- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.721
Neden şok diyetler yapıyosunuz sağlıklık beslenmeyi öğrenin bence kendinize çok büyük kötülük ettiğinizin farkında değilsiniz.kilo verdiniz diyelim geride almadınız diyelim bu tarz diyetlerin doğru olduğunu göstermez aşırı kas kaybından dolayı yüzünüz göğüsleriniz kollarınız erken sarkacak bu görüntü kısmı sadece, vücut içindeki organlara olan zararıda cabası diyet yapmak çok yanlış sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli bunu alışkanlık haline getirirseniz kilo sorunu da kalmaz bence.
KİLO VERMEK KOLAY AMA SAĞLIĞI GERİ KAZANMAK ZOR...
nişanlı değilim daha kpss girdıkten sonra düşünüyoruz söz nişan falan..yavaş yavaş başladıkta çelik tencerelerimi aldım hisardan ama teflon tencerelerı almadım onda da zaten plavlık ıle sadece tava dusunuyorum da;hısarın teflon tencere takımı var çok tatlı ama 4 tencere 1 tava çok yer kaplar tek tek satılsa hısarın alcam ama :umursamaz:twıılıght 11
canım evet çeyizin baya bayası gitti sayılır misafir odamızı benim odam yaptık malum yarıya kadar eşya dolu .. teflon tencere setim var emsan ın ama annem zamanında almış koymuş yani .. sende mi nişanlısın çeyiz hazırlıkları yapıosun yoksa..
bende haftaya k_flekslı dıyetı yapcam canım evde 1 paket acılmamıs var onu değerlendırıyım dıyorum sende dusunebılırsın..bu dıyet kadar hızlı verdırmez sanırım..ınsallah canım bende son gunumdeyim benimde kilo vermem durdu yarın ısveç diyetlne basliycam sanırım inşallah bu kadar çektiğimize deger ve bu kiloları geri almam alirsam bu kadar direncli olamayabilirimbana onerebilecegin bı diyet varsa sabirsizlikla bekliyorum sadce hedefime 3 kilo kaldı (
evet super olur ben semiz otlusunu sevıyorum o da güzel tavsiye ederımyarın son günüm ben cacık yapacağım onu yiyeceğim tek başına yoğurt bulandırıyor midemi hem salatalığın kalorisi yok denecek kadar az hemde naneli soğuk soğuk iyi olur....
Selam herkese.
2 haftadır elma diyeti yapıyorum ama bol kaçamaklı. :/ :kedi: Elma yemekten usandım yaa.
Günaydın
Bir haftadır bu diyeti atlaya-zıplaya yapmaya çalışıyorum:icecream:
Yaklaşık 2,5 kg verdim
Bu hafta kızım küçük bi kaza geçirdi düzenimiz alt-üst oldu
Şu sıra evde misafirlerimiz var,ayrıca geçmiş olsuna gelenler oluyor çokça o yüzden uygulayamıyorum
Ama işler düzene girince tekrar deniycem
Uzun zamandır ilk kez kilo vermeyi başardım hemde hiç zorlanmadan
Kendime güvenim geldi
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlera.s.
Önce bi fazlalıklarımızı atalım da ondan sonra sağlıklı beslenmeyi öğreniriz. kaydirigubbakcemile3
İşin şakası bir yana, kim istemez ki sağlıklı beslenerek kilo vermeyi. Ama olmuyor. Şahsen ben yapamıyorum. Eninde sonunda ölçü kaçırılıyor. Ve devamı geliyor. En azından mideyi bi kere sağlıksızca küçültürsek belki daha kolay öğreniriz sağlıklı beslenmeyi. :)
Arkadaşlar ,
Bugün 3. günüm et günümdeyim , bir tek kaçamak bile yapmadım. Ne yazıyorsa bütün gün onu yiyip açık şekersiz çaylar ve su eşliğinde 3 günde 4 kilo verdim inanılır gibi değil. İstediğim kiloya inene kadar hiç durmadan yapacağım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Aylarca vermek için uğraştığım kilolarım 3 günde gitti. Bakalım 5 gün sonunda ne kadar olacak?
Sudan ya da kas dokusundan verirsin diyenler olacaktır elbet ama bunun 2.5 kilosu yağdan verildi. Tabi eşliğinde 3 gündür günde 1 saat spor yapıyorum.
Kadınlar klübüne ne kadar teşekkür etsem azdır.
örtmeniiiiim; öncelikle acil şifalar ve verdiğin kglerinde devamını diliyorm.birkaç sorum olcaktı sana yanıtlaersan çok sevinirim.
1)2,5 kiloyu 1 haftada mı verdin?2)kaç kiloyla başladın acaba??
3)vücudunda da incelme oldu mu??? şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ,
Bugün 3. günüm et günümdeyim , bir tek kaçamak bile yapmadım. Ne yazıyorsa bütün gün onu yiyip açık şekersiz çaylar ve su eşliğinde 3 günde 4 kilo verdim inanılır gibi değil. İstediğim kiloya inene kadar hiç durmadan yapacağım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Aylarca vermek için uğraştığım kilolarım 3 günde gitti. Bakalım 5 gün sonunda ne kadar olacak?
.
Selam uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama bu ilk mesajım. Bu diyet çok heyecanlandırdı beni pazartesi ben de başlıyorum. Hedef 10 kilo bakalım ne kadar zaman alacak :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?