5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ahh canım ya kıyamam sana tuz vücutta suyu tutar o yüzden kilo vermemiş gibi görünüyordur tartıda lütfen bozma moralini canım haftaya yine aynı şekilde devam et tuzu kaldır bu sefer emin ol olacaktır bu sefer birde şey duymuştum vüdut bir süre sonra kendini koruma altına alıyor diye nasıl oluyor hangi durumda yapıyor vücud bunu bilmiyorum ama olabilirya biraz direniyor olabilir vücudun canım herşeyi göz önünde bulundur ama sakın diyetini bozma ayni azimle devam lütfen canım opuyorumnanaktan

tamam tuzu bırakıcam haftaya :gitme:

kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari

yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım

canım benimopuyorumnanaktan ya üzülme lütfen inan üzülünce daha beter oluyo veririsn inş. bende ferihana katılıyorum kesinlikle tuz sana çok etki ediyo bi dene tuzsuz yemeyi bakbende çok tuzlu yiyen bir insandım masamda kesin tuz olur du ve yemeğin tuzuna bile bakmadan ilave ederdim üstünden yemeğin ama şimdi tamamen tuzsuz yiyorum hiç te zor değil eminim sende bunu yapabilirsin tatlım ben buna inanıyorum olumunekankayizsmile

kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari

yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım

geçenlerde benimde sinirlerim bozuktu hatırlıyomusun canım çok sıkkındı hatta eşime dedimki uğraşmıycam diyetle falan gitcem bütün yağlarımı aldıracam dedim alıştım ya bir kere ben geçen sene gögüs küçültme ameliyatı olmuştum gidicem o doktora aldıracam dedim
düşün yani okadar sapıttım sinirden ama geçti sabredersek bir bir iki iki gidecek bu kilolar

aynen canım ya bide benim wc sorunum var 4 gün dür tık yok yediklerim nereye gidiyor acaba :sm_confused:

4 gün mü akannehir ama bu ciddi bi sorun canım.. ya doktora git ya da osmalak diye bi şurup varmış eczacına da danışıp onu al..

kızlar dün meyve günümdü kilo vermememişim

offf.. bende meyve gününde hiç kilo verememişim

dün hiç kaçamaksız yaptım 1 saatte yürüyüş yaptım üstelik

neyse

pes etmek yok

5 günlük bir şans daha veriyorum bu diyete zemuszemus

bu gün yumurta günü geçen hafta meyvede 1 kilo vermştim yumurtada vermemeiştim
belki yarın yansır tartıya sevindirir bizi:dance:

slm kızlar ben bu haftada bıkaktım diyeti klava: antidepresan ilaçlarım mide bulantısı yapıyo diyet bu yüzden cok ağır geldi bakalım inş haftaya bozmak zorunda kalmam..
sporuma devam ediyorum ama bu yüzden hiç kilo almadım 64 kilodayım.
bu arada annem bu haftasını tamamladığında 4 hafta yapmıs olucak ve tam 10 kilo veriş durumda onu takdir ediyorum inş bende 14 hazırana kadar 10 kilo verebilirim :icecream:

merhaba kızlar,
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,geçen hafta bu konuyu fark ettim vee bu hafta neredeyse hiç kaçamaksız(1 zeytin,küçücük bir parça peynir ve bir minik domates hariç)tamamlayacağım...
bugün son günüm yağsız yoğurt yiyorum ve süt içiyorum ama öğleden sonra az peynirli yumurta yiyeceğim yoksa dayanamam
:kedi:
yarın sabah tartılacaktım,dayanamadım sabah tartıldım 2 kilo vermişim çok sevindimzemuszemus
haftaya tekrar bu diyeti yapabilirmiyim bilmiyorum ama yaparsam yine kilo verip vermediğimi yazarım...a.s

annnenide seni de tebrik ediyorum canım peki annen kaç kiloydu başlangıçta :uhm:

4 gün mü akannehir ama bu ciddi bi sorun canım.. ya doktora git ya da osmalak diye bi şurup varmış eczacına da danışıp onu al..

