- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.741
bugün benim tatil günüm:))) yarın k-fleks diyetine başlayacağım 2 haftaymış daha sağlıklı sanki.... hem veremesem bile kilomu korumuş olurum...
uygulamasıkolay mı, sınırsız dedıgı ıcın kolay gelıyo ınsana ama butun aynı seyı yemek kusturucu olabilir. özellikle yumurtayı. günde 2taneden sonrası zararlı dıye bılıyorumkızlar 81 değilim artık 77 oldum gitti 4 kilooooooooooo.......
bu arada ben bu diyeti 2 kez yaptım her şeye uymama kilomun fazla olmasına rağmen 4 kilo verebildim 5 veren hiç var mı merak ediyorum....
bugün benim tatil günüm:))) yarın k-fleks diyetine başlayacağım 2 haftaymış daha sağlıklı sanki.... hem veremesem bile kilomu korumuş olurum...
herkese selam
bende dun gecmısı uzun uzun okudum ve bugun baslamaya karar verdım patateslerım düdüklüde haslanıyor :)
Cumaya kadar ınsallah kılo verırım, hafta sonu mezunıyet kep torenım ve balom olacak. Daha once elma dıyetını tam anlamıyla yapamasamda 2 kılo vermıstım. 3 hafta sonra gerı almıstım. sımdı 62 ıle bu dıyete baslıyorum, umarım hepımız ıcın guzel olur. Görüsürüz...
merhaba canımvereliniortak
seninde ilk günü galiba
sık sık yazalımda destek olalım birbirimize
ben sabah çayın yanında leblebi ve kuru üzüm yedim 1 tane maydonozlu patates birazdan tekrara patates yiycem
hayırlı günler arkadaşlar herkese..3. kez uyguladım bu diyeti bugün ara günüm.76.5 ile başladım ilk hafta 73.6 ya düştüm 2.hafta 72.8 e düştüm 3.hafta 72.2 ye düştüm..2. ve 3. hafta da neden bu kadar az gitti ..bi fikriniz var mı ya sizin de böylemi oldu..aslında toplam bakarsan 2.5 haftada 4 kgdan fazla verdim ama son haftalarda neden böyle oldu..sizce devam ediyimmi bu diyete yada normal diyetmi yapim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?