- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.701
inşallah bu hafta güzel kilo verirsin canım bol şanslar bende bir 79'u görsem sonra 69'u en son 59-60 yeterli:))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
et günü bana rahat geçti canım inşallah seninde rahat kaçamaksız geçer,azmini hiç kaybetmessin inşallahkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanslm kızlar ben bugün doğumgünüm olmasına rağmen tek bi kaçamak yaptım. arkadaşlarıma pastayı bayram gününde almalarını söyledim zemuszemus sabah ve akşam tuzsuz salata yedim (ki ben gibi tuz manyağı birine en zor gelen şey bu) ama öğleyin maalesef işteki imkansızlıktan dolayı bir kase domates çorbası içtim bilmiyorumkismile ama yarın et günüm çok sevinçliyim çünkü ete bayılırım kaydirigubbakcemile3 sizlerin kilo verdiğini duydukça çok azimleniyorum. hayatımda ilk defa diyet yaparken mutluyum, eskiden aşırı asabileşirdim. bu da sizlerin ve yazdıklarınızın sayesinde. herkese teşekkürlerrra.s.
ıNŞALLAH canım, bende çözemedim CADIARZUregli falan oluyorsan belki ondan olmuştur veya baskülün şaşırmıştıra.sCanim ha gayret,hepimiz vericez insallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kizlar benim metobolizmam manyaklasti sanirim..Diyet yaptim yarim kilo zor verdim ..Dunden beri yiyorum simdi tartildim kacla basliycam haftaya diye 79 gosteriyor tarti..Yarim kilo diyetle yarim kilo yiyerek gitmis...Bisey anlayan varsa beri gelsin CADIARZU
a.s.kutluyorum:lepi:
a.s.yemininden sonra basaracagına eminimopuyorumnanaktan
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak diyein mucidi 2 gün ara verilmesini önermiş:uhm: ben ce ara vermek lazımbilmiyorumkismile belkide araverilmezse bidahaki hafta kilo verme hızı düşebilir veya hic verilemeyebiliropuyorumnanaktan
a.s.kuru kaysı serbest günlerde kullanabilirsinzemuszemus ama diyette yas meyva yiyebiliyoruzopuyorumnanaktan
a.s.aramıza hoş geldinvereliniortak
a.s.kesin birsey söylemek zor :uhm: ama olabilir gibibilmiyorumkismile
dün sanırım biraz fazla kaçırdım o yüzden bugün sadece yağsız tuzsuz cacık yiyorum 1 bardakta şekersiz nescafe içtim hareketim sıfır bide hareket olsa çok daha fazla verirdim yediğimi yakardım yarın halı yıkamaya başlayacağım aslında yıkatmayada verebilirdim ama sırf spor olsun diye:))
teşekkür ederim canım darısı senin başına
diyeti bırakmak zorunda olduğuma üzüldüm ama pes etme
pazartesi günü bizimle beraber başlarsın
kızlarrrr:teytey:
ben 3 kilo vermişim yumurta gününde hiç verememeiş gibiyim ama moralimi bozmuyorum ben elimden gelni fazlasıyla yaptımalkisalkisalkis
malum zamanın azizliğine uğradım bu haftaaaa ama pazartesi gününden itibaren diyete devam bu hafta daha çok kilo vericeğimi umut ediyorum
kızlar bayramınız nasıl geçiyoosırnaşık şey
ben sabah pastayla kahvaltı yaptım:1shok: neler yedim neler
akşamada kola içicem 1 bardak yeter dime
yarında dondurma yiycem
pazartesi günü kaç kilo olurum Allah bilir artıkakannehir
çok teşekkür ederim hıfzıys yalnız yine olmadı..öngörülen formatta değil diyorr???
günaydınnnnnnzemuszemus ya ben inanamıyorumm bu durumaa bugün 3. günümdeyim ve şimdi tartıya çıktığımdaaa tam 2.100 kilo vermişimmmmmsositososito et günüme ton balığı ve tavuk ızgara ile başlayacağım inşlh herşey böyle güzel devam edeeerrr:lepi:
günaydınnnnnnzemuszemus ya ben inanamıyorumm bu durumaa bugün 3. günümdeyim ve şimdi tartıya çıktığımdaaa tam 2.100 kilo vermişimmmmmsositososito et günüme ton balığı ve tavuk ızgara ile başlayacağım inşlh herşey böyle güzel devam edeeerrr:lepi:
candy_candy nbr canım başladınmı buğün bu defa kaçamak yok dimi baka bende buğün başladım beraberiz olumunekankayizsmile
yaa bu ticker ı neden ekleyemiyorummmmm mafoldumben
ben salı günü başlıyorum canım.. meyve gününü de 5. gün yapıcam.. cumartesiye atıcam meyveyi yani.. meyveleri yıkar odama çıkarım inmem bi daha da hiç.. başarılı olurum diye düşünüyorum.. bi de böyle denicem bakalım..
ii olacagına inanıyosan öle dene balakım bu defada tatlım ama bozma lütfen tamammı ya düşünsene incecik olmak var bu yolun sonunda alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?