- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.641
kimse bana cvp vermicek galiba anlaşıldı senağlama hepinize başarılı diyetler a.s.
çok çok teşekkür ederim canımmm tabikide VARIMMM heheh hadi, bakalım bu hafta daha eylenceli olacak:sm_cool:bende seni tebrik ederim sağlıkla bütün fazlalıklarından kurtulursun,kurtuluruz İNŞALLAHopuyorumnanaktan:1hug:
slm herkese tekrardan ben bugün başladım ne kadar patates yedinizi soracaktım acaba ben çok mu yedim diye korkuyorum :1no2:
a.s.miktar ve zaman sınırı yok canım benim sadece mideyi aç bırakmıycaksın acıktıkça yiyeceksin az az ama sık sık yiyeceksinki miden küçülsün bir oturuşta çok yeme opuyorumnanaktan
a.s.tebrikler canım benimde misafirlerim vardı ama davetsiz kayınvalidemle kayınpederim eşimle araları biraz limoniydide suçbastırmaya geldiler sanırım dün pataes günümdü feci geçmişti atlattım die seviniyodum ama yemeğe geldiler tabi bende onlarla yemek zorunda kaldım hem diyet yaptığımı bilmelerini istemedim hemde bak bak gelinde bize trip yapıyo demelerini istemedim ayyy en kötüsüde kalmaya gelmişler ne alaka anlamadım yani anlıcanız benim diet pzt kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tebrikler selinay maşallah çok güzel vermişsin;kaçamak yapmişmıydın?
süpersinizkızlar 1 sorum var?ben hergün tartılıyorum hergün tartılan arkadaslar hemen ertesı gunde kılo farkı goruyorlarmıydı yoksa bırden dustugude oluyor mu?
sebze gunum bıttı yalnız soyle bır kacamagım oldu dısarda yedıgım salata ızgara tavuklu:kedi:
herkes çok güzel zayıflamış ya tebrik ediyorum hepinizi :hooray:
ben 2 haftadır yapamadım diyet ve geri aldım bütün kiloları tabi ki :çok üzgünüm:
ama pazartesi başlıyorum yeniden bu sefer çok kararlıyım hem bırakmıycam diyeti hem de hiç kaçamak yapmıcam umarım haziran sonuna kadar hiç olmazsa 55 görürüm umarım...
çok güzel incelmişşin canım tebrıkler özellikle kalçakızlar meraba ben 2 kilo vermişim moralim bozuldu.59.5 ile başladım 57.5 oldum.hiç kaçamak yapmadım ve spor yaptım.ama az vermişim.neyse sağlık olsun.
bu ara callanetics ile ölçülerimin nasıl değiştiğini sizlerle paylaşmak istiyorum:
01.04.2010 - 01.05.2010
göğüs : 87 - 84
bel : 70 - 68
kalça : 105 - 99
basen : 104 - 100
tek basen:64 - 61
.
valla ben her gün kilo farkı gördüm canıım....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?