5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yarın et günü ve ben tuzsuz et yemek istemiyorum...alternatif olarak yiyebileceğim birşey önerebilecek olan var mı??
1. günde olduğu gibi patates mi yesem acaba??

evvvett kızlar bugün 2. günümüz hadi bakalım sonuçlar nasıl olacak liste hazırlanmasına çok sevindim gruptakileri görebildim:)

iyi akşamlar kızlar...benim 3.günümde bitti,haşlanmış tavuk ve lıght ton balığı yedim,ve nerdeyse zorla yedim diyebilirim,hiç acıkmadım,bide çok fazla su içtim bugün,içim yandı resmen yaaa

yarın en sevdiğim gün olucak,benim gibi meyve delisi birisi için,şimdiden erik,kayısı ve elmamı hazırladım,sabahta işe giderken kiraz ve çilekte alıcam,yarında rahat geçicektir eminim,tek korktuğum cuma ama onuda kazasız atlatırım eminim,inat ettimi tamamdır benim için,iradeliyimdir yanii

hadi bakalım kızlar bu yaza inş.hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz....

kirazcım sen mı yanlıs uyguluyorsun ben mı yanlıs uyguladım bılmıyorum ama benım bıldıgım kadarıyla tek bır cesıt yıyebılıyorsun ornegın tavukla basladıysan gune tavuk yemek zorundasın a da elmayla basladıysan sadece elma..

anladığım kadarıyla bu diyette önemli olan sabah ne yediysen gün içinde aynı şeyleri tüketmek...meyva günü için ''sabah hangi meyva veya meyvalarla başladıysan onunla devam edeceksin'' diyor.bu durumda sabah sadece elma yediysen eğer akşama kadar sadece elma yiyeceksin,eğer elma+kiraz+kayısı yediysen bütün gün bunları yiyeceksin,arada çilek atıştırmayacaksın..etle ilgili açık birşey yazmamış ama ben farklı et çeşitleri tüketmeyi düşünmüyorum tavukla başlayacağım ve tavukla devam edeceğim...tuzsuz olduktan sonra çeşit olmasada olur mafoldumben
et çeşitliliği oluyorsa bile;sabah yediğin çeşitlerin dışına çıkmayacaksın..eğer sabah sadece tavuk yediysen bütün gün sadece tavuk yiyeceksin,eğer tavuk+hindi yediysen bütün gün ikisini yiyeceksin,araya kırmızı et katmayacaksın...ben 2 gündür böyle yapıyorum ve sonuna kadar böyle devam edeceğim..umarım hepimiz başarılı oluruz...Allah yardımcımız olsun veeeeeeeeee cumartesi günü basküllerde çıkan rakamlar hepimizi sevindirsin...

canım sen doğru biliyosun bende yanlış uygulamıyorum,sabah haşlanmış tavuk ve ton balığını bir arada yedim,akşama kadar ikisinden yiyebileyim diye,çeşitte sınırlama yok yeterki sabahki tabağında olanlar akşamda olsun

günaydın kızlar....bugün meyve günü yaşasınnnnn

tabağımı elma,kayısı kiraz ve erikle doldurdum,gün boyu hepsinden yiyeyim diye

çok merak ediyorum cumartesiye ne çıkacak,şimdiye kadar hiç bozmadım,yarınıda atlattıkmı tamamdır...

merhaba arkadaşlar,
belki yalnız bana böyle olmuştur ama diyet biteli bugün 1 hafta oldu. diyet öncesinde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum. zaten çok fazla kilo vermek gibi bir hedefim de yoktu. 58 le başlamıştım. 4 kilo vermek istiyordum. diyet bittiğinde 56 kiloydum. yine de mutlu olmuştum. sözü uzatmayayım. bu sabah tartıldım. tam bir fiyasko: 57.600 eee nerde benim 5 gün boyunca çektiklerim. hepsini geri aldım hem de bir haftada. bir kez daha yapmayı deneyecektim. vazgeçtim. isveç diyeti yapıcam. belki benim bünyeme göre değildir bu diyet bilemiyorum ama paylaşmak istedim.

