- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.721
merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))
yaa bu ticker ı neden ekleyemiyorummmmm mafoldumben
merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))
nerde takıldın canım sor yardımcı olalım
pp code olan yerdeki tickeri,http ve png arsındaki yeri yalnızca kopyalayacaksın ,http ve png yide içine alarak......................
slm kızlar ben geldimm zemuszemus
nasılsınız diyet nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2
ben 4. haftamda bozdum diyetimi yani gecen hafta yapmadım (delirdim birazcık şimdi psikolojik destek alıyorum) ama bu gün başladım yine sabahtan beri 3 tane minik patates yedim cokacimcoook
5 gün boyunca sürekli yedim 1.600 almısım bir haftalık çabam boşuna gitti ama olsun önce sağlık diyip kendimi teselli ediyorum hihoyyyt
ne olursa olsun bu yaz çıtır olcam:dance:
seviyorum sizleri seviyorum kadınlar kulübünü :teytey:
devam canım hiç bozma moralini lütfen kimse bırakmasın sayenizde dayanıyorum güç buluyorum valla birlikte olursak başarırız kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
mirage 1 gün geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı ideal kilolu yıllaraa.s.slm kızlar ben bugün doğumgünüm olmasına rağmen tek bi kaçamak yaptım. arkadaşlarıma pastayı bayram gününde almalarını söyledim zemuszemus sabah ve akşam tuzsuz salata yedim (ki ben gibi tuz manyağı birine en zor gelen şey bu) .
günaydınlar.... bugun bende başladım şuan haşlanıyo patateslerim:)) bakalım haftayı kaç kilo ile kapatacagız...2 haftadır yapmamıştım bir kilosunu geri aldım hiç ama hiç dikkat etmeden yine şükür.bu haftamki kilo başlangıcım 65 umarım inebilirim 60 lara:))))
süpersin ya :lepi:
evet tatlım benimde en büyük destekcin kadınlar kulübü sizler olmasanız ben hala 2 ileri 1 geri 69 ile 67 arasında olucaktım. hep beraber çıtır olcazzz :sm_cool: :teytey: alkisalkisalkis
müthişsşin canım inşallah başarırsın............ben hafta sonu 1 kilo aldım çok pişmanım...............
harkasın tatlım inş. istediğin kiloya kavuşursun :Saruboceq:
ayyy inşallah inşallah allahım yardım et bize :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?