5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

guclubacismile

canım doğum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın fazla kilolarını alır götürür senden :)
ayyy inş. canımopuyorumnanaktan ya çok teşekkür ederim daha ii bir dilek olamazdı benim için

teşekkür edrim canımopuyorumnanaktan geçmiş olsun sanada

71 oldum kızlar..72,5 la başlamıştım..
kaçamaklı oldu biraz .
ekmek ve akşmları az kuruyemiş kaçamakları..
bugn mola veriorum yarın yeniden devam..
herkes ekola ygelsin..
al ver modundan çıkamıoruz hiç ya(

slm kızlar ben yeni katıldım temmuzda düğünüm var ama ne yaptığsam kilo veremedimsenağlama bana yardımcı olursanız çoook sevininirim şişman b,i gelin olmak istemiyorum:çok üzgünüm:

slm kızlar yarın sabah tartılıp başlıyorum patatesle bu hafta çok sıkı tutcam söz
sabah kilomuda yazarım
hrs kolay gelsin

kızlar bugün son günümdü ama ben bugün kendimi hiç b u kadar kötü hissetmemiştim. ne elimi kaldıracak halim kaldı. ne de caım bir şey yemek istedi. en sonnda annemin bağrışları sonucunda çorba ve meyve yedim. yani yumurta günümde saldım diyeti. gerçi çok yemedim ama ilk defa liste dışına çıktım. sabah son durmu yazarım.

günaydın kızlar nasıl veriliyormu kilolar..a.s.
detoksu yapamadın kendimi onu yapacak kadar güclü hissetmedim ama bi ara mutlaka yapıcam
hafta sonu sacımı kestirdim cok değişik bi model oldu hiç bu kadar farklı bi kesim yaptırmamıstım zayıflayınca tam olarak bi daha model değiştiricem dün benim tatil günümdü bu hafta tatili tek gün yaptım bu gün tekrar patatesten basladım daha hiç yemedim 3 küçük patates getirdim işe gelirken.tartılmadım korkuyorum kilo almadım farkındayım ama ben hep salıları tartılıyorum pazartesi cesaret edemiyorum tartılmaya nys bakalım cok konustum sabah sabah seviyorum sizi seviyorum kadınlar kulübünü opuyorumnanaktan

Günaydınnn canlarrrrrrrrr inş. bol bol kilolar vereceğimiz bi hafta olur.Yiyerek nasıl olucaksa((

Kendimi düzene koyuyorum tam ama ertesi gün yemek yiyorum pişman oluyorum.Dün gece 12 de öyle bi yemek yedim ki.:((( pilavvv hemde
:kedi:

merhaba,
bu gün başladım 58 kg.
1. gün sonu:57.7 kg.
diyete tam olarak uydum. bütün gün yalnızca patates yedim. hemde abartmadan.
gerçi benim metabolizmam çok yavaştır. kilo almaya uygun bir bünyem olduğundan bütün hayatım dikkat ederek geçti. bu sebeple diyetlerde çok az kilo veriyorum. benneyaptımki

kızlar benim bugün bitti. dün kendimi çok kötü hissettiğim için son günü uygulayamadım. diyete başladığımda kilom 63.6 idi. şimdi ise 60. toplamda 3.6 kg verdim yani.
ama bu diyet beni halsiz bıraktı. o yüzden bir süre ara vereceğim. size kolay gelsin.

Selam kizlar 1 aylik bi aradan sonra tekrar bu diete baslamaya karar verdim, fakat ara vermeden 10 gün boyunca yapmayi düsünüyorum, yarin disarda et günü zor gececiginde dolayi bugun et günü yaptim ve tavuk haslama ile dietin ilk gününe basliyorum, mümkünse listeye bende alinmak istiyorum,
aslinda 65,1 e kadar gelmistim fakata haftza sonu misafir oldugu icin tatil yaptim ve bugun ki kilom 66,8
herkese bol kilo verilen bir hafta dilerim

günaydın arkadaşlar bugün tekrar başladım diyete ama tek fark patetes yerine beyaz makarna yaptım sadece haşladım ve nane pulbiber eşliğinde yedim sabah şu saat oldu pek acıkmadım öğlen ve akşamda birer tabak yersem bakalım bu hafta sonuç ne olacak yarın sebze günü kolay yenecek bişeyler hazırlayacağım akşamdan inşallah bu hafta bol bol kilolar veririz bugün itibariyle kilom 100,5 bu hafta 100 ün altına inersem çok sevineceğim herkeze kolay gelsin

benim de cumartesi günü bitti diyetim

dün tartıldım 1.8 kilo vermişim :S

bu diyet bana zor geldi kızlar

halsiz hissediyorum kendimi zaten diyet boyunca listedekileri yiyemedim kaçamak yapmadım hiç.

ama listedekileri de canım istemedi

ben elma diyetine başlayacağım sizlere kolay gelsin kızlar

kızlar sabah 1 küçük patates bir fincan yeşil cay 1 fincan normal cay ve 800 ml su içmiştim bunların üzrine tartıldım aldımmı die aslında bu gün tartılmazdım ben ama dün gece (saat 11 den sonra) on taneye sigara böreği yedim nasıl yedim bende bilmiom ama yedimişim işte film izlerken..
vee kilom 63.5 dü yarın sabah tekrar ac karına tartılıcam size bildiririm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…