5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım haklısın istesek verırız herhaldeee:) siz niye tedavı goruyonuzz sorun ne canım ozel olmazsaa söylermisin canım

kızlar aa benım yarın sebze günüm sebze yerıne meyve yesem olmazmıı yaa meyve cok almısımda :)

nerdesiniz hanımlar;patetes gunumde 3 koca patetes yedım kaçamak olarak kucuk kase tavukgöğsü yedim tatlı olanından:kedi:

slm aradaşlarr bugun 2,günümdü ve dayanamadım tartıldım bu akşaaam ve 1 kılo vermısım :)

durmak yok devamm süper yaaa ilk devfa tartıdan rakamların düştüünü gördüm :)

ecrincim bizde bebiş için tedavi gördüm ama uzun zamandır bıraktım yoruldum çünkü ama sanırım bu ay tüp deneyeceğiz hayırlısı bakalım sizin sorun neydi canım?

benimde 2. günümdü ama evde sebze çeşidi çok olmadığı için ben meyve yaptım artık meyve günüdede sebze yaparım:))) yarın et günüm tavuğum haşlandı bile... bakalım cmt kaç kilo olacağım ama itiraf edeyim nedense bugün zorlandım ilk yaptığımda böyle olmamıştı ama bu kez oldu.... sizde var mı böyle durumlar?

ecrincim bizde bebiş için tedavi gördüm ama uzun zamandır bıraktım yoruldum çünkü ama sanırım bu ay tüp deneyeceğiz hayırlısı bakalım sizin sorun neydi canım?

canım bende adet düzensizliği sorunu vardı kzkende gitmedıgım doktor hastane kalmadı hepsıde diana35 verdıler kullanıyorum hasta oluyorum bırakıyom olmuyorr bu sene ocak sonu tekarar gittim dokytoraa doktor bana polıkistık over pko dedi çocuk için tedavı olman gerelkebılır dedı bizde olalım o zaman dedık yoksa düşünmüyorduk 2yıllık evlıyım ben canım.sonra hemen etdavı ye başladık tahlıller falan temız cık ilk ay farlutalla hasta oldum ve yumurta talkıbım yapıldı ama yumurta yok 2ay yine farlutal kullandım ve adetın 5,günü klomene başladım yıne yumurta takıbı yine yumurta yok sonra rahım fılmı falan cektırdım oda cok şükürr temiz cıktı sonra eşimden sprem testi istedı doktor ve 3,derec varıkosel cıktı amelıyat sart dedı doktor eşimde ekımde olmayı düşünmüyorr amelıytaını.eşim amelıyat olana kdara başka doktora gidiyorum daha yenıbaşladım bu hafta adet olursam benden tahlıl istedi onu yaptırcam bide smier testı eşim amelıyta olan kadarda süşük dozda dogum kontrol hapı kullancam vedokltor kontrolu altında olcam canım.sonra iğne tedavisine başlayıp aşılama yaptırcazz.inş.rabbim isteyen herkese verir melegini içinde bizede

Günaydın
Bir haftadır bu diyeti atlaya-zıplaya yapmaya çalışıyorum:icecream:
Yaklaşık 2,5 kg verdim
Bu hafta kızım küçük bi kaza geçirdi düzenimiz alt-üst oldu
Şu sıra evde misafirlerimiz var,ayrıca geçmiş olsuna gelenler oluyor çokça o yüzden uygulayamıyorum
Ama işler düzene girince tekrar deniycem
Uzun zamandır ilk kez kilo vermeyi başardım hemde hiç zorlanmadan
Kendime güvenim geldi
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlera.s.

günaydınn güzeller..

pazartesi başlıycam demiştim ama bi aksilik oldu..bugün itibariyle tekrar başşlıyorum..

pattislerim haşlanıyoo..aynı zamanda günde 3 bardak lahana suyu içicem..ve 2 fincam yeşil çay..ve sabah ve akşam elma sirkesi..

başlangış kg 58.800..hadi hayırlısıııı...

arkadaşlar bende bu diyete başlamayı düşünüorum fakat bunun yanı sıra spor yapıpta mı veriosunuz kiloları yoksa sadece bu diyetle mi göördüğüm sonuçlar çok sevindirici çünkü benimde 5 kg luk bi fazlam var yardımcı olursanız sevinirim

benımde meyve gunum zor geçmişti bide benım dun patetes gunumdu çok zor yedım haftaya tekrar yaparsam patates yerıne kepeklı makarna yıcem..
çok geçmiş olsun canım kızın nasıl şimdi?tebrıkler opuyorumnanaktan

ben 2.5 kıloyu sporsuz verdım canım..bu hafta da spor yapmıyorum ve diyete tam uyamıyorum bakalım sonuç ne olcakbilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun canım benım 2,5iyi valla bende ilk kez bı dıyette tartıda eksık cıktıgımı gordum devam :)

merhaba

ben 160 boy 89 kg ile bugün bu diyete başladım arkadaşlar , sonucu buradan güzel bir şekilde bildireceğim umarım. Her gün 1 saat kardiyo çalışması ile birlikte 1 ay devam etmeyi düşünüyorum.

twilight11,ecrin87 teşekkür ederim
Kızım şimdi evde raporlu
Yüzüne asit sıçradı yanıkları var
5 gün hastanede yattı
İnşallah iz kalmaz diye dua ediyoruz
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin

arkadaslar bende haftaya baslıcam malum finaller var :/ 30 haziranda toren var ona inceliyim biraz

twiilıght 11 opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim bugün başladım bende pateteslerimi yiyorum üstüne limonda azcık kattım bakalım nolcak.. eylülde düğünüm var ve ben tombiş bi gelin olmak istemiorum nişanlımda arada söylüyo moralim bozuluo haftaya da nişanlımgile gideceğimiz için biraz kilo vererek ona sürpriz yapmak istiorum umarım olurrr bilmiyorumkismile

lülülülülülü
inş.iz kalmaz canım dualrım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…