5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

valla meyve günü öldürüyor beni.resmen dün ölüyorum sandım karnıma sancı girdi ve ter boşaldı birden bayılacaktım.kivi salatalık çilek erik yemiştim aç kalmadım ama kivi ve çilek vücuttaki zararlı maddeleri attırıyormuş ondan olsa gerek bir parça peynir ekmek yedim zor geçti karın ağrım.haftaya başka meyveleri deniyeceğim artık.bilmiyorumkismilemafoldumben

arkadaşlar bişey dicem..baktımda geneli geri almış,mutlaka almayanda vardır ama..geçen ay eşimle birlikte yaptık.ben 1.5 verdim o 2.5 vermişti.
ben sonra 1 aylığına memlekete gittim.
eşim çok üşengeçtir kendine yemek hazırlmaz hiç.
kahvaltıya meyve yemiş gitmiş.akşamlarıda komşu yemek vermiş hep..
yani sadece komşunun ymeği ni yemiş 1 öün bide meyve gün boyunca..çok sağlıksız bişey ama dediğim gibi üşengeç..dün geri döndüm bi baktım bziimki göbek salmış..kilomu aldında diyemiyorum kırılmasın diye..neler yedin ben yokken aç kalmadın dimi sadece komşunun verdiğini mi yedin dedim..evet dedi..
dolapta aynen bıraktığım gibi duruyordu..çıksana bi kaç kilo olmuşsun dedim 5 kilo geri almış..
bir daha ne ben yaparım ne ona yaptırırım..boşuna demiyorlar diyetisyenler şok diyet yapmayın diye..
eğer yaparsanızda 1 ay çok ciddi dikkat edin pişman olmamak için.

zaten bu diyet uzun vadeli en az 3 ay yapmak gerekiyor vücudun kiloyu sabitlemesi için 2 hafta yapıp bırakılırsa tamamen geri alınabilir.bu diyeti kime anlattıysam aaaa ne güzel hemen yapayım çok sevdim bu diyeti diyor.bu arada et sorunum var normalde çok sevmem zaten annem ekmek arası köfte ye diyor ya bayacak beni kaydirigubbakcemile3ekmek yok kesinlikle uzmanlar bile sadece kahvaltı dışında ekmek tüketmeyin diyor.ben 2 ayda 8 kg falan almıştım ögleyin 4 dilim ekmek yiyiyordum ama 2 hafta da 6 kg verdim ekmek yemiyorum artık kahvaltıda bile kepekli form bisküvi eşliğinde yapıyorum tavsiye ederim

canım boyun kaçtı? a.s.

çok teşekkür ederim hıfzıys yalnız yine olmadı..öngörülen formatta değil diyorr???

canım senin bir çizelgen daha var onu silip öyle yapıştırdın değilmi olması lazımdı belkide ayarlarda bir sorun vardır aynı kendime yaptığım gibi yaptımCADIARZU:uhm:

Kizlar guzel kilo verenlere :hooray: var,peki benim vermeyenlere klava: mi var?Hakettim cunku..Kacamakta yapmadim hatta fazlasiyla sporda yaptim Sace yarim kilocuk gitti..80 basladim 79.5 oldum..hFtaya tuzu kesip deniycem.Bol sans dileyin lutfen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah bu hafta güzel kilo verirsin canım bol şanslar bende bir 79'u görsem sonra 69'u en son 59-60 yeterli:))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

dün sanırım biraz fazla kaçırdım o yüzden bugün sadece yağsız tuzsuz cacık yiyorum 1 bardakta şekersiz nescafe içtim hareketim sıfır bide hareket olsa çok daha fazla verirdim yediğimi yakardım yarın halı yıkamaya başlayacağım aslında yıkatmayada verebilirdim ama sırf spor olsun diye:))

patateslerimi inşallah akşamdan haşlıyacağım ara vermek kötü oluyor ben 1 gün ara vereceğim bundan sonra ıNŞALLAH bu hafta 4-5kilom gider

