- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.741
arkadaşlar yardım edermisin kilo çizelgemi düzeltemiyorum en son aşamada url kısmını koplayalamam gereken yere kopyaladığımda formatın uygun olmadığı yazılı napıcam ben yardım edermisiniz bir yerde yanlış yapıyorum sanırım ama nerde ?
bende bilmiyorum ama selinay bir arkadaşa böle yazmış
(pp code olan yerdeki tickeri,http ve png arsındaki yeri yalnızca kopyalayacaksın ,http ve png yide içine alarak) inş. yardımcı olur onunda aynı sıkıntısı vardı
çok teşekkür ederim canım yardımın için çok yardımcı oldun sabahtan beri uğraşıyorum olmuyordu çok sağol opuyorumnanaktan[/QUO
rica ederim taklım ne demek opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))[
tebrikler ferihan azmini kutluyorum alkisalkisalkis
slm kızlar ben geldimm zemuszemus
nasılsınız diyet nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2
ben 4. haftamda bozdum diyetimi yani gecen hafta yapmadım (delirdim birazcık şimdi psikolojik destek alıyorum) ama bu gün başladım yine sabahtan beri 3 tane minik patates yedim cokacimcoook
5 gün boyunca sürekli yedim 1.600 almısım bir haftalık çabam boşuna gitti ama olsun önce sağlık diyip kendimi teselli ediyorum hihoyyyt
ne olursa olsun bu yaz çıtır olcam:dance:
seviyorum sizleri seviyorum kadınlar kulübünü :teytey:
moral bozmak yok tatlım kolay gelsinzemuszemus
kızlar ben 5 günde 2 kilo verdim(hiç kaçamak yapmadım spor yaptım) hafta sonu da dikkat etmeme rağmen verdiğim 2 kiloyu geri aldım.bu arada kilo verdiğimde dijital tartıda su kaybettiğimi gördüm yani verdiğim 2 kiloyuda yağdan değil sudan vermişim.ben bu diyeti bırakıyorum.beni listeden çıkartın.umarım siz diyetin faydasını görürsünüz.hepinize kolay gelsin.iyi zayıflamalar.
merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))[
tebrikler ferihan azmini kutluyorum alkisalkisalkis
,
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
bu mailleri okuyunca üzülüyorum yaaa boşa mı çabalıyoruz yanibilmiyorumkismile
hayy maşallah bende temizlik yapmıştım ama halılar berbat oldu yıkayım da belki bir 500gr oynar,eskiden bu kadar yavaş kilo vermezdim hafta sonu çok kaçırmadım ama 800gr geri almışım sen düz 82 de çok üzüldüm çoook:mymeka::1no2:bu hafta yarış içine girdik inşallah hırs olur bendede sendede daha çok veririz böylece ikimizde kazanmış oluruzolumunekankayizsmilea.s.a.s.:))) yıka canımopuyorumnanaktan yıka bende dün bir temizlik yaptım sabahtan akşama kadar silinmedik cam kapı halı kıyı köşe bırakmadım bide üstüne misafir canım çıktı ama ii oldu 5 gün ara verdim ama 600 gr almışım sadece çok mutluyum bu arada bu hafta hangimiz daha çok verecek bakalım eyvahedigeldismile
hayırlı uğurlu olsun canımmolumunekankayizsmilea.s.bende buğün tekrar başladım bakalım 82,6 la başladım hadi hayırlısı
tebrikler canım maşallah sana çok güzel vermişsin devamı gelir inşallahalkisalkisalkisgünaydınnnnnnzemuszemus ya ben inanamıyorumm bu durumaa bugün 3. günümdeyim ve şimdi tartıya çıktığımdaaa tam 2.100 kilo vermişimmmmmsositososito et günüme ton balığı ve tavuk ızgara ile başlayacağım inşlh herşey böyle güzel devam edeeerrr:lepi:
bizim kız sabah ezanına kadar uyumuyor geceleride ayaktayım sağlıklı olsunda miniğim razıyım ama uyumuyorum canım işlere başladım bide acayip şişim ne olcak bilmiyom bu hafta bende pateteslere başladım midem de bulanıyor canım hiç birşey istemiyor sanki dün bir bütün kuzu yemiş gibiyimcokacimcoookolumunekankayizsmilehıfzıys neredesin kız bak ben başladım bile patateslerime :jeyyar:uyan artık kaydirigubbakcemile2
selam arkadaşlar bende pateteslerim haşladım ve başladım, bu haftanın hepimize kaçamaksız ve çok güzel geçmesini diliyorum::)))
Nasıl yani?
İlk sayfaya baktım ama tam anlayamadım.
Tüm sayfaları okuma şansım da yok,anlayamadım bu nedenle.
Uygulayanlardan biri örneklerle kısaca açıklayabilir mi acaba?
canımopuyorumnanaktan hoş geldin seni bekliyom sabahtan beri valla kaybolma ortalardan
Yok canımm kaybolmam inşallah,hoşbuldum bende girince sana bakıyorum ne yapmış benim kilodaş arkadaşım diye olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?