- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.261
bugün diyetimin 2. günü bu arada kızlar
dün patatesleri zor bela yedim fazla da yiyemedim gitmedi bi türlü ya tuz da olmayınca yiyemedim
2 tane yiyebildim gün boyunca
bugün de bu saat oldu bişey yiyemedim su içiyorum sürekli
canım istemiyo diyet listesindekileri bu gidişle kilo veremeyeceğim ben galiba
vücut savunmaya geçecek vermeyecek kiloları :S
ne yapacağım bilmiyorum
ay alemsin sen ya ne kadar hayat dolusun sen hayatı tiye alıysun sanırım ben öle hissettim çok hoş valla hepimiz yapabilsek
vallahii yaa yapıcam diye kusan var:) sakın kalkışma iğrenç bir koku iğrenç bir tat bide sürekli insanın içinden kokusu geliyoo deli ediyoo
çok tatlısın yaaa balımm
ben geçen yıl yapmıtım canım
bir ayda 10 kilo civarında kilo vermiştim ama nasıl verdim bir de bana sor
tadı çok kötüydü laelaelaelaelae
ben geçen yıl yapmıtım canım
bir ayda 10 kilo civarında kilo vermiştim ama nasıl verdim bir de bana sor
tadı çok kötüydü laelaelaelaelae
vallahii yaa yapıcam diye kusan var:) sakın kalkışma iğrenç bir koku iğrenç bir tat bide sürekli insanın içinden kokusu geliyoo deli ediyoo
bugün diyetimin 2. günü bu arada kızlar
dün patatesleri zor bela yedim fazla da yiyemedim gitmedi bi türlü ya tuz da olmayınca yiyemedim
2 tane yiyebildim gün boyunca
bugün de bu saat oldu bişey yiyemedim su içiyorum sürekli
canım istemiyo diyet listesindekileri bu gidişle kilo veremeyeceğim ben galiba
vücut savunmaya geçecek vermeyecek kiloları :S
ne yapacağım bilmiyorum
çok kötüyüm çok her an bozmamak için zor tutuyorum kendimi :sinifsinif: sabahtan beri etrafımda simit boğca kuru ve yaş pasta yeniyo(üstelik meyveli) yememek için kendimi zor tutuyorum bu günüm tamammen işkenceye dönüştü.bitsin artık allahım evime gideyim yiceksiz olan tek yer orası :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
çok kötüyüm çok her an bozmamak için zor tutuyorum kendimi :sinifsinif: sabahtan beri etrafımda simit boğca kuru ve yaş pasta yeniyo(üstelik meyveli) yememek için kendimi zor tutuyorum bu günüm tamammen işkenceye dönüştü.bitsin artık allahım evime gideyim yiceksiz olan tek yer orası :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ben de iş yerimde çok rahatım ev kabusum benim
canım skaın nefsine yenilme. küçücük bir parça yersek gerisi gelir. lezzeti alınca devam edersin. kendini kilolarını vermiş hayal et. seni hedefinden caydırmaya çalışan o pastaları, simitleri görme :)
evet tatlım yenilmedim 20 dk sonra cıkıcam ve yemeksiz evimde mutlu mutlu film izlicem zayıf olcam zayıff zemuszemus
ehueheuhe bugünümü de 5 yumurta ve 250 gr light yoğurt ile bitirdimmmm zemuszemus yarın kilo bildirimi yapacağım ama veremedim sanırım fazla :sinifsinif: çünkü çok kaçamaklı bir haftaydıklava: ama olsan bir gün aradan sonra tam gaz devammm guclubacismile
cokacimcoook sen o kacamaga bıraz mı dıyorsun yapma ya
cokacimcoook
klava: klava: klava:
ama yınebu senın ıcındı masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?