- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.041
merhaba,
bir süredir bu forumu takip ediyorum ve yaklaşık 2 haftadır bu diyeti uygulamaya çalışıyorum.62,5 ile başladım şu anda 59 kilodayım. Öncelikle bu diyeti paylaşan incilidenize teşekkür ederim.
Diyet yaparken durumuma göre günleri değiştirdim. Bir hafta da verilmesi gereken 2 günlük arayı üst üste değil pazar ve çarşamba olarak değiştirdim. Sonuçtan memnunum. Yaklaşık 4 yıldır bir türlü 60 kilonun altına düşememiştim.Benim için önemli bir gelişme çünkü tiroidim düzenli çalışmadığı için kilo verme güçlüğü yaşıyordum.
Bu diyeti yapan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. Diyet nedeni ile adetinde gecikme yaşayan var mı acaba?
Herkese kolay gelsin
aman canım bayramlara çok dikkat etvereliniortak
ben bayramda aldığımı 5 günde verdim
yarın çok az yemeyi düşünüyüorum
pazar günü başlıycam bu sefer patatesekaçamaksız yapıcam inşallah
o kadar eziyetini çekiyorum 2 lokma yiyorum boşa gidiyo hepsi
bu böle olmaz ah yarını bir atlatsam kilo alamdan:Saruboceq:
canım sen kalori değerlerine bakmışsın ben karbonhidrat protein yağ oranlarına baktım ve patates ve makarna (sade) birbirine çok yakın en azından benim için denemeye değer bakalım ne olacak :sm_confused:kızlaar ben şimdi ntvmsnbc'nin sayfasında buldum kalori cetveli gibi bişey.. makarna denemek isteyenlere fikir olsun diye yazayım dedim:
Patates (haşlanmış-100 g)..........................56
Makarna (pişmiş-100 g)...........................132
Kepekli makarna (pişmiş-100 g).................116
bilmiyorumkismile :uhm:
karar sizin...
korkma bişey olmaz korktukça daha fazla yersin hem bana göre fazla yemeişin bileselamm bayanlarr... ya bugün benim 2 tatil günümdü ve çok abarttım sanırım eyvahedigeldismile sabah bir kase çorba, öğleyin tatlı diyet bisküvi, 2 grisini çoz az zeytin peynir, 3-4 çatal yaş pasta, akşam da bi tabak taze fasulye ve bi dilim kepekli ekmek veee bir bardak kolaaa eyvahedigeldismile ve şimdi çok pişmanımmmm mafoldumben yarın sabah tartıda korkunç bir manzarayla karşılaşmaktan çoooooook korkuyorummmm eyvahedigeldismile Allah'ım yardım et banaaa :Saruboceq:
Ayyy rejim denen şey ne illetmiş
Midem bulanıyor,acayip mutsuzum aç olmaktan
Gözümde pideler uçuşuyorken patates pek hüzünlendiriyor beni
selam kızlar uzun zamandır forumu ziyaret ediyordum yeni üye oldm bu diyeti okuyunca aranıza katılmak istedim tek başıma olmuo:mymeka: boyum 1.69 kilom 70=(( 1 yıl önce 57 kiloydum tekrar 57 olmak istiyorum üniversite aburcubur bu hale getirdi umarım bu diyeti beceririm çünkü hiç iradem yok yemeyi seviyorum yerken zevk alıyorum doymak 2. planda kalıo resmen bnm içinneyse yarın 8mayıs2010 cumartesi ve ben bu diyete başlıycam:hooray: ve 5 gün sonra inşşlah 65 kiloyla merhaba dicem size
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hesap günü buğün neler oldu sizde bakalım ben yine 3 kilo verdim ve uçuyoruuuuuummmm :sm_cool:83 le başladım 80 le bitti çok mutluyumbayanssulusmile inncilideniz abla tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hesap günü buğün neler oldu sizde bakalım ben yine 3 kilo verdim ve uçuyoruuuuuummmm :sm_cool:83 le başladım 80 le bitti çok mutluyumbayanssulusmile inncilideniz abla tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan
selamm bayanlarr... ya bugün benim 2 tatil günümdü ve çok abarttım sanırım eyvahedigeldismile sabah bir kase çorba, öğleyin tatlı diyet bisküvi, 2 grisini çoz az zeytin peynir, 3-4 çatal yaş pasta, akşam da bi tabak taze fasulye ve bi dilim kepekli ekmek veee bir bardak kolaaa eyvahedigeldismile ve şimdi çok pişmanımmmm mafoldumben yarın sabah tartıda korkunç bir manzarayla karşılaşmaktan çoooooook korkuyorummmm eyvahedigeldismile Allah'ım yardım et banaaa :Saruboceq:
günaydın, kutluyrm seni verdiğin kg için.3 kiloyu 1 hafta içinde mi verdin?sporda yaptın mı??ve son sorum: vücudunda incelme görülüyr mu? sorularımı yanıtlarsan çok sevinirim.ben de 68 kiloyum ve bu diete başlamak istyrm...
