr. bu diyet böyle mi zayıflatıyor acaba :uhm:
sabahtan beri 4 yumurta 200 gr felan light yoğurt iki light üçgen peynir yedim daha yemek istemiyorum siz yiyebilir musunuz??
arkadaşlar ben şunu anlamadım 5. gün yoğurt,süt, yumurtadan sadece birini mi seçiyoruz yoksa hepsinden tüketebiliyor muyuz bilmiyorumkismile
aaah aah nerdeee yemek istememek! akannehir benim hep yiyesim var... bi de cok psikopatım yaaa, yemek tariflerine bakıp agzımı sulandırıp sonra elma portakal yiyorum...verebilsem ne alaa,pazaar annem geliyor... 3 hafta diyet yapamam ben.... fisfisfis umarım geri almam..
aksamları da yiyesim hep var... :sinifsinif:
sabah hepsinden bir parça tüketiyorsun. gün boyunca ayrı ayrı ya da beraber tüketebiliyorsun.ama sabah bir tanesini ihmal etmişsen onu gün boyunca yiyemiyorsun
canım.
süpersin canımalkisalkisalkisumarım hep bu iradeyle gidersin yağlarada veda edersinvereliniortakben bu şekilde sabredebilirmiydim bilmiyorum aslında açlık hissetmiyorum ama yinede aklımdan çeşit çeşit yemek tarifleri geçiyor:mymeka:sonra toparlanıyorum Allah tan:tomato:a.s.ii akşamlar kızlarrrr:teytey::teytey:
misafirlerim gitti
neler neler yemedimmsırnaşık şey bir bilsenizz
kendimle gurur duyuyorum
herkeze yedirdim yedirdim ben tadlarına bile bakmadınsositososito
çok sevinçliyim
olucak galiba şimdi kurtulam yağlardan:sm_cool::sm_cool:
en son 5 te 2 yumurta ve peynir yeniştim sadece su ve çay içtim birazdan yoğurt yiycem
yarın bayram var bayram :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?