- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.981
bilmiyorumkismile bı dusunuyum olabılır ıkıncısını ne zaman baslıyorsun bebegım bırbırımıze destek oluruzolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yarından sonra başlıyorum inşallah... insan burda hep beraber yapınca çok daha azimleniyor kaydirigubbakcemile5
slm kızlar dün 5. günümdü. regl olmama rağmen 108.1 kilodan 103.1 kiloya düştüm. yani beş günde beş kilo zemuszemus bide regl olmasaydım acaba ne olurdu merak ediyorum. ben 2 gün ara vermedim bugün tekrar patatese başladım. bakalım nasıl olcak
yahu bi ben düşemedim şu diyette ya.. :mymeka: tuz kullandın mı kaçamak yaptın mı? anlatsana? ne yaptın ne yedin? ne kadar yedin?
ya kızlar benim moralim çok bozuk dün annelere gittim 15 gündür gitmiyodum diyette olunca işte neyse eşime çok belliolmuş süzülmüşsün resmen dedi annem ama bana pek belli olmamış gibi dedi ya buğünde işyerinden bir arkadaş dedi hiç belli olmadı die ama 4-5 kilo kadar verdim ben ya neden belli olmuyo :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
hiç kaçamak yapmadım hiç tuzda kullanmadım
1. gün en fazla haşlanmış 10 patates yedim
2. gün 7-8 patlıcanı 6-7 biberi ve bir kuru soğanı fırında közledim maydonoz katıp salata yaptım
3. gün bir bütün tavuğu haşladım ama üçte birini yiyemedim.
4. gün 300 gr erik, 250 gr çilek, 3 portakal 4 kivi, 2 tane yeşil elma yedim
5. gün 1 kilo yoğurt yedim light değildi
her gün en az 2 litre su içtim
tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim darısı bizlerinde başına inşallah bizde bol bol kilolar veririz kilo verme hızın ve azmin hiç bitmesin canım opuyorumnanaktan
tebrikler canım o zaman sana bir kupa verelim :hooray:slm kızlar dün 5. günümdü. regl olmama rağmen 108.1 kilodan 103.1 kiloya düştüm. yani beş günde beş kilo zemuszemus bide regl olmasaydım acaba ne olurdu merak ediyorum. ben 2 gün ara vermedim bugün tekrar patatese başladım. bakalım nasıl olcak
ay inş. ya verdim gerçekten tartı beni yanlış eşimi doğru göstecek değil ya dimicanım yaa lütfen bozma moralini annen farketmemiştir olabilir ama sen biliyorsun kaç kilo verdiğini hem yavaş yavaş olacak eminim bir kaç kilo daha gittiğinde biranda baya zayıflamış olarak görünüceksin hemen fark edilecektir üzme kendini sakın opuyorumnanaktan
yahu bi ben düşemedim şu diyette ya.. :mymeka: tuz kullandın mı kaçamak yaptın mı? anlatsana? ne yaptın ne yedin? ne kadar yedin? [/QUOTE
verirsin veririsin tam olarak uyarsan verirsin bence
a.s.kutluyorumherkese günaydııııınnnnnn. işte ben günün sonucu 80.7 yani tammm 3 kg :sm_cool: bu benim için süper bişey başta incilidenizcim olmak üzere hepinize çoook teşekkür ederim beni çok güzel gaza getirdiniz :teytey: a.s.:enbuyukkk:
a.s.kutluyorumslm kızlar dün 5. günümdü. regl olmama rağmen 108.1 kilodan 103.1 kiloya düştüm. yani beş günde beş kilo zemuszemus bide regl olmasaydım acaba ne olurdu merak ediyorum. ben 2 gün ara vermedim bugün tekrar patatese başladım. bakalım nasıl olcak
a.s.çok iyi demek ki normal yoğurt kilo vermeye engel değil:uhm:hiç kaçamak yapmadım hiç tuzda kullanmadım
2. gün 7-8 patlıcanı 6-7 biberi ve bir kuru soğanı fırında közledim maydonoz katıp salata yaptım
5. gün 1 kilo yoğurt yedim light değildiher gün en az 2 litre su içtim
a.s.ya belki de annen hırslanman için söylemiştirbilmiyorumkismileya kızlar benim moralim çok bozuk dün annelere gittim 15 gündür gitmiyodum diyette olunca işte neyse eşime çok belliolmuş süzülmüşsün resmen dedi annem ama bana pek belli olmamış gibi dedi ya buğünde işyerinden bir arkadaş dedi hiç belli olmadı die ama 4-5 kilo kadar verdim ben ya neden belli olmuyo :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
slm kızlar dün 5. günümdü. regl olmama rağmen 108.1 kilodan 103.1 kiloya düştüm. yani beş günde beş kilo zemuszemus bide regl olmasaydım acaba ne olurdu merak ediyorum. ben 2 gün ara vermedim bugün tekrar patatese başladım. bakalım nasıl olcak
çizelgemde yazıyor canım bu bahaki kilo 69
tebrikler canım o zaman sana bir kupa verelim :hooray:
a.s.kutluyorum:dance::hooray:
a.s.çok iyi demek ki normal yoğurt kilo vermeye engel değil:uhm:
vavvvv.. tebrikler 5 günde 5 kilo süperrsiiiiinn:hooray:
ne mutlu sana
hiç kaçamak yapmadım hiç tuzda kullanmadım
5. gün 1 kilo yoğurt yedim light değildi
her gün en az 2 litre su içtim
verirsin veririsin tam olarak uyarsan verirsin bence
teşekkür ettim.. haftaya seninkini aynen uygulayacağım bi tek kivi yemem erik yemem başka bi meyve yerim.. tuzu da bırakıcaz artık napalım :çok üzgünüm: su ben de içiyorum da.. neyse seni çok tebrik ettim arkadaşım kupanı takdim edeyim haddim olmadan :hooray:
aslında geçen iki haftada kaçamak yapmama rağmen 3er kilo vermiştim bu hafta tuz dışında pek kaçamağım yok ama 105,1 den 104,4 e kadar düşebildim sadece..bugün 4. günüm yumurta yicem bugün.. yarın meyve
ama bugün sinirlerim çok bozuk
neden sinirlerin bozuk hayırdır kim sinir etti seni sölede icabına bakalım :mymeka:
kilolarım sinir etti ben bakamadım icabına bi sen el atıver bari
yahu üç gün oldu yapıyorum 700 gr sadece onuda başlamadan önceki gün almıştım zaten.. sinir oldum. bunalımddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?