benim anladığım şu ki, bu diyet istikrar gerektiyor. benim 3. haftam ve ben ilk iki haftada yediğim tavuğu dün yiyemedim, ağzıma kadar doluydum sanki..bu yüzden dün 18'den sonra hiç yemedim (ki önceki haftalarda acıktığım için yiyordum) hatta hazım için bir şişe soda içtim..anlayacağın canım iştahın kapanması, midenin küçülmesi için sanırım en az 3 hafta gerekli, yanlışsam konu sahibi beni düzeltsin:))

bu hafta kilo kaybım yavaşladı..1 hafta daha yapacağım..aranızda et diyetini yapan var mı acaba? biraz ara verip onu denemek istiyorum da..

kızlarrr merhabaaa bugün et günümm 3. gündeyizz biraz domates sosu ve sarımsak ile tavukgöğsü pişirdimm kekik ve karabiber eşliğinde :)siz neler yaptınızzzz

aynen bende senin gibi oldum vere vere 1.5 kilo verdim,çok dikkat ettim sonrasında bir haftada aynen geri aldım..ve üstüne üstlük metabolizmammı bozuldu nedir kilo vermem acaip yavaşladı hatta durdu..mahvettim vücudumu..asla yapmam bir daha böyle şeyler.az-sık-çeşitli beslenmek en güzeli ve sağlıklısı

24.05.2010 liste yine yeni yeniden yapılıyor herkesin bu haftaki kilolarıyla start veriliyo...

meyvenull 62.8
selinay2002 66
kirazz_z 78.1
ayshe 58.2
67den55e 67
kubb 55
dennisfb 65
örtmenim 78

liste ii olmuş..saol arkadaşımm..

benim bugünkü kilom 57.800..400 gr daha gitmiş..

pazartesi başlangıç kilomu yazarım..

3 gün sehir dışında olucam kilo almam inşallah..haşlama, ızgara yemeyi düşünüyorum..ekmek de yemiycem..

kızlar bende bugun bu diyete başlayım diye heves ettim ama bu patatesten gına geldi sabahtan beri 1 tane patatesi zor yedim tuzsuz ne kadar kötü oluyo arkadaşlarda verdiklerimizi geri aldık yazınca tüm hevesim gitti yaa bilmiyorumkismile

benim bugun 3.günüm et günüdeyim sabahları pek birşey yemiyorum benim diyetim öğlen gibi başlıyor sabahları yeşil çay içiyorum tok tutuyor zaten beni daha önce yazdığım gibi 62.7 ile başladım bu sabah 60,4 idi kilom bakalım bugun köfte yedim yanında birazda yeşillik yedim yani minik bir kaçamak oldu onun dışında herşey yolunda :)

canım bende 65.5 ile başladım bugun 2.günüm gayet güzel gidiyor yalnız ben yumurta günü ile meyve gününün yerını değiştircem hafta sonu dısardayım kendımı buna göre ayarlıcam..liste için ellerine sağlıkopuyorumnanaktan

ohhh topik canlanmiş vallaaa zemuszemuskirazzzz gerçekten avatarın süperr meyve günü yaklaşşın kiraz ve ananas bekleyin benizemuszemus

maşallah canım çok güzel vermissin 5 kiloyu görürsün bencee

zlar sabahtan beri 4 eşil elma yedim yarın sabah ki kilomu cok merak ediyorum 5. gün nerdeyse hiç kilo veremiyorum çünkü haftaya yapmıcam muhtemelen bu hafta bas ağrım cok oldu odaklanma problemi yasıyorum monti diyetini denicem bide inş zayıflarım:Saruboceq:

kendıne dıkkat et canım ama çok az yemıssınlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…