günaydın arkadaşlar ben bu hafta 2 kilo verdim 102 ile başladım 100 kiloyum şu anda gerçi regl oldum onun şişliğide var daha fazla bekliyordum ama hiç kaçamak yapmamama rağmen 2 gitti yinede mutluyum inşallah şu dönem bitsin haftaya daha bir umutlu olucam 100 ün altına düşmek hatta 90 ı görmek için sabırsızlanıyorum çok teşekkür ederim incilideniz abla bu diyeti paylaştığın için :))
günaydın canım çok sevidnim senin adına tebrik ederim başarılarının devamını dilerim hepbirlikte inşallah opuyorumnanaktan
bu baslıgı gorunce ben de zamanında yapmıs ve de 5 gunde 5 kilo vermeyi basarmıs biri olarak hemen baktım. İlk mesajlarda incilideniz hanım 89 kilo oldugunu yazmıs ve imzasındaki degeri gorunce resmen sok oldum. 22 mart da baslanılmı ve su ana kadar 30 kilo vermis, büyük başarı. Peki bu kadar kısa surede verdiginiz icin herhangi bi saglık sorununuz ya da bedensel sarkma oldu mu? Ben şu anda 59 kiloyum ve 1 hftadır dikkatli beslenip saat 6 dan sonra da cok bi sey yememeye calısıyorum.6-8 arasi da spor yapıyorum. Ama gorunusumde cok da bi degisme olmadı gibi geliyor ama henüz tartılmadım ama. Yani 5 haftada vericem kiloyu 5 gunde vermek var ama acıkcası daha fazla miktarı geri almaktan korkuyorum :1no2:
anladım ben de gercekten bayaaa sasırmıstım cok fazla yazı yazıldıgı icin bu konuda her seyi okuyamadım haliyle ilk gördüklerime göre düşündümÇok kilolu diilim çok şükür ama 50 kiloyken 60 kiloya çıktığım için bunları geri versem çok iyi olacak, bi de boyum da kısa ondan kıyafetleri filan yakıstıramıyorum kendime. Ama ben de durumumdan memnunum gibi spor ve dikkatli beslenerek insallah 2 ay kadar istedigim kiloya yaklasabilecegime inanıyorum.
Bayanlar benden size surekli iradesizligim yuzunden al ver olan ve bundan bıkan birisi olarak tavsiye, belki her yerde de yazılmıstır ama. Bir seyi yerken once tadına bakın sonra bir düşünün sadece bir kaç ısırıkla da aynı lezzeti alabiliriz. Ondan sonra devam edicekseniz yemeye oyle devam edin.Ben de genelde şöyle oluyordu, bir sey yerken şuurumu kaybettigimi dusundugum zamanlarda hep kilo aldım. Çünkü her şeyi sonuna kadar tükettim. Şu paket bitsin, sonra yemicem. Ama bunun sonu yok gercekten o paket biter yeni paket gelir. Eve abur cubur sokmamaya calısın, ben su anda oyle yaparak kendimi engelliyorum ve buna alısmaya calısıyorum. Ve de her gün aksam 9 gibi yesil cay icin. Bunu mideniz icin günün kapanışı olarak düşünün ve sonra yemeyeceksiniz.
Herkese bu mücadelesinde başarılar dilerim, eminim hepiniz zayıf olmayı cogu insandan daha cok hakediyorsunuz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?