- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.641
ben ilk yaptığımda 4 kg verdim ama kilom fazla onun etkisi var sanırım.... bu kezde 6-7 kilo versem süper olur salak kafam korusaydım şimdi o 6-7 kiloyu verince 60lı kilolara düşecektim salak ben((
buranın faydası çok oluyor birbirimizi motive ediyoruz vermek artık bu yolla sorun değil ama ya korumak? bu konuda da yardımcı olalım yoksa ben tam gaz bırakıyorum(mafoldumben
arkadaşlar hepinize günaydın...
diyetim bitti,çok mutlu oldum :)
günlerden beri hiçbir şekilde kaçamak yapmadan diyetimi sürdürdüm...
başlangıç kilom 64 veeeeeeee bitiriş kilom 60 :):)
hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum...bu arada maşallah deyin bana lütfen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben yarından itibaren yeşil elma diyetine başlamayı düşünüyorum...belki de buna devam ederim...henüz kesin kararımı vermiş değilim...veeeeeee şimdi güzel bir kahvaltıya gidiyorum...sağlam bir kahvaltı yapacağım ama akşam yemeğim hafif olacak...öpüyorum hepinizi....
süper süperrrrr maşallah canım tebrık edıyorum senı çok sevındım wallla darısı başımaaa:teytey::teytey:
evet canım bu diyeti uyguluyoruz...
selinay2002 66
kirazz_z 78.1 76.6
ayshe 58.2
67den55e 67 64
kubb 55
dennisfb 64
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5
özlemilker 81
arkadaşlar hepinize günaydın...
diyetim bitti,çok mutlu oldum :)
günlerden beri hiçbir şekilde kaçamak yapmadan diyetimi sürdürdüm...
başlangıç kilom 64 veeeeeeee bitiriş kilom 60 :):)
hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum...bu arada maşallah deyin bana lütfen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben yarından itibaren yeşil elma diyetine başlamayı düşünüyorum...belki de buna devam ederim...henüz kesin kararımı vermiş değilim...veeeeeee şimdi güzel bir kahvaltıya gidiyorum...sağlam bir kahvaltı yapacağım ama akşam yemeğim hafif olacak...öpüyorum hepinizi....
benide ekler misiniz, bugün başlıyorum 57 kiloyum
umarım sizin gibi 3-4 kilo verebilirim:Saruboceq:
kirazz_z 78.1 76.6
67den55e 67 64
dennisfb 64 60
missdance 62.7
twillight 65.5 63
özlemilker 81
ecrin87 64.2
theworldismine 57
günaydın kızlar sonuç 2.5 kilohihoyyyt;5.günün katkısı olmadı 4 günün sonunda da aynıydım .yarın tekrar başlıyorum 1 gün ara vercem sadece..yenı katılan arkadaslar ne zaman başlıyosunuz hoşgeldiniza.s.
listeden baştaki eklenen arkadasları cıkardım ses seda yok :uhm:
günaydınn arkadaşlar..bu diyeti 2. uygulamamda sadece 800 gr verebildim..ilk hafta 3 kg vermiştim..sanırım ilk hafta çok hızlı gittiğinden..10 gün falan oldu 2 hafta bile olmadı daha 76.5 den 72.8 e düştümm yinee iyi..umutsuzluk yokk bugün ara vericem yarın tekrar başlıcam inş hihoyyythihoyyyt
mrb arkadaşlar ben bugun diyete başladım 23 yaşındayım ve 2yıllık evlıyım.evlenmeden once 52kılo falandım şimdi ise 64 kılo oldum.yememe ne kadar dikkat etsemde kılo aldım ve veremıyorum.3ay oncee doktora gitiim ve pko oldugumu ogrendım 3ay cocuk için tedavı gordum ilaç falan kullandım daha once adet olabılmek için dogum kontrol hapı kullandım ve iyice şiştim klomen ,folıc asıt ,glucophage kullandım birer kutu ve geldıgım notka 64,2şimdi ise tedavıye ara verdık.ama hala doktor kontrollundeyım.eşimde varıkosel cıktı ve amelıyat olması lazım eşlim amelıyt olana kadar bende kılolarımı atmaya çalısacam inş..çünkü önumdee uzun bir tedavi sürecim varr.allah hepimiz yardımcısı olsunn.hepinize bol şanslar kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?