5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün benim tatil günüm:))) yarın k-fleks diyetine başlayacağım 2 haftaymış daha sağlıklı sanki.... hem veremesem bile kilomu korumuş olurum...

k-fleks e bende başlamıstım ama dayanamadım sabah yemmiştim ve hiçte tok tutmamıstı benı dahada yemedım inş.sende işe yarar

kızlar 81 değilim artık 77 oldum gitti 4 kilooooooooooo.......
bu arada ben bu diyeti 2 kez yaptım her şeye uymama kilomun fazla olmasına rağmen 4 kilo verebildim 5 veren hiç var mı merak ediyorum....
uygulamasıkolay mı, sınırsız dedıgı ıcın kolay gelıyo ınsana ama butun aynı seyı yemek kusturucu olabilir. özellikle yumurtayı. günde 2taneden sonrası zararlı dıye bılıyorum

sevgili hanımlar yazılanları okudum vallahi şaşırdım.bu diyet böyle işe yarıyorsa bende hemen pazartesi başlayacam.yarın pazar eşim evde yapamam kızar valla ,sağlıksız deyip durur.bende bebek düşünüyorum 64.9 kiloyum 55 olmalıyım en az.dua edin bana inşallah işe yararda biraz zaıflarım...hafta içi hergün tartılıp durumu yazacam buraya hadi bismillah....

bugün benim tatil günüm:))) yarın k-fleks diyetine başlayacağım 2 haftaymış daha sağlıklı sanki.... hem veremesem bile kilomu korumuş olurum...

k-fleksi geçen yaz yaptım iki haftada 4 kilo vermiştim canımm ben sabah akşam onu yiyordum öğlen de hafif yiyordum hareket ve yürüyüşle kalıcı olarak 4 kilo vermiştim fikir olur belkia.s.

kızlar morelinizi bozmak istemem ama ben bu diyeti yapcaktım biara ama doktorum bu diyetin ve butarz şok diyetlerin direk kasları erittigini söyledi yagları eritelim derken kemiklerde bulunan tüm kaslar eriyomuş bilgilendiriyim dedim ilerde ciddi hastalıklara neden olur sakın yapma diger diyetlerden başlarsın emmesi bitsin bebegin dedi

nutellissa canım ben yumurta yemedim helede bu sıcak günlerde:))) ben cacık yaptım tuzsuz yağsız onu yedim çokta ferahlatıcı vee doyurucu oldu....

ecrin deneyeyim diyorum canım bakalım bende sonuç ne olacak valla bugün ne varsa aldım listede:))) çok hazırım çooooooooooooooooook.........

hamis canım teşekkür ederim, ben çok sıkı uygulamayı düşünmüyorum neyse onu aynen yapacağım çünkü okula yemektense k-flakes götürmek daha kolay ay şu okullar kapansa sporada başlasam keşke ya birazda spor eklersem süper olur diyorum ama sence nasıl?

musyas aslında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama bir an önce vermek istiyor insan nedeni de o kadar şey uygulayıp verememiş olmak ... ama sürekli yapılacak bir diyet değil çok gereksinim duyulduğunda belki...

Merhabalar bu topigi baslatan arkadas 70 den 43 e ne kadarlik bir surede dustu acaba merak ettim surekli duzenli bir sekilde 5 kilo verebildi mi? 27 kilo cok fazla bir kilo yaklasik 5.5 haftada gittiyse bu beni gercekten cok sasirtir???????????

43 kilo mu eyvahedigeldismile
asla 43 kılo olmak istemezdim delikafadulden
aşırı zayıflıkta iyi değil lmaz: sağlığınızı tehlikeye atmadan zayıflayın kızlar

BEn de 70 kiloyum ve bir 10 kilo vermek istiyorum acikcasi bu diyet kafama yatiyor gercekten kilo verenleri okuyunca gaza geliyorum yrn baslamayi dusunuyorum

herkese selam
bende dun gecmısı uzun uzun okudum ve bugun baslamaya karar verdım patateslerım düdüklüde haslanıyor :)
Cumaya kadar ınsallah kılo verırım, hafta sonu mezunıyet kep torenım ve balom olacak. Daha once elma dıyetını tam anlamıyla yapamasamda 2 kılo vermıstım. 3 hafta sonra gerı almıstım. sımdı 62 ıle bu dıyete baslıyorum, umarım hepımız ıcın guzel olur. Görüsürüz...

bende bu diyeti daha önce yapıp az da olsa kilo vermiştim
yine başladığım kiloya döndüm

bu gün patates haşladım yemeye başladım

inşallah bu sefer kaçamaksız sürdürürüm diyetiohaoldumsmile

71 kiloyla başladım bakalım

merhaba canımvereliniortak

seninde ilk günü galiba

sık sık yazalımda destek olalım birbirimize

ben sabah çayın yanında leblebi ve kuru üzüm yedim 1 tane maydonozlu patates birazdan tekrara patates yiycem

hayırlı günler arkadaşlar herkese..3. kez uyguladım bu diyeti bugün ara günüm.76.5 ile başladım ilk hafta 73.6 ya düştüm 2.hafta 72.8 e düştüm 3.hafta 72.2 ye düştüm..2. ve 3. hafta da neden bu kadar az gitti ..bi fikriniz var mı ya sizin de böylemi oldu..aslında toplam bakarsan 2.5 haftada 4 kgdan fazla verdim ama son haftalarda neden böyle oldu..sizce devam ediyimmi bu diyete yada normal diyetmi yapim ???

merhaba canımvereliniortak

seninde ilk günü galiba

sık sık yazalımda destek olalım birbirimize

ben sabah çayın yanında leblebi ve kuru üzüm yedim 1 tane maydonozlu patates birazdan tekrara patates yiycem

Merhaba evet cok ıyı olmus aynı zamanda bırıyle baslak bneım ıcın ıyı bır motıve kaynagı olur bende patatesım haslanan kadar salatalık yedım sımıd yıne tuzlu karabıberlı patates ve salata yedım o kadar tuttıkı benı patates bır daha saat kacı bulur yemem bılmıyourm :)

canım benim evde tartım olmadıgı icin ben senin kadar tam degerlerimi bilmiyorum ama 2 haftadır ne zaman tartılsam hep ortalama aynı kiloda cıkıyorum... sanırım bi zaman sonra insanın kilo vermesi duruyor tam anlayamadım ben de... ki ben bu diyeti aralarda kaçamaklar,bi hafta hiç yapmamıs olmama ragmen 5-6 kez tekrarladım. sanırım bi zamandan sonra veremiyorsun yada vücut alısıyor,tam olarak bilemiyorum nedendir...
ben de bugünden itibaren artık normal olarak,saglıklı beslenmeye calısarak,doymadan kalkma prensibiyle (ki hadiste de geciyor,sünnet yani bi yerde), azar azar yiyerek,abartmadan yiyerek,ne bileyim kızartmadan vs uzak durup yogurt corba meyve siyah ekmek filan yiyerek beslenmeyi düsünüyorum.tabii yanında spor da olmalı.. en azından verdigim kilolar geri gelmez bu sekilde umarım.
benim stratejim budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…