5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar dün 5. günümdü. regl olmama rağmen 108.1 kilodan 103.1 kiloya düştüm. yani beş günde beş kilo zemuszemus bide regl olmasaydım acaba ne olurdu merak ediyorum. ben 2 gün ara vermedim bugün tekrar patatese başladım. bakalım nasıl olcak

yahu bi ben düşemedim şu diyette ya.. :mymeka: tuz kullandın mı kaçamak yaptın mı? anlatsana? ne yaptın ne yedin? ne kadar yedin?

yahu bi ben düşemedim şu diyette ya.. :mymeka: tuz kullandın mı kaçamak yaptın mı? anlatsana? ne yaptın ne yedin? ne kadar yedin?

hiç kaçamak yapmadım hiç tuzda kullanmadım

1. gün en fazla haşlanmış 10 patates yedim
2. gün 7-8 patlıcanı 6-7 biberi ve bir kuru soğanı fırında közledim maydonoz katıp salata yaptım
3. gün bir bütün tavuğu haşladım ama üçte birini yiyemedim.
4. gün 300 gr erik, 250 gr çilek, 3 portakal 4 kivi, 2 tane yeşil elma yedim
5. gün 1 kilo yoğurt yedim light değildi
her gün en az 2 litre su içtim

canım yaa lütfen bozma moralini annen farketmemiştir olabilir ama sen biliyorsun kaç kilo verdiğini hem yavaş yavaş olacak eminim bir kaç kilo daha gittiğinde biranda baya zayıflamış olarak görünüceksin hemen fark edilecektir üzme kendini sakın opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim darısı bizlerinde başına inşallah bizde bol bol kilolar veririz kilo verme hızın ve azmin hiç bitmesin canım opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim darısı bizlerinde başına inşallah bizde bol bol kilolar veririz kilo verme hızın ve azmin hiç bitmesin canım opuyorumnanaktan

tşk edrm inş hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım o zaman sana bir kupa verelim :hooray:

ay inş. ya verdim gerçekten tartı beni yanlış eşimi doğru göstecek değil ya dimi

[/QUOTE
verirsin veririsin tam olarak uyarsan verirsin bence

a.s.kutluyorum:dance:yağlar bidaha gelmesin inşallah:Saruboceq:
a.s.kutluyorum:dance::hooray:
a.s.çok iyi demek ki normal yoğurt kilo vermeye engel değil:uhm:
a.s.ya belki de annen hırslanman için söylemiştirbilmiyorumkismile

vavvvv.. tebrikler 5 günde 5 kilo süperrsiiiiinn:hooray:

ne mutlu sana

ben çok kötü bişey yaptım buğün meyve günüm ama işyerinde mangal yaptılar şim di tavuk yedim ilk kaçamagım olarak tarihe geçti :kedi::mymeka:

teşekkür ettim.. haftaya seninkini aynen uygulayacağım bi tek kivi yemem erik yemem başka bi meyve yerim.. tuzu da bırakıcaz artık napalım :çok üzgünüm: su ben de içiyorum da.. neyse seni çok tebrik ettim arkadaşım kupanı takdim edeyim haddim olmadan :hooray:

verirsin veririsin tam olarak uyarsan verirsin bence

aslında geçen iki haftada kaçamak yapmama rağmen 3er kilo vermiştim bu hafta tuz dışında pek kaçamağım yok ama 105,1 den 104,4 e kadar düşebildim sadece..bugün 4. günüm yumurta yicem bugün.. yarın meyve

ama bugün sinirlerim çok bozuk

neden sinirlerin bozuk hayırdır kim sinir etti seni sölede icabına bakalım :mymeka:

neden sinirlerin bozuk hayırdır kim sinir etti seni sölede icabına bakalım :mymeka:

kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari

yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım

Bende dün başladım tekrar patatesle güya kaçamak yapmayacaktım ama akşam biraz fırınlanmış tuzsuz mantar yedim.Kalorisi düşüktür herhalde mantarın
Akşamdan bugünkü sebze yemeğinide yaptım. Patlıcan,kabak,biber,mantar,sarımsak ve domatesle büyük bir tencere yağsız yemek yaptım.Bol bol yiyicem bugün.cokacimcoook

kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari

yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım

Ümitsizliğe kapılma baksana 30 kilo vermişsin sen ısrarla devam et. Birde hergün tartılma bence diyet bitiminde tartıl.Yoksa bugün verdim, bugün veremedim diye diye insanın cesaretide kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…