5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar yardım edermisin kilo çizelgemi düzeltemiyorum en son aşamada url kısmını koplayalamam gereken yere kopyaladığımda formatın uygun olmadığı yazılı napıcam ben yardım edermisiniz bir yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nerde ?

bende bilmiyorum ama selinay bir arkadaşa böle yazmış
(pp code olan yerdeki tickeri,http ve png arsındaki yeri yalnızca kopyalayacaksın ,http ve png yide içine alarak) inş. yardımcı olur onunda aynı sıkıntısı vardı

çok teşekkür ederim canım yardımın için çok yardımcı oldun sabahtan beri uğraşıyorum olmuyordu çok sağol opuyorumnanaktan

kızlar ben 5 günde 2 kilo verdim(hiç kaçamak yapmadım spor yaptım) hafta sonu da dikkat etmeme rağmen verdiğim 2 kiloyu geri aldım.bu arada kilo verdiğimde dijital tartıda su kaybettiğimi gördüm yani verdiğim 2 kiloyuda yağdan değil sudan vermişim.ben bu diyeti bırakıyorum.beni listeden çıkartın.umarım siz diyetin faydasını görürsünüz.hepinize kolay gelsin.iyi zayıflamalar.

bu mailleri okuyunca üzülüyorum yaaa boşa mı çabalıyoruz yanibilmiyorumkismile

sabahtan beri daha 1 patates yiyebildim ağzımda büyüyo patatesler ya yiyemiyorum

selam arkadaşlar bende pateteslerim haşladım ve başladım, bu haftanın hepimize kaçamaksız ve çok güzel geçmesini diliyorum::)))

bu mailleri okuyunca üzülüyorum yaaa boşa mı çabalıyoruz yanibilmiyorumkismile

canım bence boşa çabalamıyoruz tamam herkezde aynı etkiyi yaratmayabilir bu diyet ama ben kesin karar vermek için birazdaha çabalamak gerektiğine inanıyorum en az bir ay yapmak lazım ki yağdanmı sudanmı veriyoruz kiloları farkedelim kaydirigubbakcemile5

beni de ekleyin listeye ben de buğün başladım. 57 kiloyum bakalım haftasonu kaç olcam.
Patates de tuzsuz çok kötü oluyor valla. Yağsız yerim herşeyi ama tuzsuz nasıl yicem bilmiyorum.
Bir de bu diyetten korkum verilen kiloları diyeti bırakınca geri almak.
Acaba en az kaç hafta uygulamalıyız bu diyeti arkadaşlar?

hayy maşallah bende temizlik yapmıştım ama halılar berbat oldu yıkayım da belki bir 500gr oynar,eskiden bu kadar yavaş kilo vermezdim hafta sonu çok kaçırmadım ama 800gr geri almışım sen düz 82 de çok üzüldüm çoook:mymeka::1no2:bu hafta yarış içine girdik inşallah hırs olur bendede sendede daha çok veririz böylece ikimizde kazanmış oluruzolumunekankayizsmilea.s.
bende buğün tekrar başladım bakalım 82,6 la başladım hadi hayırlısı
hayırlı uğurlu olsun canımmolumunekankayizsmilea.s.
tebrikler canım maşallah sana çok güzel vermişsin devamı gelir inşallahalkisalkisalkis
hıfzıys neredesin kız bak ben başladım bile patateslerime :jeyyar:uyan artık kaydirigubbakcemile2
bizim kız sabah ezanına kadar uyumuyor geceleride ayaktayım sağlıklı olsunda miniğim razıyım ama uyumuyorum canım işlere başladım bide acayip şişim ne olcak bilmiyom bu hafta bende pateteslere başladım midem de bulanıyor canım hiç birşey istemiyor sanki dün bir bütün kuzu yemiş gibiyimcokacimcoookolumunekankayizsmile

Nasıl yani?
İlk sayfaya baktım ama tam anlayamadım.
Tüm sayfaları okuma şansım da yok,anlayamadım bu nedenle.
Uygulayanlardan biri örneklerle kısaca açıklayabilir mi acaba?

Nasıl yani?
İlk sayfaya baktım ama tam anlayamadım.
Tüm sayfaları okuma şansım da yok,anlayamadım bu nedenle.
Uygulayanlardan biri örneklerle kısaca açıklayabilir mi acaba?

1. gün patates yiyoruz sadece tuz yok yağ yok haşlanmış fırında çorba olarak farketmez
2.gün sebze,sabah kahvaltı tabağında ne varsa mesela domates ve salatalık var o zamna akşama kadar bu ikisiyle devam ediyosun öğlen ben bir marul yiyim diyemiyosun
3. gün et günü aynı şekilde sebze gibi
4.gün meyve sebze günüyle aynı sabah tabagında kaç çeşit meyve varsa onlarla güne devam ediyosun sabah yemediğin bir meyveyi günün diğer satlerindede yiyemiyosun
5. gün de aynı sabah tabağında yumurta yoğurt ve süt varsa hepsinden gün içinde yiyebiliyosun sabah birini yersen sadece o gün sadece o seçtiğinle tamamlamak zorundasın
mantık şu o gününkü serbest yiyeceklerin sabahki tabagında varsa yiyebiliyosun yoksa yiyemiyosun hepsinden illaki çok yemen gerekmiyo sabahları 1 çatal alsan bile yeter tuz ve yağ hiçi bir günde yok sonra 2 gün ara veriliyo o günlerde istediğini yiyebiliyosun ama abartmadan yoksa 5 verirsin 3 geri gelir okey opuyorumnanaktan

Yok canımm kaybolmam inşallah,hoşbuldum bende girince sana bakıyorum ne yapmış benim kilodaş arkadaşım diye olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

:)) canımopuyorumnanaktan aynen bende öle yapıyorum bu arada çok yakınız belki ilerleyen zamnlarda yüz yüze görüşürüz şöle inceik olduktan sonra kızınıda merak ettim hem .bende bebek yok senağlama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…