- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.021
ben üç öğün içiyorum canım ama bunun dışında yeşil çay falan içmiyorum.. canım sağlıklı olarak hergün bir kez çıkmak gerekiyor.. ben ce bi doktora gidin ben iki gün çıkamayayım hemen hayıflanmaya başlarım.. hapı var şurubu var tedavisi var mı bilmem ama bi doktora mutlaka gidin..
çok fazla bitki çayı bağırsak tembelliği yapıyormuş
ferihan koş resme bak
a.s.patatesleri haşlayıp yemek gerçekten iyi olmuyor.mafoldumben ama candy candy 'ıN PATATES PÜRESı VE ÇORBA TARıFı PEK HOŞUMA GıTMıŞTı.cokacimcoook bu hafta onu dene istersen. Ben alternatif ne olabilir :uhm:diye çok düşündüm. orijinal diyet listesi patates diyor ama kepekli makarnayı haşlayıp, baharatlayıp yiyebilirmiyiz ki:uhm:aslında denenebilir.bilmiyorumkismilebide bir önerim olacak ya benim bu pataesin yerine eş değer başka ne yiyebiliriz acaba araştıran fikri olan varmı diyete tekrar başlıcam ama patates aklıma geldikçe ......eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
arkadaşlar dün ve bugün iştahım felaket açık dünde meyveyi çok abartmıştım bugünde sadece yoğurt yiyorum şimiden 650 gramlık light yoğurdum bitti sayılır ben geçen hafta tüm gün o kadar yemiştim hemde 3 seferde 2 - 3 saatlik aralarda yemiştim o yoğurdu hiçte acıkmamıştım bugün felaket açık iştahım regl olucam ondan dolayı açık iştahım hehalde napıcam ben offff(
a.s.patatesleri haşlayıp yemek gerçekten iyi olmuyor.mafoldumben ama candy candy 'İN PATATES PÜRESİ VE ÇORBA TARİFİ PEK HOŞUMA GİTMİŞTİ.cokacimcoook bu hafta onu dene istersen. Ben alternatif ne olabilir :uhm:diye çok düşündüm. orijinal diyet listesi patates diyor ama kepekli makarnayı haşlayıp, baharatlayıp yiyebilirmiyiz ki:uhm:aslında denenebilir.bilmiyorumkismile
a.s.hiç bişey yapmana gerek yok. canın istedikçe ve iştahın yeter diyene kadar (mideyi büyütmemek için az az ve sık sık tabii ki) yiyebilirsin, Sakın metobolizmayı aç bırakıp alarama geçirme...opuyorumnanaktan
a.s.patatesleri haşlayıp yemek gerçekten iyi olmuyor.mafoldumben ama candy candy 'İN PATATES PÜRESİ VE ÇORBA TARİFİ PEK HOŞUMA GİTMİŞTİ.cokacimcoook bu hafta onu dene istersen. Ben alternatif ne olabilir :uhm:diye çok düşündüm. orijinal diyet listesi patates diyor ama kepekli makarnayı haşlayıp, baharatlayıp yiyebilirmiyiz ki:uhm:aslında denenebilir.bilmiyorumkismile
a.s.hiç bişey yapmana gerek yok. canın istedikçe ve iştahın yeter diyene kadar (mideyi büyütmemek için az az ve sık sık tabii ki) yiyebilirsin, Sakın metobolizmayı aç bırakıp alarama geçirme...opuyorumnanaktan
ayyy yok delikafaduldenablacım ya bu hafta çorbasını denedim ama felaket geldi bana eşim iki kase içti o içerken bile midem kalktı makarna fikri sanki ii bir fikir gibi ben bu hafta öle deniycem bakarsın aynı etkiyi yapar sizde yaparsınız o zamn çok teşekkür edrim fikir için harikasın valla bayanssulusmile
ayyy yok delikafaduldenablacım ya bu hafta çorbasını denedim ama felaket geldi bana eşim iki kase içti o içerken bile midem kalktı makarna fikri sanki ii bir fikir gibi ben bu hafta öle deniycem bakarsın aynı etkiyi yapar sizde yaparsınız o zamn çok teşekkür edrim fikir için harikasın valla bayanssulusmile