slm arkadaşlar bugün sebze gününüde atlattım hiç kaçamak yapmadan zemuszemus
yarın et günü, haşlanmış tavuk yiyeceğim bide okul var inş sorunsuz geçer :Saruboceq:

slm arkadaşlar bugün sebze gününüde atlattım hiç kaçamak yapmadan zemuszemus
yarın et günü, haşlanmış tavuk yiyeceğim bide okul var inş sorunsuz geçer :Saruboceq:
tebrik ederim canım ,benim et günüm en rahat günümdü bence sebze gününü atlattıysan et gününü daha rahat atlatırsınopuyorumnanaktan

diyetin değil ama callaneticsin sayesinde inceldim bence herkes bu sporu yapmalı.tavsiye ederim.

tebrik ederim canım ,benim et günüm en rahat günümdü bence sebze gününü atlattıysan et gününü daha rahat atlatırsınopuyorumnanaktan

tşk edrm canım sebze günü iyi geçti patates günü daha fenaydım ilk gün diye belki. inş yarın daha iyi olacak :sm_cool:

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bu hafta yapmamışım 70 kilodaydım aldımmı bilmiyorum yarın sabah tartılıcam ve patatesle başlıyorum ben 1 ay boyunca haftasonlarıda dewam etmeyi düşünüyorum çünkü hazirana kadar 60 a inmem lazım yani 1 ayda 10 kilo vericem inşllah şans dileyin bana

kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun 68 lebaşladım 65 kiloyum 3 kilo verdim.........a.s.
a.s.kutluyorum:lepi:
su içtim. öyle tartıldım. 60.2 çıktım.
yaklaşık 3 kilo verdim süperim ben ya bayanssulusmile
106 kilo ile başladım 102,5 tim :))
104,4
bu başarışızlığımı kaçamaklarıma ve meyve günümde bırakmama borçluyum yine..zemuszemus
a.s.yemininden sonra basaracagına eminimopuyorumnanaktan
slm kızlar 78.8 ile başlamıştım 76.3 çıktım bugün sabah..
opuyorumnanaktan
kızlar ben de bugün diyete başlıyorum. kilom 50, hedefim 43-44.
önemli soru: bu diyeti haftada 7 gün yaparsam ters teper mi? sadece 2 hafta boyunca 7 gün yapmak istiyorum.
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak diyein mucidi 2 gün ara verilmesini önermiş:uhm: ben ce ara vermek lazımbilmiyorumkismile belkide araverilmezse bidahaki hafta kilo verme hızı düşebilir veya hic verilemeyebiliropuyorumnanaktan
yalnız 1 problem var 2 gundur wc gitmiyorum sabahları kuru kayısı yesem olur mu?
a.s.kuru kaysı serbest günlerde kullanabilirsinzemuszemus ama diyette yas meyva yiyebiliyoruzopuyorumnanaktan
y:
yarın bende aranıza katılıcam çok heyecanlı ve endişeliyim ya başaramazsam ..
:1ninca:
a.s.
a.s.aramıza hoş geldinvereliniortak
acaba et gününde yumurta yesem yumurta gününde de yogurt yesem yine 5 kilo verebilir miyim ne dersiniz ? Yurtta kaldıgım ıcın ımkanlar dahılınde hareket etmek zorundayım, oyuzden bole bısey dusundum. :uhm:
a.s.kesin birsey söylemek zor :uhm: ama olabilir gibibilmiyorumkismile
84.4,yeni kilom MAŞALLAH81.0 3.400GR vermişim opuyorumnanaktan[/COLOR]
iyigeceler kızlar son yumurta gününü yapamadım:tomato: ama 1.50 kilo vermişim çok şükür 58 i görebildim geriye kaldı 3 kilo:sm_cool:

a.s.azmine hayranım. basaracagından eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…