5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kimse bana cvp vermicek galiba anlaşıldı senağlama hepinize başarılı diyetler a.s.

Canım tam bilemediğim için cevap yazamadım yumurta gününde yoğurt süt yağsız olarak tüketebilirsin ama et gününde yumurta olurmu bilmiyorum mantıken olur ama yinede tam olarak bilemiyorumopuyorumnanaktan:1rolleyes:

inş. canım opuyorumnanaktanya hep birlikte ayyy biliyomusun dün bir elbise aldım abiye ama küçük beden eşimin kardeşinin düüğünü için ayyy inşeyvahedigeldismile. içine girebilirim ama ii oldu almam onu gördükçe yemek yiyemem artık zaten eşimde tehdit etti kötükedihüsobunun içine giremessen sana bi daha bişey almak yok dedi kötükedihüso

slm herkese tekrardan ben bugün başladım ne kadar patates yedinizi soracaktım acaba ben çok mu yedim diye korkuyorum :1no2:

slm herkese tekrardan ben bugün başladım ne kadar patates yedinizi soracaktım acaba ben çok mu yedim diye korkuyorum :1no2:

a.s.miktar ve zaman sınırı yok canım benim sadece mideyi aç bırakmıycaksın acıktıkça yiyeceksin az az ama sık sık yiyeceksinki miden küçülsün bir oturuşta çok yeme opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım darısı senin başına

diyeti bırakmak zorunda olduğuma üzüldüm ama pes etme

pazartesi günü bizimle beraber başlarsın

kızlarrrr:teytey:
ben 3 kilo vermişim yumurta gününde hiç verememeiş gibiyim ama moralimi bozmuyorum ben elimden gelni fazlasıyla yaptımalkisalkisalkis
malum zamanın azizliğine uğradım bu haftaaaa ama pazartesi gününden itibaren diyete devam bu hafta daha çok kilo vericeğimi umut ediyorum

kızlar bayramınız nasıl geçiyoosırnaşık şey

ben sabah pastayla kahvaltı yaptım:1shok: neler yedim neler
akşamada kola içicem 1 bardak yeter dime
yarında dondurma yiycem
pazartesi günü kaç kilo olurum Allah bilir artıkakannehir

slm kızlarr. 1. günü atlattım guclubacismile ama 2 küçük kaçamağım var :kedi: bir erik yedim. gündüz patatesi sade yediğim için miğdem bulandı biraz ve akşam 2-3 kaşık yoğurt yedim patatesin yanında :kedi: 83.7 ile başladım inşallah devam eder azmim. çok yoğun bi çalışma günüydü o yüzden baş ağrısı çekiyorum birkaç saattir. umarım ilerleyen günlerde devam etmez. kilo verenleri tebrik ediyorum vereliniortak darısı biz yeni başlayanların başına boshayallersmile

süpersiniz kızlar 1 sorum var?ben hergün tartılıyorum hergün tartılan arkadaslar hemen ertesı gunde kılo farkı goruyorlarmıydı yoksa bırden dustugude oluyor mu?
sebze gunum bıttı yalnız soyle bır kacamagım oldu dısarda yedıgım salata ızgara tavuklu:kedi:

herkes çok güzel zayıflamış ya tebrik ediyorum hepinizi :hooray:
ben 2 haftadır yapamadım diyet ve geri aldım bütün kiloları tabi ki :çok üzgünüm:
ama pazartesi başlıyorum yeniden bu sefer çok kararlıyım hem bırakmıycam diyeti hem de hiç kaçamak yapmıcam umarım haziran sonuna kadar hiç olmazsa 55 görürüm umarım...

valla ben her gün kilo farkı gördüm canıım....................................

kızlar meraba ben 2 kilo vermişim moralim bozuldu.59.5 ile başladım 57.5 oldum.hiç kaçamak yapmadım ve spor yaptım.ama az vermişim.neyse sağlık olsun.
bu ara callanetics ile ölçülerimin nasıl değiştiğini sizlerle paylaşmak istiyorum:

01.04.2010 - 01.05.2010

göğüs : 87 - 84
bel : 70 - 68
kalça : 105 - 99
basen : 104 - 100
tek basen:64 - 61

kızlar sadece 18+6 günde böyle bir değişim oldu.normalde 21 er set şeklinde yapmak gerekiyor yani ben tamamlamadım bile.kilo vermedim ama çok fazla sıklaştım.sizlerede tavsiye ediyorum benim kalçam,bacaklarım artık eskisi gibi bıngıl bıngıl değil.bugün ilk defa o çok beyendiğim tayt gibi vücdu saran pantalonlardan aldım ve çok hoş oldu.

Son düzenleme:

kilo çizelgende bi yanlışlık olabilir mi çok garip:)

çok güzel incelmişşin canım tebrıkler özellikle kalça
valla ben her gün kilo farkı gördüm canıım....................................

bu sabah tartıldım kılo farkı göremedım ben bilmiyorumkismilebakalım yarın ne olcak..wc çıksam bayağı fark görcem sanırımkaydirigubbakcemile3

kızlarr hala günde 200 gr veriyorum..üstelik bide regl oldum..sanırım yarın hiç vermemiş olcamm..(

ama çok azmettim zayıflıycam..2 kilo bile baya farketti..

arkadaşlar kilo çizelgesi istiyorum bi yardım etseniz..geçen gün yaptım..imza olan yere yapıştırdı ıı olmadııı..

ben yazayım belkii bi yapamn çıkarr..çizelge insanı daha fazla motive ediooo..

başlangıç kilom:62
şimdiki kilom:58.8
hedef kilo:50

yaaa kızlaaar benim bugün yumurta günümdü.. cok güzel cok rahat gecti dogrusu... kaçamaksız.. bitek yogurda biraz biraz tuz attıgım oldu..
aksama dogru bi arkadasımda tartıldım 64,4 geldiiiiimmm :lepi:
diyete baslamadan önce de yine bu sekilde tok halde o vakitlerde yine aynı tartıda tartılmıstım 67,1 gelmiştim... o zaman şey diye düsünmüstüm demek ac karınla 66,5 olurum diye... simdi de tok 64,4 geldim herhalde ac 64 gelirim.... sabah tartılamıcam bende tarı olmadıgı icin o yüzden simdiden bildireyim dedim...
bende en az 2,5 kilo vermişiiiim :sm_cool:

iyigeceler kızlar son yumurta gününü yapamadım:tomato: ama 1.50 kilo vermişim çok şükür 58 i görebildim geriye kaldı 3 kilo:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…