a.s.ben neredeyse 3 haftadır doğru dürüst diyet yapamadığım içinmafoldumben, inşallah pzt si patatesle başlayacağım.ama ondan sonraki hafta patates yiyebilirmiyim bilmiyorum:uhm:kepekli makarna alıp, haşlanırken suyuna salça ve baharat koyup yemeyi planlıyorum. cokacimcoookiçecek olarakda herhalde soda veya bitki cayı denerim. Yada metobolizma hızlandıran çayı yapıp, hoşaf niyetine onunla yiyebilirim:uhm:
a.s.aramıza hoş geldin. sağlıklı zayıflamalar. Zaman zaman regl geçikmeleri olan arkadaşlarımız var ama nedeni diyetmi, baharmı bilemiyoruz.. ama haftada 1 gün bira mayası kürü; yorgunluğa, regl geçikmelerine, sinir yıpranmalarına iyi gelecektir. .opuyorumnanaktanmerhaba,
Diyet nedeni ile adetinde gecikme yaşayan var mı acaba?
Herkese kolay gelsin
a.s.aramıza hoş geldin. sağlıklı zayıflamalar.yalnız üst üste diyetler metobolizmayı kilitleyebilir. bence iki diyet arasına makul bir süre koymakta fayda var..opuyorumnanaktanyanlız pazartesi başlım diyorum hafta sonu ayran detoksunu yapıcam
a.s.tam tersi daha fazla kilo verebilirsin bile.hihoyyyt Şöyle ki; metobolizma her sızlandıkça onu doyurduğundan, nasıl olsa ben istedikçe gelecek biriktirmeye gerek yok diyeceksempatiksalakcinni ve ihtiyacı kadar olanını alıp, gerisini depolamadan atacakkaydirigubbakcemile2gerçi dediğin gibi yapmaya çalışıyorum az az ama sık sık yiyorum mecbur idare edicem bu şekilde kilo vermemde bir sıkıntı olmaz inşallah :sinifsinif:
incilideniz ablacım makarna ve patatesin protein karbonhidrat ve kalorilerini inceledim fark yok gibi 100 gr da
patates , makarna
karbonhidrat 75 , 72
protein 2 , 12
kalori 100 , 85
arkadaşlar sizce patates yerine makarna yesek olurmu bu değerlere bakarak fikrinizi belirtirseniz sevinirim
bu saate kadar toplamda 2 yumurta ve bir kase yoğurt yedim ve kendimi süper hissediyorum incilideniz abla tekrar tekrar teşekkürler
bide bir önerim olacak ya benim bu pataesin yerine eş değer başka ne yiyebiliriz acaba araştıran fikri olan varmı diyete tekrar başlıcam ama patates aklıma geldikçe ......eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım benim tavsiyem bol yoğurtlu naneli pul biberli pirinç lapası yiyebilirsin ben bi hafta öyle bi hafta patatesli yapacağım çünkü patatess çok zorbu arada diyet süper gidiyo ama tartılmak yok çünkü motivasyonum düşüyoo
canım benim tavsiyem bol yoğurtlu naneli pul biberli pirinç lapası yiyebilirsin ben bi hafta öyle bi hafta patatesli yapacağım çünkü patatess çok zorbu arada diyet süper gidiyo ama tartılmak yok çünkü motivasyonum düşüyoo
bencede 1 şansı daha hakediyor bu diyet canımopuyorumnanaktan bak meyvenulun annesi 4 hafatda 10 kilo vermişş süper yani haftada 2,5 demek bir ayda 10 kilo vermek süper bence bende bırakmayı düşünenlerdendim ama en az 4 haftaya kadar devam ve çok alıştım diyete hiç zorlanmıyorum desem yalan olmaz herhalde bide buğün songünüm yarın :sm_cool:bayram :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?