5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

meyvenul peki 1,5 ayda kaç kilo verdiniz.

1 bucuk ayda 5 kilo verdim basladığımda nerdeyse 68 kiloydum şimdi 63.100 üm hafta sonları catlayana kadar yedim tabi ayrıca 3 haftasını yapamadım bu bir bucuk ayın birinde hastanedeydim diğerinde 3. günü bozdum psikolojik bazı rahatsızlıklarım oldu ve ilac baslanınca sonraki haftayıda yapamadım bence bu kadar rahatlıkta 5 kilo vermem ki benm gibi pkos hastası için bi muceze aslında hayırlısı bakalım herkese cabuk kilo vermeler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar benim bugün yoğurt günüm ve haftanın son diyet günü bu sabah itibariyle kilom 100,5 iki haftadır kilo vermiyorum niye durdu bilmiyorum ama devam diyete mutlaka gidecek inşallah kilolar .:

günaydın arkadaşlar benim bugün yoğurt günüm ve haftanın son diyet günü bu sabah itibariyle kilom 100,5 iki haftadır kilo vermiyorum niye durdu bilmiyorum ama devam diyete mutlaka gidecek inşallah kilolar .:

canım tatil günlerinden sonra bi detok diyet yapsan vücudun canlansa nasıl olur metabolizmab hızların belki bu sayede muhtemelen savunmada suan sen bilirsin ama ben ii olur derim

canım tatil günlerinden sonra bi detok diyet yapsan vücudun canlansa nasıl olur metabolizmab hızların belki bu sayede muhtemelen savunmada suan sen bilirsin ama ben ii olur derim

canım nasıl yapıcam o detoks diyetini aslında bende yapmak istiyorum ama tatil günlerini haftasonlarına denk getirdiğim için nasılolur bilmiyorum birde kaç gün yapılıyor bu detoks diyeti nasıl ve ne ile yapmalıyım hakikaten felaket bir şişlik hissediyorum bir hafta daha yapıcam bu diyeti eğer yine veremezsem bir hafta mola vericem sonra yine devam bilmiyorumkismile

günaydıın kızlar..

kayısı,hurma karpuzla güne başladıım..

iyi oldu kaç gündür wc sorunluydu..

bakalım kaşma kdr nolcak...

yarın son güünn...
ama sevdim bu diyetii az yiyecekli diyetleri severiim:)
devam edecem sanırım..

canım ben formda gezinirken bi diyet buldum onu yapcam bu hafta tatil günlerimde oldukca kolay görünüyo besin içeriğide yoğun fakat burda paylasmam olmaya bilir bu diyeti istersen sana mesaj atarım

Ben dün akşam büyük bir dilim pasta vede bir magnun dondurma yedim nefsime yenildim. Önceki akşamda yemiştim zaten yani diyet gitti benim yarım bıraktım. Bugün patatesle yeniden başladım kilo verince şımardım sanırım biraz yemeği abartmaya başladım. Ama gece patates haşladım ve sabah yeniden başladım inşallah kaçamaksız bitiricem 5 günü.

benimde yarın son günüm kac kilo verdin ben yine 2 bucuk kilo vericem sanırım 64.7 ile basladım suan 62.8 olmusum bakalım salı sabahı tekrar baslıcm bende 55 olana kadar durmak yok kaydirigubbakcemile2

canım verecek bi 4 kilon kalmıs bence olsun o kadar kacamak diğmi ama ah benm de senin kadar az kalsa ben düşünmeden ara veririm bi hafta catlayana kadar yer sonra yaparım ama nerde benim 4 kilo kalcak 2 ay sonra falan olur ancak o hayalim benm boshayallersmile

benimde yarın son günüm kac kilo verdin ben yine 2 bucuk kilo vericem sanırım 64.7 ile basladım suan 62.8 olmusum bakalım salı sabahı tekrar baslıcm bende 55 olana kadar durmak yok kaydirigubbakcemile2

ben ancak 2 veya 3 verebilirimm..

ona bile şüküür...

bozmadım pekk..akşmları acık kuruyemiş dışında aynen uyguladım..

yarın son bakcaz artıkıın :)

sen zayıfsın cnmm 62 neki:)

ben ancak 2 veya 3 verebilirimm..

ona bile şüküür...

bozmadım pekk..akşmları acık kuruyemiş dışında aynen uyguladım..

yarın son bakcaz artıkıın :)

sen zayıfsın cnmm 62 neki:)

bende hiç bozmadım bi lokmacık bile bişi almadım mafoldumben 55 olmam gerek tatlım ne kendi ailem nede erkek arkadasımn ailesi istemiyo bu yağları bi görsen üzerimdeki baskıyı anlayacağın bana cok fazla bu 8 kilo :sinifsinif:

bu diyeti şeker ve tansiyon hastalarıda yapabiliyor mu?
a.s.bildiğim kadarı ile patates şeker hastaları için potansiyel tehlikelmaz:ama patatesi kepekli makarna ile değiştirebilirsin. VE ASIL ÖNEMLİSİ MUTLAKA UZMAN DOKTORUNLA görüşmelisin. onaylarsa ancak yapmanı öneririm..bilmiyorumkismile
canım ben formda gezinirken bi diyet buldum onu yapcam bu hafta tatil günlerimde oldukca kolay görünüyo besin içeriğide yoğun fakat burda paylasmam olmaya bilir bu diyeti istersen sana mesaj atarım

a.s.tatlım paylaşmanın ne sakıncası olabilirki:uhm:hemhafta sonlarımız için bize öneri getirmiş olursun. hemde ferihan gibi kilo verme hızı düşenlere ve metobolizması direnenlere yardımcı olursun.bilmiyorumkismile

sabah: 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmıs yumurta az miktarda beyaz peynir sınırsız olarak domates salatalık yeşillik..
tüm gün kahvaltısan sonra 2 saat aralıklarla yenmek üzere
2 litre ayranın içine (lihyt)
2 salatalık rendelenmiş
4 yemek kasığı bulgur(haslanmıs)
4 yemek kasığı nohut(haşlanmıs)
4yemek kasığı yesil mercimek (haslanmıs)

hepsi bi kapta karıstırılıcak baharat eklemek serbest en son gece 21-22 ye kadar 2 saat aralıklarla yenilecek
kafein ve asitli içecekler yasak
yeşil çay,bitki cayları ve acık çay içilebilir
2 gün uygulanıyo bu diyet ve sonrasında 1 ay birdaha uygulanmıyormus

ben denicem kızlar sonucu size bildiririm..

ablacım konusu daha önceden kilitlenmiş o sebepten cekindim bilmiyorumkismile

bunu bende biryerde okudummm deniicem bir araaa...

a.s.hiç sağlıksız görünmüyor:uhm:haftaya çarşamba ve sonrası misafirim var. ama pzt-salı serbestim. bu gün yapabilirim. peki kaç kilo veriyoruz bu iki gündebilmiyorumkismile

canım teşekkürler evet burdan vermen sorun olurmu bilmiyorum istersen mesaj at daha iyi olur opuyorumnanaktan

canım vermişsin zaten çok teşekkürler incilideniz ablada sorun olmaz demiiş sonradan okuduğumda gördüm çok sevindim ama şey duymuştum bizim yaptğımız diyetin 5 günde 5 kilo diyetinin tatil günlerinde 2 gün bu tarz ödem atıcı diyetler yapıldığında haftaiçi yediklerimiz depolanıyormuş ne kadar doğru bir bilgi bilemiyorum ama belki incilideniz abla daha iyi biliyordur olurmu haftaiçinde depolamak gibi yada kilo verememe durumu o daha tecrübeli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…