5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar merhaba bende yarın itibariyle bu diyete başlama istiyorum. Çünkü foruma yeni üye oldum ve bu grubu bugün farkedip okudum.. Bu konuda bir sıkıntı olmaz değilmi? Cumartesi günü 5. günüm olsa yani bilmiyorumkismile Şuan boyum 1.70 kilom 78 :sinifsinif:

Son düzenleme:

ferihan canımopuyorumnanaktan makarnaya başlamışsın inş. sonuç alırsın bende 2 gündür lahana çorbası yapıyorum ve 2,2 gr kilom gitti bu diyetten sonra çok ii geldi bana şimdi zayıflayacağıma daha çok inanıyorum inş. boşa çıkmaz çabalarımız :Saruboceq::Saruboceq:

hiç bi sıkıntı olmaz tatlım gecen hafta bende salı baslamıstım yani istediğin gün basla kardeşim cuma basladı yani tatil günlerine göre ayarla bence diyeti ben hafta içi calısıyorum zaten yemek yapmıyorum tek yasadığımdan hafta sonu tatil günlerim güzel ziyafetlerle geçiyo..
kendine nasıl uygunsa o zamn basla kaydirigubbakcemile2

ayy su makarna işi iiden iiye kafama yatmaya basladı ama işte korkuyorum patatesle makarnaya bir baslasak olmazmı ... delikafadulden
cok fazla seymi istiyorum acaba

evet bugün bende başladım hanımlar bu sever daha azimli ve daha hırslıyım bakalım inş daha güzel olacak şuan patateslerimi löpletiyorum sabah yürüşümüde yaptım ooohhh kendimi çok iyi hissediyorum

selam herkese ben baslayip birakmistim geri tekrar basladim dün patates günüydü yaptm ama azck ekmek fln yedim :) 600gr vermisim bugünde sebze günü karnim nsl sesler cikariyooo sanirim tek sebze yiyorum diye ama cok mutlym 2yildir 89 göremiyodum yarin görecem insallah hedefim önce 85 kismetse 2hafta sonra türkiyedeyim ozamana kadar 80 olamam herhalde

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kolay gelsin. ben bu diyetin ne kadar süreyle devam edildiğini soracaktım yani 5gün yapılıyor 2 gün tatil sora tekrar başlanıyor bu şekilde devam ediliyor ama nereye kadar bir süresi varmı bunun? bide maya kürü diyetin hangi evresinde yapılıyor yani 5günlük süre içerisindemi yoksa 2gün tatildemi?

merhaba diyeti ideal kilona ulasana kadar yapabiliyorsun maya kürünüde incilideniz abla pazar günleri yani 2. tatil gününün sabahında alıyor.baska kullanan varmı yada ne zamn kullanıyordur bilemiyorum onu..

merhaba diyeti ideal kilona ulasana kadar yapabiliyorsun maya kürünüde incilideniz abla pazar günleri yani 2. tatil gününün sabahında alıyor.baska kullanan varmı yada ne zamn kullanıyordur bilemiyorum onu..

teşekkür ederim ilginize, bu hafta geçti artık haftaya bende yapayım o zaman ama sınavım var etkilermi acaba ders çalışmamı? inşallah bişey olmaz:Saruboceq:

buğün benim doğum günüm kızlar lahana çorbasına bşladım inş. işe yararda yeniden doğuşumunda günü olur :Saruboceq::Saruboceq:
a.s.Mutlu, sağlıklı, incecik olacağın nice yıllaropuyorumnanaktan
merhaba,
bu gün başladım 58 kg.
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakAma ara vermeden çok tehlikelilmaz:hiç olmazsa 1 gün ara vermelisinbilmiyorumkismile
a.s.tatlım beyaz makarnayı spegati olanından seç ve 5-6 dk.dan fazla haşlama. çünki 5-6 dk dan fazla haşlanmış makarnanın gl'si yükseliyor ve spegati, kepekli makarnadan sonraki en masum makarnacokacimcoook
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakolabilirsin eğer azmedersen neden olmasın
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakben daha önce yaptığımda 3 ay gibi bir süre yapmıştım. bir arkadaşım 1 yıl falan yapmış 2 ileri 1 geri 1 yılda 40 kg vermişti.kafamçokkarıştı ama biz 2 gün araları mutlaka kullanmıştık. yani ideal kiloya inene kadar yapabılırsınzemuszemusbira mayası kürünü ben pazar günü (7.günde yapıyorum) ve gece yatarken yapıyorumkafamçokkarıştı iştahımı açabilir diye. ertesi gün zaten diyete başlamış oluyorum. malum patetes günüeyvahedigeldismile iştahımı böylece açmasına izin vermemiş oluyorum:jeyyar:

