- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.301
a.s.hiç sağlıksız görünmüyor:uhm:haftaya çarşamba ve sonrası misafirim var. ama pzt-salı serbestim. bu gün yapabilirim. peki kaç kilo veriyoruz bu iki gündebilmiyorumkismile
a.s.çok iyi gidiyorsunkızlar bugün 3. günüm. sabah tartıldım. iki günde 2.4 kg verdim. bu gidişle 5 günde 5 kilo veririm :)
ablacım bu kilo vermek için değilmiş ama 1 ile 2 kilo arası veriliyormus yinede ben pazar pazartesi yapcam bunu bildiririm sonucu :icecream:
Ben yazlık bir sürü kıyafet aldım hepside 38 beden:)) onlara bakarak konsantre oluyorum.Birde diyet bitiminde kilo verdikçe kıyafetleri deneyince aradaki farkta beni iyice hırslandırıyor. 50 kiloya inince ilk işim gidip kot pantolon almak olacak. Doğumdan sonra ilk yıl 2-3 kıyafetle geçirdim hep kilo verip sonra alacağım diye diye 3 yıl geçti.Doğumdan sonra 65 kiloydum boyumda 1,55 düşünün halimi. 49 kilodan 65 e çıkınca işe başlamakta zor olmuştu benim için.Kilonun birazını geçen yıl verdim. Bu yılda vermeye devam ettim yavaş yavaş inşallah 50 kiloya kadar inicem. Haftasonuda saçlarımı karamel tonuna boyattım kilo vermek kendime güvenimi arttırdı. Kalan kilolarımıda verebilirsem süper olacak.
a.s.günaydın kızlar diyet bitti benim kannatiimce makarna işe yarıyo denemenizi tavsiye ederim bir değişiklik olur en azından 3 haftadır yapıyorum ilk iki hafta 3 er kilo verdim bu hafta 2 kilo verdim bu arada bu diyete ara vericem buğün lahana çorbasına başladım allahım hayatımda bu kadar ...... tat görmedimakannehir nimete kötü denmiyeceği için noktalar koydum sizin için en kötü tat neyse onu koyarsınız o kısma ama yapıcam dönüşü yok 1 hafatada buu yapayım
ewt canım makarna haftasında verdim 2 kiloyu ama çok yemedim 2 porsiyon hadibilemdincanım makarnayı yaptığın hafta 2 kilomu verdin nasıl yedin makarnayı kaç porsiyon sadece haşlanmış olarak içine bişey kattınmı bende bu hafta makarnayla denemek istiyorumda bilmiyorumkismile
allah yardımcın olsun ay4242..çok zorr onuu içmekk..kaç defa yaptım ve içemeden döktüm..ben de suyunu içiom dünden beri 600 gr gitti..
tabi aynı zamanda diyete de devam..spor yapmıyorum ama..
allah yardımcın olsun ay4242..çok zorr onuu içmekk..kaç defa yaptım ve içemeden döktüm..ben de suyunu içiom dünden beri 600 gr gitti..
tabi aynı zamanda diyete de devam..spor yapmıyorum ama..
buğün benim doğum günüm kızlar lahana çorbasına bşladım inş. işe yararda yeniden doğuşumunda günü olur :Saruboceq::Saruboceq:
doğumgünün kutlu olsun canımmmma.s.a.s.a.s. nice mutlu sağlıklı ve ideal kilolu yıllaraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buğün benim doğum günüm kızlar lahana çorbasına bşladım inş. işe yararda yeniden doğuşumunda günü olur :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?