- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.561
Ay beni yazmasaydınız
ben utanırım :kedi:
ayrıca diyet konusunda bana güvenilmez baştan söyleyim:jeyyar:
a.s. tatlım bu diyete ilave yapma şansımız yok... öyle ekmek falan yiyemiyoruz.lmaz: ama marketlerde kepek satılıyor. bir kaşık kepek kullanabiliriz... ben genelde form çayları kullanıyorum...:
bence diyetin dışına çıkmışsın... örneğin meyva günü.. sabah hangi meyva veya meyvalarla başlarsan hep aynısı ile devam... gün içinde değişiklik yok....:teytey:
kirazcım sen mı yanlıs uyguluyorsun ben mı yanlıs uyguladım bılmıyorum ama benım bıldıgım kadarıyla tek bır cesıt yıyebılıyorsun ornegın tavukla basladıysan gune tavuk yemek zorundasın a da elmayla basladıysan sadece elma..
merhaba arkadaşlar,
belki yalnız bana böyle olmuştur ama diyet biteli bugün 1 hafta oldu. diyet öncesinde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum. zaten çok fazla kilo vermek gibi bir hedefim de yoktu. 58 le başlamıştım. 4 kilo vermek istiyordum. diyet bittiğinde 56 kiloydum. yine de mutlu olmuştum. sözü uzatmayayım. bu sabah tartıldım. tam bir fiyasko: 57.600 eee nerde benim 5 gün boyunca çektiklerim. hepsini geri aldım hem de bir haftada. bir kez daha yapmayı deneyecektim. vazgeçtim. isveç diyeti yapıcam. belki benim bünyeme göre değildir bu diyet bilemiyorum ama paylaşmak istedim.
merhaba arkadaşlar,
belki yalnız bana böyle olmuştur ama diyet biteli bugün 1 hafta oldu. diyet öncesinde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum. zaten çok fazla kilo vermek gibi bir hedefim de yoktu. 58 le başlamıştım. 4 kilo vermek istiyordum. diyet bittiğinde 56 kiloydum. yine de mutlu olmuştum. sözü uzatmayayım. bu sabah tartıldım. tam bir fiyasko: 57.600 eee nerde benim 5 gün boyunca çektiklerim. hepsini geri aldım hem de bir haftada. bir kez daha yapmayı deneyecektim. vazgeçtim. isveç diyeti yapıcam. belki benim bünyeme göre değildir bu diyet bilemiyorum ama paylaşmak istedim.
24.05.2010 liste yine yeni yeniden yapılıyor herkesin bu haftaki kilolarıyla start veriliyo...
meyvenull 62.8
selinay2002 66
kirazz_z 78.1
ayshe 58.2
67den55e 67
kubb 55
dennisfb 65
örtmenim 78
24.05.2010 liste yine yeni yeniden yapılıyor herkesin bu haftaki kilolarıyla start veriliyo...
meyvenull 62.8
selinay2002 66
kirazz_z 78.1
ayshe 58.2
67den55e 67
kubb 55
dennisfb 65
örtmenim 78
benim bugun 3.günüm et günüdeyim sabahları pek birşey yemiyorum benim diyetim öğlen gibi başlıyor sabahları yeşil çay içiyorum tok tutuyor zaten beni daha önce yazdığım gibi 62.7 ile başladım bu sabah 60,4 idi kilom bakalım bugun köfte yedim yanında birazda yeşillik yedim yani minik bir kaçamak oldu onun dışında herşey yolunda :)
kızlar sabahtan beri 4 eşil elma yedim yarın sabah ki kilomu cok merak ediyorum 5. gün nerdeyse hiç kilo veremiyorum çünkü haftaya yapmıcam muhtemelen bu hafta bas ağrım cok oldu odaklanma problemi yasıyorum monti diyetini denicem bide inş zayıflarım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?