5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bana da 15 kilocuk olmuştu.. çok yerdim ama o zaman.. kilo hediye etmekte çok cömerttir sağolsun..

a.s.yeminin harikaydıopuyorumnanaktan tutacağından eminim

teşekkür ederim ablacım.. diyetin sayesinde tutmakta pek zorlanmayacağım.. a.s.

kızlar çalışanlar için tavsiyem eğer papateslerinizi yanınızada götürecekseniz sakın sıcakken koymayın ve üzerine nane atıp kapatmayın ben öle yaptım feci bişey oldunaneler bişmiş çok feci bir kokusu var zaten zor yiyordum patatesi şimdi hiç yiyemedim

Kızlar patates 1gün önce haşlanırsa zayıflatma etkisi daha fazla oluyormuş.Bugün sabah tvde bir bayan söyledi.
Ben de bu diyeti yapıyorum 4 haftada 5 kilo verdim.çok mutluyum çünkü hiç kilo veremiyordum.
Hergün yazılarınızı okuyup motive oluyorum herkese kolaylıklar diliyorum.

4 haftada 5 kilo mu :uhm:
bişey sormak istiyorum 5 günde 5 kilo deniliyor ya siz diyete sadık mı kalmadınız yoksa kilonuz çok fazla değil o yüzden mi az verdiniz merak ettim

bişey sormak istiyorum 5 günde 5 kilo deniliyor ya siz diyete sadık mı kalmadınız yoksa kilonuz çok fazla değil o yüzden mi az verdiniz merak ettim

canım kiloya, yaşa, daha önceden yaptığın diyete, regl döneminde olup olmamana ve yaşam tarzına (hareketli, hareketsiz) bağlı. ben genelde masabaşındayım birebir uydum ama 4 günde 2.2 kilo vermişim. üstelik yarın regl günüm. bu kötü bir sonuç değil. inan bir haftada 1 kiloyu versen dahi o kadar fark ediyo ki bu kadar kısa zamanda.

Canım ben çok zor kilo verebilenlerdenim 5 günde 5kilo verenlerde var .Hafta sonları çok etmek gerekiyor.Ben çok mutluyum verebildiğim için dikkat edersen sen de verebilirsin.

sevgi pıtırcıklarım benim bi sorunum var ya bilmiyorumkismile
ben akşamları hiç bir şey yiyemiyorum. bu dördüncü akşam oldu gene
yiyemiyeceğim galiba. midem bulanıyor. lahmacun olsaydı misal yerdim.
şölee salçalı soğan yanında, acılı ezme bi de yayık ayranı ile. boshayallersmile
ama yiyemem ki :kedi: canım ne yumurta ne peynir ne de yoğrut istiyor.
hatta tiksindim.her akşam böyle oluyr. bu diyet böyle mi zayıflatıyor acaba :uhm:
sabahtan beri 4 yumurta 200 gr felan light yoğurt iki light üçgen peynir yedim daha yemek istemiyorum siz yiyebilir musunuz??

aaah aah nerdeee yemek istememek! akannehir benim hep yiyesim var... bi de cok psikopatım yaaa, yemek tariflerine bakıp agzımı sulandırıp sonra elma portakal yiyorum... verebilsem ne alaa,pazaar annem geliyor... 3 hafta diyet yapamam ben.... fisfisfis umarım geri almam..
aksamları da yiyesim hep var... :sinifsinif:

arkadaşlar ben şunu anlamadım 5. gün yoğurt,süt, yumurtadan sadece birini mi seçiyoruz yoksa hepsinden tüketebiliyor muyuz bilmiyorumkismile

arkadaşlar ben şunu anlamadım 5. gün yoğurt,süt, yumurtadan sadece birini mi seçiyoruz yoksa hepsinden tüketebiliyor muyuz bilmiyorumkismile

sabah hepsinden bir parça tüketiyorsun. gün boyunca ayrı ayrı ya da beraber tüketebiliyorsun.ama sabah bir tanesini ihmal etmişsen onu gün boyunca yiyemiyorsun
canım.

yemek kitaplarına bakmak da iyi piskopatlık emme daha iyisi bende var. canım lahmacun
çekti diye eşime lahmacun istedim dışardan söylene söylene yiyor adam. :lepi: dünde canım kavurmalı pilav,
bol soğanlı nar ekşili çoban salata, sulu patates ve ayran çekmişti.
iyi bir ev kadını olduğumu göstermek için hemen eşime yaptım tabee :1closedeyes:

sabah hepsinden bir parça tüketiyorsun. gün boyunca ayrı ayrı ya da beraber tüketebiliyorsun.ama sabah bir tanesini ihmal etmişsen onu gün boyunca yiyemiyorsun
canım.

teşekkür ederimmzemuszemus bu çok iyi oldu çünkü yumurtayı tek başına yiyebileceğimi sanmıyorum. yarın başlıyorum bakalım, inşallah başarabilirimeyvahedigeldismile

kızlar bende başlıyorum yarın benide alın aranıza laelaelaelaelae
kilomu tam bilmiyorum ama 58-60 o aradaydım en son. yarın sabah yazarım kilomu.
ben yarın meyveyle başlamak istiyorum zaten haftasonu detoks yapmak istiyodum kendimi iyice motive etmiştim meyve yemeye lülülülülülü

ii akşamlar kızlarrrr:teytey::teytey:

misafirlerim gitti

neler neler yemedimmsırnaşık şey bir bilsenizz

kendimle gurur duyuyorum

herkeze yedirdim yedirdim ben tadlarına bile bakmadınsositososito
çok sevinçliyim

olucak galiba şimdi kurtulam yağlardan:sm_cool::sm_cool:

en son 5 te 2 yumurta ve peynir yeniştim sadece su ve çay içtim birazdan yoğurt yiycem

yarın bayram var bayram :dance:

ya bu diyet hafta içi çok uykumu getirip halsiz oluyorum işten dönüşte yatağa zor atıyorum kendimi.benim durumumda olan var mı acabaaaa arkadaşlarrrbilmiyorumkismile

selam kızlar bugün temizlik günümdü çok yoruldum,sabahtan beri sadece layt yoğurt yiyorum keşke yumurtayı sevseydim artık acıkmıyorum ama midem resmen asit yağmuru altında yoğurduma meyve doğrayıp yedim mecbur kaldım(

süpersin canımalkisalkisalkisumarım hep bu iradeyle gidersin yağlarada veda edersinvereliniortakben bu şekilde sabredebilirmiydim bilmiyorum aslında açlık hissetmiyorum ama yinede aklımdan çeşit çeşit yemek tarifleri geçiyor:mymeka:sonra toparlanıyorum Allah tan:tomato:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…