5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evett bugün 3. günde bitti yarın meyve günüm akşama kadar kiraz yicem çünkü detoks etkisi yapıyormuş.çoğu gitti azı kaldı inşallah hadi bakalım pazar sabahı tartılıcam inşallah istediğimiz kilocukları veririzz :hooray:

Ya kızlar size birşey sorcam ben bugün toplam 300 gr kadar tavuk gögsü yedim tüm gün.Sizce azmı yedim ben kafamçokkarıştı

aç değilsen problem degil benim düşüncemkaydirigubbakcemile3

günaydın 4.günüm sabah kiloda değişiklik yoku benim :) bakalım bugun meyve günüm şimdi manava gidiyorum ne var ne yok toplamayı düşünüyorum :) hadi komacan öptüm

günaydın 4.günüm sabah kiloda değişiklik yoku benim :) bakalım bugun meyve günüm şimdi manava gidiyorum ne var ne yok toplamayı düşünüyorum :) hadi komacan öptüm

günaydın missdance sonucunu sabırsızlıkla beklıyorumolumunekankayizsmileananas kiraz çilek yeşil elme ohh ne güzelzemuszemus

günaydın kızlar..benimde son günüm bugün,yumurta,yoğurt,azcık peynir ve sütle yaptım kahvaltımı

yarın belli olucak sonuç,ama benim hoşuma gitti bu diyet bi süre daha devam etmeyi düşünüyorum

kendıne dıkkat et canım ama çok az yemıssınlmaz:

canım yaa hep böyle yiyordum ben ama nedense havaların sıcak olamısndamıdır uzun zamandır yapmamdanmıdır nlam veremedim ama basım cok ağrıyordu 3 gündür ve dün aksam o kadar ilaca rağmen gecmedi doktorcumda hemen bişiler yemen gerekiyo diyip kontrolü ele aldı.
dün aksam bozuldu diyetimm ve bi hafta boyunca hiç diyet yapmamam gerekiyormus.
bi haftadan sonrada monti diyetine baslicam bide onu denicem eğer kilo verebilirsem onunla devam edicem siz dikkat edin kendinize sanırım benm bünyem düştü iice zaten odaklanma sorunuda yasıyordum son zamnlarda dengemi bozdum sanırım diyette buna tuz biber oldu
:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlığın kiloları yavaş yavaş verirsin onu toparlarsın sen canını sıkma:teselli:

kızlarr ben geldimmm bugün tüm gün çilek yicem bende akşama kadar 1.5 kilo yerim herhalde:):) yarın son günüm çok heyecanlıyım kilo verdiğimi hissediyorum bakalım öbürgün kaç çıkıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…