- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.381
inşallah canım ama nolur vazgeçmeyelim..bu konuda kendime hiç güvenmiyorum çünkü evin heryeri çikolata dolu ve ben sürekli yiyorum hepsini çöpe atsam diyorum kıyamıyorum da :gitme:
vazgeçmek yok kurtulucaz bu kilolardan kaydirigubbakcemile5
slmmm kızlarrrrrzemuszemus kaç gündür giremiyorum, biraz da yüzüm yoktu girmeye bilmiyorumkismile bu hafta müthiş kaçamak yaptım, yarım yamalaktı yani diyetklava: bugün yumurta günüm hiç kilo vermediğimi düşünütken sabah tartıda 78.8 i gördümmmm :sm_cool: :dance: :teytey: :dance: tam bir senedir 78 görmemiştim tartıda verdiğim 800 gr bile beni çok mutlu etti bu rakamı gördüğüm için yarına da 3-5 gr az çıkar inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: herkese mutlu kilo vermeleeerr hihoyyyt
slmmm kızlarrrrrzemuszemus kaç gündür giremiyorum, biraz da yüzüm yoktu girmeye bilmiyorumkismile bu hafta müthiş kaçamak yaptım, yarım yamalaktı yani diyetklava: bugün yumurta günüm hiç kilo vermediğimi düşünütken sabah tartıda 78.8 i gördümmmm :sm_cool: :dance: :teytey: :dance: tam bir senedir 78 görmemiştim tartıda verdiğim 800 gr bile beni çok mutlu etti bu rakamı gördüğüm için yarına da 3-5 gr az çıkar inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: herkese mutlu kilo vermeleeerr hihoyyyt
tebrik ederim canım kaçamaksın yaparsın bir sonrakini daha fazla verirsin inşallah kaydirigubbakcemile5
ne güsel tatlım yemene rağmen vermen umarım istediğin kiloyada kolaylıkla ulasırsı :icecream: (canımda nasıl dondurma istiyo sırnaşık şey)
teşekkür ederim canlarımmkaydirigubbakcemile5 meyvenull sormaa ya ben bu hafta bir buzlu dondurma, bir kornet ve 5-6 kaşık dondurma yedimmm :icecream::icecream:
düşünün nasıl abarttım
ya bir de kızlar ben 3. haftayı bitiriyorum biraz sıkıldım sanırım bu dietten ama kendime uygun başka bi diette bulamıyorum :bbo: hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre sürdürebildim bi diyeti. ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karıştı :bbo:
sadece benmi bu kadar çok acıkıyorum yoksa sebze gününde herkezmi böyle aç
canım ben diyete ilk baslayanlardanım uzun zamndır yapıyorum bu diyeti yapıyorum gerciarada 3 hafta yapmadım ama her pazartesiyi patatesle gecirdim düşün halimi :sinifsinif: ama inanıyorum zayıflıcam er gec sende öyle düşün kendimi ancak o sekilde mative edebiliyorum boshayallersmile
canım bende cok acıkıyorum aslında tüm günlerde acıkıyorum ben bu gün sabahtan beri 5 tabak türlü yedim cokacimcoook ama yenilmicem irademi koruyucam
vazgeçmek yok canım atma çöpe yazık o çikolatalara ama sadece tatil günlerinde bir tane ulaşabileceğin kadar bir yere kaldırırsan daha iyi olur zaten bir kaç kilo verince insan çikolatayı bile görmüyor benim 4 üncü haftam ama ilk hafta küçük bir parça çikolata yedim ondan sonraki haftada bir küçük bisküvi sonra birdaha yok çok canım çektiğinde nefsimi körlensin diye yiyorum zaten diğer 5 gün yenmediği için 2 gün abartmadan yemiş oluyrum sende alışırsın ama önce kendine güven kurtulucaz bu kilolardan kaydirigubbakcemile5
Akşam eşim gelince çikolataları benim bilmediğim biyere kaldırmasını isticem :) Bu defa çok kararlıyım..Artık dar gelen pantalonlarıma girmek istiyorum :lepi:
bnde zayıflamak istiyorum dogum kılolarını vermek zor
canım çok güzel bir bilgi teşekkür ederim ama yer elmasını nerde bulucaz haftada 2 gün yemek için metobolizma hızımın artması gerekiyorda bende bulup yiyeyim sık sık inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?