- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.001
teşekkür ettim.. haftaya seninkini aynen uygulayacağım bi tek kivi yemem erik yemem başka bi meyve yerim.. tuzu da bırakıcaz artık napalım :çok üzgünüm: su ben de içiyorum da.. neyse seni çok tebrik ettim arkadaşım kupanı takdim edeyim haddim olmadan :hooray:
aslında geçen iki haftada kaçamak yapmama rağmen 3er kilo vermiştim bu hafta tuz dışında pek kaçamağım yok ama 105,1 den 104,4 e kadar düşebildim sadece..bugün 4. günüm yumurta yicem bugün.. yarın meyve
ama bugün sinirlerim çok bozuk
ahh canım ya kıyamam sana tuz vücutta suyu tutar o yüzden kilo vermemiş gibi görünüyordur tartıda lütfen bozma moralini canım haftaya yine aynı şekilde devam et tuzu kaldır bu sefer emin ol olacaktır bu sefer birde şey duymuştum vüdut bir süre sonra kendini koruma altına alıyor diye nasıl oluyor hangi durumda yapıyor vücud bunu bilmiyorum ama olabilirya biraz direniyor olabilir vücudun canım herşeyi göz önünde bulundur ama sakın diyetini bozma ayni azimle devam lütfen canım opuyorumnanaktan
kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari
yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım
kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari
yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım
kızlar dün meyve günümdü kilo vermememişim
aynen canım ya bide benim wc sorunum var 4 gün dür tık yok yediklerim nereye gidiyor acaba :sm_confused:
kızlar dün meyve günümdü kilo vermememişim
slm kızlar ben bu haftada bıkaktım diyetiklava: antidepresan ilaçlarım mide bulantısı yapıyo diyet bu yüzden cok ağır geldi bakalım inş haftaya bozmak zorunda kalmam..
sporuma devam ediyorum ama bu yüzden hiç kilo almadım 64 kilodayım.
bu arada annem bu haftasını tamamladığında 4 hafta yapmıs olucak ve tam 10 kilo veriş durumda onu takdir ediyorum inş bende 14 hazırana kadar 10 kilo verebilirim :icecream:
4 gün mü akannehir ama bu ciddi bi sorun canım.. ya doktora git ya da osmalak diye bi şurup varmış eczacına da danışıp onu al..
offf.. bende meyve gününde hiç kilo verememişim
dün hiç kaçamaksız yaptım 1 saatte yürüyüş yaptım üstelik
neyse
pes etmek yok
5 günlük bir şans daha veriyorum bu diyete zemuszemus
bu gün yumurta günü geçen hafta meyvede 1 kilo vermştim yumurtada vermemeiştim
belki yarın yansır tartıya sevindirir bizi:dance:
canım vallahi bende nerdeyse tüm hafta doğru dürüst çıkmıyorum tuvelete ne gibi bir sorun olur ki canım her gün form çayıda içiyorum sen günde kaç tane form çayı içiyorsun ben alışkanlık olmasından korkuyorum ama yinede bir kez içmeye çalışıyorum form çayı diğer türlü yeşil çay içiyorum bu wc sorununa bir çözüm bulmak lazım çok şişlik yapıyor bende :kedi:
aynen valla bendede çok fazla şişlık var 6 aylık hamile gibi duruyorum ha şişlik demişken dün ablam gördü beni karnım şiş olmasına ragmen zayıflamışsın çok belli olmuş dedi havalara uçtum valla :sm_cool::sm_cool: konuya devam ilk hafta hiç bir problrmim olmamıştı wc konusunda ama ilk günden beri hiç tık yok meyve günüden sonra olur diyodum ama olmadı buğün gece yatarken ilaç kullancam artık başka çaresi kalmadı :çok üzgünüm:
selam arkdaşalr şu 5günde 5 kiloyu deneyip veren vrmı.bu knu hakkında acil bilgi istiyom.
canım vallahi bende nerdeyse tüm hafta doğru dürüst çıkmıyorum tuvelete ne gibi bir sorun olur ki canım her gün form çayıda içiyorum sen günde kaç tane form çayı içiyorsun ben alışkanlık olmasından korkuyorum ama yinede bir kez içmeye çalışıyorum form çayı diğer türlü yeşil çay içiyorum bu wc sorununa bir çözüm bulmak lazım çok şişlik yapıyor bende :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?