- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.681
ay dayanamicam ben de başlıyorum kaydirigubbakcemile2 .kızlar bu saat oldu kahvaltı yapmadım çünkü 1 saat önce bi elma sirkesi içtim hala canım bişi istemiyo.ama şimdi patatesimle başlıyorum diyete aklinialirimsmile .kızlar hergün yazmaya çalışcam bakalım kaç kilo vercem ve kaç cm incelcem.
göğüs:90
bel:74
kalça:105
kilo:64 hadi hayırlısı kızlar hepimize kolay gelee olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim hıfzıys yalnız yine olmadı..öngörülen formatta değil diyorr???
berrudemir cim boyum 1.67canım boyun kaçtı? a.s.
Kizlar guzel kilo verenlere :hooray: var,peki benim vermeyenlereklava: mi var?Hakettim cunku..Kacamakta yapmadim hatta fazlasiyla sporda yaptim Sace yarim kilocuk gitti..80 basladim 79.5 oldum..hFtaya tuzu kesip deniycem.Bol sans dileyin lutfen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim canım ,benim et günüm en rahat günümdü bence sebze gününü atlattıysan et gününü daha rahat atlatırsınopuyorumnanaktanslm arkadaşlar bugün sebze gününüde atlattım hiç kaçamak yapmadan zemuszemus
yarın et günü, haşlanmış tavuk yiyeceğim bide okul var inş sorunsuz geçer :Saruboceq:
waaavvvv.. tebrikler bende bu hafta egzersize başlıyorum
bakalım bende nasıl bi fark olucak
canım 2 kilo vermişsin ama incelmişsin ben 3 kilo verdim ama bsenler pek incelmedi
pazaresi ölçülerim alıp başlıycam egzersiz ve diyete
tebrik ederim canım ,benim et günüm en rahat günümdü bence sebze gününü atlattıysan et gününü daha rahat atlatırsınopuyorumnanaktan
a.s.kutluyorum:lepi:kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun 68 lebaşladım 65 kiloyum 3 kilo verdim.........a.s.
a.s.kutluyorum:lepi:su içtim. öyle tartıldım. 60.2 çıktım.
yaklaşık 3 kilo verdim süperim ben ya bayanssulusmile
a.s.kutluyorum:lepi:106 kilo ile başladım 102,5 tim :))
a.s.yemininden sonra basaracagına eminimopuyorumnanaktan104,4
bu başarışızlığımı kaçamaklarıma ve meyve günümde bırakmama borçluyum yine..zemuszemus
a.s.kutluyorum:lepi:slm kızlar 78.8 ile başlamıştım 76.3 çıktım bugün sabah..
opuyorumnanaktan
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak diyein mucidi 2 gün ara verilmesini önermiş:uhm: ben ce ara vermek lazımbilmiyorumkismile belkide araverilmezse bidahaki hafta kilo verme hızı düşebilir veya hic verilemeyebiliropuyorumnanaktankızlar ben de bugün diyete başlıyorum. kilom 50, hedefim 43-44.
önemli soru: bu diyeti haftada 7 gün yaparsam ters teper mi? sadece 2 hafta boyunca 7 gün yapmak istiyorum.
a.s.kuru kaysı serbest günlerde kullanabilirsinzemuszemus ama diyette yas meyva yiyebiliyoruzopuyorumnanaktanyalnız 1 problem var 2 gundur wc gitmiyorum sabahları kuru kayısı yesem olur mu?
a.s.aramıza hoş geldinvereliniortaky:
yarın bende aranıza katılıcam çok heyecanlı ve endişeliyim ya başaramazsam ..
:1ninca:
a.s.
a.s.kesin birsey söylemek zor :uhm: ama olabilir gibibilmiyorumkismileacaba et gününde yumurta yesem yumurta gününde de yogurt yesem yine 5 kilo verebilir miyim ne dersiniz ? Yurtta kaldıgım ıcın ımkanlar dahılınde hareket etmek zorundayım, oyuzden bole bısey dusundum. :uhm:
a.s.kutluyorum:lepi:84.4,yeni kilom MAŞALLAH81.0 3.400GR vermişim opuyorumnanaktan [/COLOR]
a.s.kutluyorum:lepi:
aksama dogru bi arkadasımda tartıldım 64,4 geldiiiiimmm :lepi:
diyete baslamadan önce de yine bu sekilde tok halde o vakitlerde yine aynı tartıda tartılmıstım 67,1 gelmiştim... simdi de tok 64,4 geldim herhalde ac 64 gelirim.... bende en az 2,5 kilo vermişiiiim :sm_cool:
a.s.kutluyorum:lepi:iyigeceler kızlar son yumurta gününü yapamadım:tomato: ama 1.50 kilo vermişim çok şükür 58 i görebildim geriye kaldı 3 kilo:sm_cool:
a.s.aramıza hoşeldinvereliniortakay dayanamicam ben de başlıyorum kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
a.s.aramıza hoşeldinvereliniortakbende başlıcam dua edin arkadaşlar yaklaşık 10 kilo vermem gerekiyor
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bu hafta yapmamışım 70 kilodaydım aldımmı bilmiyorum yarın sabah tartılıcam ve patatesle başlıyorum ben 1 ay boyunca haftasonlarıda dewam etmeyi düşünüyorum çünkü hazirana kadar 60 a inmem lazım yani 1 ayda 10 kilo vericem inşllah şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?