- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.601
selinay2002 66
kirazz_z 78.1
ayshe 58.2
67den55e 67
kubb 55
dennisfb 65
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5
meyvenull çıkardım senı canım ..
halledildi canımopuyorumnanaktancanım beni 64 yapar mısın?yani benim için önemli değil ama yarın yada öbür gün sonuçları söylediğimizde çok vermişim gibi görünmesin yerimseniben
ben bu diyeti yaptım hiç zor değil ilk listede de adım var ... ancak şöyle bir durum var arkadaşlar ben verdiğim kilonun hepsini hatta fazlasını aldım ama bunda benimde suçum yok değil... ama o kadarda aberrtımda denemez neden aldım bilemiyorum... bende pazar günü tekrar başlamayı düşünüyorum kısa sürede sonuca ulaşmak isteyenler için mükemmel ancak koruması zor benden tavsiye aman dikkat edin.. bu arada beni de aranıza alırsanız tekrar sevinirim:))) herkese bol şansss...
halledildi canımopuyorumnanaktan
evet çok haklısın korumak çok önemli kilolarımızı verelim korumasınıda hep berebar dıkkat edelım..
hoşgeldin aramıza kilo başlangıcı başladığın gün yazalım olur mu.
kızlaaaar ben geldiiiiiimm :lepi:
annemle gectigimiz hafta diyet yapamadım,önceki 2 hafta da kacamaklarla oldu...
yeniden sıkı bi şekilde diyete basladım carsamba günü..
yarın meyve günüm... ooh yeniden cok ceşit bi güne baslıcam :)
günaydın kızlar...benim dün itibariylr bitti diyetim....bugünki kilom 76,600 pazartesi tartılamamıştım salı günü 78,100 dü,yani 4 günde 1,5 kilo vermiş oldum....ama 2 gündür wc de çımakadım belki onunda etkisi var...pazartesi aynen devam...2 gündede dengeli beslenicem bozmak yok
günaydın canım tebrikler opuyorumnanaktanson yumurta gününü neden yapmadın bence dahada verirdin ?bu 2 günde aşırıya kaçma yoksa geri alınabiliyor ben ilk yapdıgımda dikkat etmediğimiçin almıştım geri olumunekankayizsmile
bende meyve günündeyim süper gidiyor sabah; kiraz, kayısı, kavun, çilek, nektarin yedim..dün ananas alcaktım unuttumbilmiyorumkismile
iyi geceler kızlar et gününüde bitirdik yaşasın meyve günüzemuszemus..hoşgeldin koalaa.s.
slm arkadaşlar bende kılo vermek istiyorum ama bir türlü veremıyorum 63 kıloyum ve pko hastasıyımm ne kadar dikat etsemde bir türlü veremıyorum.sizkllerr verdinizmi nasıl verdinizz yardımcı olursnaız sevınırım
geçmiş olsun canım..bizler bu diyeti yapıyoruz sonuclar 2 güne kadar belli olcak..hızlı vermek ıstıyosan ve bu dıyetı yapabılırım dıyosan hoşgeldin aramızaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?