- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.281
meyvenul peki 1,5 ayda kaç kilo verdiniz.
günaydın arkadaşlar benim bugün yoğurt günüm ve haftanın son diyet günü bu sabah itibariyle kilom 100,5 iki haftadır kilo vermiyorum niye durdu bilmiyorum ama devam diyete mutlaka gidecek inşallah kilolar .:
canım tatil günlerinden sonra bi detok diyet yapsan vücudun canlansa nasıl olur metabolizmab hızların belki bu sayede muhtemelen savunmada suan sen bilirsin ama ben ii olur derim
canım nasıl yapıcam o detoks diyetini aslında bende yapmak istiyorum ama tatil günlerini haftasonlarına denk getirdiğim için nasılolur bilmiyorum birde kaç gün yapılıyor bu detoks diyeti nasıl ve ne ile yapmalıyım hakikaten felaket bir şişlik hissediyorum bir hafta daha yapıcam bu diyeti eğer yine veremezsem bir hafta mola vericem sonra yine devam bilmiyorumkismile
günaydıın kızlar..
kayısı,hurma karpuzla güne başladıım..
iyi oldu kaç gündür wc sorunluydu..
bakalım kaşma kdr nolcak...
yarın son güünn...
ama sevdim bu diyetii az yiyecekli diyetleri severiim:)
devam edecem sanırım..
Ben dün akşam büyük bir dilim pasta vede bir magnun dondurma yedim nefsime yenildim. Önceki akşamda yemiştim zaten yani diyet gitti benim yarım bıraktım. Bugün patatesle yeniden başladım kilo verince şımardım sanırım biraz yemeği abartmaya başladım. Ama gece patates haşladım ve sabah yeniden başladım inşallah kaçamaksız bitiricem 5 günü.
benimde yarın son günüm kac kilo verdin ben yine 2 bucuk kilo vericem sanırım 64.7 ile basladım suan 62.8 olmusum bakalım salı sabahı tekrar baslıcm bende 55 olana kadar durmak yok kaydirigubbakcemile2
ben ancak 2 veya 3 verebilirimm..
ona bile şüküür...
bozmadım pekk..akşmları acık kuruyemiş dışında aynen uyguladım..
yarın son bakcaz artıkıın :)
sen zayıfsın cnmm 62 neki:)
a.s.bildiğim kadarı ile patates şeker hastaları için potansiyel tehlikebu diyeti şeker ve tansiyon hastalarıda yapabiliyor mu?
canım ben formda gezinirken bi diyet buldum onu yapcam bu hafta tatil günlerimde oldukca kolay görünüyo besin içeriğide yoğun fakat burda paylasmam olmaya bilir bu diyeti istersen sana mesaj atarım
cnm inşllh veriirsin ama gayet ii gibisin..boy kaç?
vlla bakalım nolcaz.ben 5 veememm mümkün deil..
5 ztn çokk yağdan gitmez ...
a.s.tatlım paylaşmanın ne sakıncası olabilirki:uhm:hemhafta sonlarımız için bize öneri getirmiş olursun. hemde ferihan gibi kilo verme hızı düşenlere ve metobolizması direnenlere yardımcı olursun.bilmiyorumkismile
sabah: 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmıs yumurta az miktarda beyaz peynir sınırsız olarak domates salatalık yeşillik..
tüm gün kahvaltısan sonra 2 saat aralıklarla yenmek üzere
2 litre ayranın içine (lihyt)
2 salatalık rendelenmiş
4 yemek kasığı bulgur(haslanmıs)
4 yemek kasığı nohut(haşlanmıs)
4yemek kasığı yesil mercimek (haslanmıs)
hepsi bi kapta karıstırılıcak baharat eklemek serbest en son gece 21-22 ye kadar 2 saat aralıklarla yenilecek
kafein ve asitli içecekler yasak
yeşil çay,bitki cayları ve acık çay içilebilir
2 gün uygulanıyo bu diyet ve sonrasında 1 ay birdaha uygulanmıyormus
ben denicem kızlar sonucu size bildiririm..
sabah: 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmıs yumurta az miktarda beyaz peynir sınırsız olarak domates salatalık yeşillik..
2 salatalık rendelenmiş
hepsi bi kapta karıstırılıcak baharat eklemek serbest en son gece 21-22 ye kadar 2 saat aralıklarla yenilecek
canım ben formda gezinirken bi diyet buldum onu yapcam bu hafta tatil günlerimde oldukca kolay görünüyo besin içeriğide yoğun fakat burda paylasmam olmaya bilir bu diyeti istersen sana mesaj atarım
2 salatalık rendelenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?