- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.341
günaydın arkadaşlar bugün tekrar başladım diyete ama tek fark patetes yerine beyaz makarna yaptım sadece haşladım ve nane pulbiber eşliğinde yedim sabah şu saat oldu pek acıkmadım öğlen ve akşamda birer tabak yersem bakalım bu hafta sonuç ne olacak yarın sebze günü kolay yenecek bişeyler hazırlayacağım akşamdan inşallah bu hafta bol bol kilolar veririz bugün itibariyle kilom 100,5 bu hafta 100 ün altına inersem çok sevineceğim herkeze kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba bende yarın itibariyle bu diyete başlama istiyorum. Çünkü foruma yeni üye oldum ve bu grubu bugün farkedip okudum.. Bu konuda bir sıkıntı olmaz değilmi? Cumartesi günü 5. günüm olsa yani bilmiyorumkismile Şuan boyum 1.70 kilom 78 :sinifsinif:
ferihan canımopuyorumnanaktan makarnaya başlamışsın inş. sonuç alırsın bende 2 gündür lahana çorbası yapıyorum ve 2,2 gr kilom gitti bu diyetten sonra çok ii geldi bana şimdi zayıflayacağıma daha çok inanıyorum inş. boşa çıkmaz çabalarımız :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kolay gelsin. ben bu diyetin ne kadar süreyle devam edildiğini soracaktım yani 5gün yapılıyor 2 gün tatil sora tekrar başlanıyor bu şekilde devam ediliyor ama nereye kadar bir süresi varmı bunun? bide maya kürü diyetin hangi evresinde yapılıyor yani 5günlük süre içerisindemi yoksa 2gün tatildemi?
merhaba diyeti ideal kilona ulasana kadar yapabiliyorsun maya kürünüde incilideniz abla pazar günleri yani 2. tatil gününün sabahında alıyor.baska kullanan varmı yada ne zamn kullanıyordur bilemiyorum onu..
a.s.Mutlu, sağlıklı, incecik olacağın nice yıllaropuyorumnanaktanbuğün benim doğum günüm kızlar lahana çorbasına bşladım inş. işe yararda yeniden doğuşumunda günü olur :Saruboceq::Saruboceq:
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakmerhaba,
bu gün başladım 58 kg.
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakAma ara vermeden çok tehlikeliSelam kizlar 1 aylik bi aradan sonra tekrar bu diete baslamaya karar verdim, fakat ara vermeden 10 gün boyunca yapmayi düsünüyorum, yarin disarda et günü zor gececiginde dolayi bugun et günü yaptim ve tavuk haslama ile dietin ilk gününe basliyorum, mümkünse listeye bende alinmak istiyorum,
aslinda 65,1 e kadar gelmistim fakata haftza sonu misafir oldugu icin tatil yaptim ve bugun ki kilom 66,8
herkese bol kilo verilen bir hafta dilerim
a.s.tatlım beyaz makarnayı spegati olanından seç ve 5-6 dk.dan fazla haşlama. çünki 5-6 dk dan fazla haşlanmış makarnanın gl'si yükseliyor ve spegati, kepekli makarnadan sonraki en masum makarnacokacimcoookgünaydın arkadaşlar bugün tekrar başladım diyete ama tek fark patetes yerine beyaz makarna yaptım sadece haşladım ve nane pulbiber eşliğinde yedim sabah şu saat oldu pek acıkmadım öğlen ve akşamda birer tabak yersem bakalım bu hafta sonuç ne olacak yarın sebze günü kolay yenecek bişeyler hazırlayacağım akşamdan inşallah bu hafta bol bol kilolar veririz bugün itibariyle kilom 100,5 bu hafta 100 ün altına inersem çok sevineceğim herkeze kolay gelsin
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakArkadaşlar merhaba bende yarın itibariyle bu diyete başlama istiyorum. Çünkü foruma yeni üye oldum ve bu grubu bugün farkedip okudum.. Bu konuda bir sıkıntı olmaz değilmi? Cumartesi günü 5. günüm olsa yani bilmiyorumkismile Şuan boyum 1.70 kilom 78 :sinifsinif:
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakolabilirsin eğer azmedersen neden olmasınselam herkese ben baslayip birakmistim geri tekrar basladim dün patates günüydü yaptm ama azck ekmek fln yedim :) 600gr vermisim bugünde sebze günü karnim nsl sesler cikariyooo sanirim tek sebze yiyorum diye ama cok mutlym 2yildir 89 göremiyodum yarin görecem insallah hedefim önce 85 kismetse 2hafta sonra türkiyedeyim ozamana kadar 80 olamam herhalde
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakben daha önce yaptığımda 3 ay gibi bir süre yapmıştım. bir arkadaşım 1 yıl falan yapmış 2 ileri 1 geri 1 yılda 40 kg vermişti.kafamçokkarıştı ama biz 2 gün araları mutlaka kullanmıştık.arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kolay gelsin. ben bu diyetin ne kadar süreyle devam edildiğini soracaktım yani 5gün yapılıyor 2 gün tatil sora tekrar başlanıyor bu şekilde devam ediliyor ama nereye kadar bir süresi varmı bunun? bide maya kürü diyetin hangi evresinde yapılıyor yani 5günlük süre içerisindemi yoksa 2gün tatildemi?
ferihan canımopuyorumnanaktan makarnaya başlamışsın inş. sonuç alırsın bende 2 gündür lahana çorbası yapıyorum ve 2,2 gr kilom gitti bu diyetten sonra çok ii geldi bana şimdi zayıflayacağıma daha çok inanıyorum inş. boşa çıkmaz çabalarımız :Saruboceq::Saruboceq:
ben seni geçerimmmzemuszemusevet bugün bende başladım hanımlar bu sever daha azimli ve daha hırslıyım bakalım inş daha güzel olacak şuan patateslerimi löpletiyorum sabah yürüşümüde yaptım ooohhh kendimi çok iyi hissediyorum
a.s.inşallah canım sağlıkla incecik olursun:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bende patatesi fırında dilimleyip pişirdim bugün
çok lezzetli deneyin
yağsız tuzsuz dilimleyin atın fırına
geçen hafta 86.7 ymişim sabah 84.1 dim
maşallah deyin nolur ama ben bu diyeti tam yapamadım geçen hafta tam neticeyi bu hafta görücem bakalım dua edin nolur ha-epimiz verelim ...
a e olun...
kızlar bugün benim 4.günüm başladığım gün yazamamıştım 59 la başladım 56,50 kilo olmuşum bile çok mutluyum zemuszemus böle gidersem 1ayda 50 düşerim heralde ama inş düşerim bu diyeti tuttum kızlar inceltici kremler zayıflama hapları hepsi faso fiso hem en iisinden alsanız bile ben sff... kullandım param bosuna gitti
ben seni geçerimmmzemuszemus
tartılırsam tabi
yazını görünce gittim tartıldım 54 çıktısen bi tartıl ondan sonra konuşuruz canıım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?