- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.581
evett bugün 3. günde bitti yarın meyve günüm akşama kadar kiraz yicem çünkü detoks etkisi yapıyormuş.çoğu gitti azı kaldı inşallah hadi bakalım pazar sabahı tartılıcam inşallah istediğimiz kilocukları veririzz :hooray:
Ya kızlar size birşey sorcam ben bugün toplam 300 gr kadar tavuk gögsü yedim tüm gün.Sizce azmı yedim ben kafamçokkarıştı
:)bencede yok aç değilim twilight nasıl gidio senin ?
günaydın 4.günüm sabah kiloda değişiklik yoku benim :) bakalım bugun meyve günüm şimdi manava gidiyorum ne var ne yok toplamayı düşünüyorum :) hadi komacan öptüm
bende yeşil elma kayısı erik kiraz :)
kendıne dıkkat et canım ama çok az yemıssınlmaz:
canım yaa hep böyle yiyordum ben ama nedense havaların sıcak olamısndamıdır uzun zamandır yapmamdanmıdır nlam veremedim ama basım cok ağrıyordu 3 gündür ve dün aksam o kadar ilaca rağmen gecmedi doktorcumda hemen bişiler yemen gerekiyo diyip kontrolü ele aldı.
dün aksam bozuldu diyetimm ve bi hafta boyunca hiç diyet yapmamam gerekiyormus.
bi haftadan sonrada monti diyetine baslicam bide onu denicem eğer kilo verebilirsem onunla devam edicem siz dikkat edin kendinize sanırım benm bünyem düştü iice zaten odaklanma sorunuda yasıyordum son zamnlarda dengemi bozdum sanırım diyette buna tuz biber oldu
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
canım bende dünki meyve günümde aynılarından yedim,ama karnım acayip şişti,çok gaz yaptı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaw gerçekten gaz yaptı hahahaha kaydirigubbakcemile5
suçlusu kayısı olabilirkaydirigubbakcemile3
kızlarr ben geldimmm bugün tüm gün çilek yicem bende akşama kadar 1.5 kilo yerim herhalde:):) yarın son günüm çok heyecanlıyım kilo verdiğimi hissediyorum bakalım öbürgün kaç çıkıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?