5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben ilk yaptığımda 4 kg verdim ama kilom fazla onun etkisi var sanırım.... bu kezde 6-7 kilo versem süper olur salak kafam korusaydım şimdi o 6-7 kiloyu verince 60lı kilolara düşecektim salak ben((

tebrıkler canım guzel kılo vermıssın ınsallah yıne verırsın,bende yaptığımda 63.9 düşmüştüm ama sonra dıkkat etmedım 65.5 ıle geri başladım bu sefer dıkkat edelım emeklerımız bosuna gıtmesın..
ben sımdılık cıkıyorum aksama görüşürüz yumurtalarımı yıcem:dance:

buranın faydası çok oluyor birbirimizi motive ediyoruz vermek artık bu yolla sorun değil ama ya korumak? bu konuda da yardımcı olalım yoksa ben tam gaz bırakıyorum (mafoldumben

bende ılk hafta spor yapmadım ama haftaya başlıcam evde e walker denılen spor aletı var onu yapcam..sen ne sporu dusunuyosun canım?

arkadaşlar hepinize günaydın...
diyetim bitti,çok mutlu oldum :)
günlerden beri hiçbir şekilde kaçamak yapmadan diyetimi sürdürdüm...
başlangıç kilom 64 veeeeeeee bitiriş kilom 60 :):)
hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum...bu arada maşallah deyin bana lütfen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben yarından itibaren yeşil elma diyetine başlamayı düşünüyorum...belki de buna devam ederim...henüz kesin kararımı vermiş değilim...veeeeeee şimdi güzel bir kahvaltıya gidiyorum...sağlam bir kahvaltı yapacağım ama akşam yemeğim hafif olacak...öpüyorum hepinizi....

süper süperrrrr maşallah canım tebrık edıyorum senı çok sevındım wallla darısı başımaaa:teytey::teytey:

selinay2002 66
kirazz_z 78.1 76.6
ayshe 58.2
67den55e 67 64
kubb 55
dennisfb 64 60
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5
özlemilker 81

eveet şekerleer... bugün benim yogurt günüm... kalktııım yumurta haşlanıyor simdi, birazcık sütün icine tatlandırıcı attım ve de tarcın koydum: buralarda okumustum yag yakıyor diye.. harika bişey oldu yaa sütlaç gibi zemuszemus bi de tabi ki de kırmızı biberli envai cesit baharatlı yogurt...
cok güzel kilo verenler olmus, tebrik ediyorum kızlar..
opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.benim bi sorum olacak ben bu diyete başlamayı düşünüyorum ama patates yiyemiyorum onun yerine o günü de meyve günü yapsam bi problem olur mu? yarın başlayacağım bi şey olmazsa

ıyı aksamlar kızlar bu akşama doğru malesef bozdum..yarın tartılır kılomu bıldırırım canım sıkıldı bozdum diye; çok az yedım akşam ama sanki çok yemiş gıbı hıssedıyorum:1no2:

evet canım bu diyeti uyguluyoruz...

teşekkürler canım benim sagol

selinay2002 66
kirazz_z 78.1 76.6
ayshe 58.2
67den55e 67 64
kubb 55
dennisfb 64
örtmenim 78
missdance 62.7
twillight 65.5
özlemilker 81

benide eklermisiniz listeye bugun başlıyorum 64.200kılom

maşallah canım inş.bende senın gibi güzel sonuclar alırım inş.

benide ekler misiniz, bugün başlıyorum 57 kiloyum
umarım sizin gibi 3-4 kilo verebilirim:Saruboceq:

inş.verirsin canım

kirazz_z 78.1 76.6
67den55e 67 64
dennisfb 64 60
twillight 65.5 63
özlemilker 81
ecrin87 64.2
theworldismine 57
nbusra 60
bayyz 84

Son düzenleme:
günaydın kızlar sonuç 2.5 kilohihoyyyt;5.günün katkısı olmadı 4 günün sonunda da aynıydım .yarın tekrar başlıyorum 1 gün ara vercem sadece..yenı katılan arkadaslar ne zaman başlıyosunuz hoşgeldiniza.s.
listeden baştaki eklenen arkadasları cıkardım ses seda yok :uhm:

slm kızlar nasılsınız nasıl gidio diyetler
bn hala tatil günlerimdeyim cumartesi o kadar yememe rağmen kilo hiç almammısım bu durum benm cok mutlu ediyo düzenli ve dengeli besleniyorum artık bi süre bu kiloya vücudumu alıstırıcam ondan sonra tekrar diyet :teytey:
kolay gelsin sizlere opuyorumnanaktan

selam kızlaaarr
ben geçen hafta yaptım ama anca iki gün dayanabildim akannehir sonuç 1 kilo ama yarın yine başlıyorum beni de listeye ekler misin twilight11 kilom 60 kaydirigubbakcemile2

günaydınn arkadaşlar..bu diyeti 2. uygulamamda sadece 800 gr verebildim..ilk hafta 3 kg vermiştim..sanırım ilk hafta çok hızlı gittiğinden..10 gün falan oldu 2 hafta bile olmadı daha 76.5 den 72.8 e düştümm yinee iyi..umutsuzluk yokk bugün ara vericem yarın tekrar başlıcam inş hihoyyythihoyyyt

kirazz_z 78.1 76.6
67den55e 67 64
dennisfb 64 60
missdance 62.7
twillight 65.5 63
özlemilker 81
ecrin87 64.2
theworldismine 57

teşekkürler canım sagol

hoşbulduk canım ben bugun başladım :)

hadı hayırlısı canım

mrb arkadaşlar ben bugun diyete başladım 23 yaşındayım ve 2yıllık evlıyım.evlenmeden once 52kılo falandım şimdi ise 64 kılo oldum.yememe ne kadar dikkat etsemde kılo aldım ve veremıyorum.3ay oncee doktora gitiim ve pko oldugumu ogrendım 3ay cocuk için tedavı gordum ilaç falan kullandım daha once adet olabılmek için dogum kontrol hapı kullandım ve iyice şiştim klomen ,folıc asıt ,glucophage kullandım birer kutu ve geldıgım notka 64,2 şimdi ise tedavıye ara verdık.ama hala doktor kontrollundeyım.eşimde varıkosel cıktı ve amelıyat olması lazım eşlim amelıyt olana kadar bende kılolarımı atmaya çalısacam inş..çünkü önumdee uzun bir tedavi sürecim varr.allah hepimiz yardımcısı olsunn.hepinize bol şanslar kızlarrrr

merhaba ecrin pko rahatsızlığı olanlar kilo vermede zorlanıyomuş sanırım öyle duymuştum..bence bu diyeti yapma çünkü aşırı bi kilon yok normal bi diyetlede verirsin zaten..64 kg ne ki..bir ay normal bi diyet yapsan verirsin zaten..benim fikrim tabiki sen bilirsin yinede yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…