kızlar bugün benim 4.günüm başladığım gün yazamamıştım 59 la başladım 56,50 kilo olmuşum bile çok mutluyum zemuszemus böle gidersem 1ayda 50 düşerim heralde ama inş düşerim bu diyeti tuttum kızlar inceltici kremler zayıflama hapları hepsi faso fiso hem en iisinden alsanız bile ben sff... kullandım param bosuna gitti

kızlar bende patatesi fırında dilimleyip pişirdim bugün
çok lezzetli deneyin
yağsız tuzsuz dilimleyin atın fırına
geçen hafta 86.7 ymişim sabah 84.1 dim
maşallah deyin nolur ama ben bu diyeti tam yapamadım geçen hafta tam neticeyi bu hafta görücem bakalım dua edin nolur ha-epimiz verelim ...
a e olun...

evet canım makarnaya başladım ama çok iyi geldi tok tutuyor kilo vermemde bir sakınca olmazsa eğer bundan sonra her pazartesi makarnadan bıkana kadar yapabilirim iyi olur yada değiştire değiştire sende lahana diyetine başlamışsın canım çok iyi gitmiş kilo ama kokusu kötüdür lahananın içebilmem çok güzel inşallah çabalarımız boşa çıkmaz canım veririz kurtuluruz bu kilolardan bende bu hafta veririm inşallah şöyle bir kaç kiloda inerim artık iki rakamlara yürüyüşü iki katına çıkarmayı planlıyorum nasıl olur bilmyorum ama napim metabolizmam duruyr yoksa iki haftadır bir türlü inemedim 100 ün altına neyse canım inşallah vericez bu kiloları ...

geçen gün doğum gününmüş sanırım canım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı ve zayıf yıllara opuyorumnanaktan

a.s.tatlım beyaz makarnayı spegati olanından seç ve 5-6 dk.dan fazla haşlama. çünki 5-6 dk dan fazla haşlanmış makarnanın gl'si yükseliyor ve spegati, kepekli makarnadan sonraki en masum makarnacokacimcoook

keşke bilseydim spagetti yapardım akşam ablacım neyse artık normal bir makarna yaptım ama çok sorun olmaz inşallah bu hafta deneyeyimde kilo verirsem iyi şekilde haftaya spagettiyle devam ederim yada değiştirerek hem sıkılmamış oluruz ama tok tutuyor makarnada o yönden sevdim ben opuyorumnanaktan

hsb tesekkür ederim incilideniz, fakat ben bundan 1 ay önce yaklasik tatil yaparak 2 hafta yapmistim, evet kilo veriyordum fakat haftasonlari 1,5 kiloyu geri aliyordum, 2 haftada toplam 5 kilo verdim ve 4 kilosunu hemen geri aldim canim, bu yuzden de tatilsiz yapmaya karar verdim cunki bu diet beni aciktirmiyor zorlayacagini sanmiyorum bakalim insallah düsündügüm gibi olur, tesekkür ederim ilgin icin incilideniz

a.s.inşallah canım sağlıkla incecik olursun:Saruboceq::Saruboceq:

a.s.sağlıklı zayıflamalar.:teytey:ancak her hafta aynı hızda gitmeyebiliyor.bilmiyorumkismile sonraki haftalarda motivasyon düşmesin diye yazdım.zemuszemus yağlar bir süre direnip tekrar düşüyor.kaydirigubbakcemile2

kızlar ben patatesle başlamıştım bgn ama bi tane magnum yedim büroda herkes yiince başka bişi yemedm b de yürüyüş de yaptm kendimi diete affettrmek için.smd tamamen boşa mı gitti yrn yine patatesle mi başlamalıyım yoksa sebzede4n dewam edeymmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…