canım vallahi bende nerdeyse tüm hafta doğru dürüst çıkmıyorum tuvelete ne gibi bir sorun olur ki canım her gün form çayıda içiyorum sen günde kaç tane form çayı içiyorsun ben alışkanlık olmasından korkuyorum ama yinede bir kez içmeye çalışıyorum form çayı diğer türlü yeşil çay içiyorum bu wc sorununa bir çözüm bulmak lazım çok şişlik yapıyor bende :kedi:

bencede 1 şansı daha hakediyor bu diyet canımopuyorumnanaktan bak meyvenulun annesi 4 hafatda 10 kilo vermişş süper yani haftada 2,5 demek bir ayda 10 kilo vermek süper bence bende bırakmayı düşünenlerdendim ama en az 4 haftaya kadar devam ve çok alıştım diyete hiç zorlanmıyorum desem yalan olmaz herhalde bide buğün songünüm yarın :sm_cool:bayram :sm_cool:

bu saate kadar toplamda 2 yumurta ve bir kase yoğurt yedim ve kendimi süper hissediyorum incilideniz abla tekrar tekrar teşekkürler

bide bir önerim olacak ya benim bu pataesin yerine eş değer başka ne yiyebiliriz acaba araştıran fikri olan varmı diyete tekrar başlıcam ama patates aklıma geldikçe ......eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aynen valla bendede çok fazla şişlık var 6 aylık hamile gibi duruyorum ha şişlik demişken dün ablam gördü beni karnım şiş olmasına ragmen zayıflamışsın çok belli olmuş dedi havalara uçtum valla :sm_cool::sm_cool: konuya devam ilk hafta hiç bir problrmim olmamıştı wc konusunda ama ilk günden beri hiç tık yok meyve günüden sonra olur diyodum ama olmadı buğün gece yatarken ilaç kullancam artık başka çaresi kalmadı :çok üzgünüm:

arkadaşlar dün ve bugün iştahım felaket açık dünde meyveyi çok abartmıştım bugünde sadece yoğurt yiyorum şimiden 650 gramlık light yoğurdum bitti sayılır ben geçen hafta tüm gün o kadar yemiştim hemde 3 seferde 2 - 3 saatlik aralarda yemiştim o yoğurdu hiçte acıkmamıştım bugün felaket açık iştahım regl olucam ondan dolayı açık iştahım hehalde napıcam ben offff (

sevindim canım ablanın farketmiş olmasına eee tabiki farkedilecek artık yavaş yavaş gidiyor kilolar dahada çok iltifat gelecektir muhakkak kaydirigubbakcemile3

şişlik konusuna gelince hergün form çayı içiyorum gerçi dün çıktım wc ye çay birazda olsunişe yaradı ama eski etkisini göstermiyor alışkanlık yapmasından korkuyorum başka nasıl bir çare bulucam bilmiyorum tabi bu duruma sende bir dene istersen ilaçtan önce şu form çaylarını canım kaydirigubbakcemile3

selam arkdaşalr şu 5günde 5 kiloyu deneyip veren vrmı.bu knu hakkında acil bilgi istiyom.

selam canım burda bir çok arkadaşla birlikte yapıyoruz ve hemen hemen hepimiz kaçamakta yapsak metobolizmamızada bağlı tabiki veriyoruz kilo hatta bir arkadaşımız 5 günde 5 kilo verdi onun adına hepimizde çok sevindik aynen uyguladı bu diyeti sende düşünürsen hep birlikte yapmaya devam edebiliriz .biz memnunuz zorlanmadan yapıyoruz diyetimizi ...

ben üç öğün içiyorum canım ama bunun dışında yeşil çay falan içmiyorum.. canım sağlıklı olarak hergün bir kez çıkmak gerekiyor.. ben ce bi doktora gidin ben iki gün çıkamayayım hemen hayıflanmaya başlarım.. hapı var şurubu var tedavisi var mı bilmem ama bi doktora mutlaka gidin..

çok fazla bitki çayı bağırsak tembelliği yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…