- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.761
canım benim evde tartım olmadıgı icin ben senin kadar tam degerlerimi bilmiyorum ama 2 haftadır ne zaman tartılsam hep ortalama aynı kiloda cıkıyorum... sanırım bi zaman sonra insanın kilo vermesi duruyor tam anlayamadım ben de... ki ben bu diyeti aralarda kaçamaklar,bi hafta hiç yapmamıs olmama ragmen 5-6 kez tekrarladım. sanırım bi zamandan sonra veremiyorsun yada vücut alısıyor,tam olarak bilemiyorum nedendir...
ben de bugünden itibaren artık normal olarak,saglıklı beslenmeye calısarak,doymadan kalkma prensibiyle (ki hadiste de geciyor,sünnet yani bi yerde), azar azar yiyerek,abartmadan yiyerek,ne bileyim kızartmadan vs uzak durup yogurt corba meyve siyah ekmek filan yiyerek beslenmeyi düsünüyorum.tabii yanında spor da olmalı.. en azından verdigim kilolar geri gelmez bu sekilde umarım.
benim stratejim budur...
Herkese günaydın bu sabah itibariyle diyete başlamış bulunuyorum kilo 60.5 bakalım ne kadar verebilicem eeee başka kimse yok mu bugün başlayan.?
ecrin deneyeyim diyorum canım bakalım bende sonuç ne olacak valla bugün ne varsa aldım listede:))) çok hazırım çooooooooooooooooook.........
Kızlar diyetim dün yumurta günü ile bitti toplamda 5 günde 6 kilo verdim. Bugün serbest günüm , ama abartmayı düşünmüyorum , Sabah 1 dilim ekmek ve 10 gr peynir yedim.Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum.İnşallah bu hafta da kilo verebilirim. Uygulayan arkadaşlar ikinci ve 3. hafta kilo vermeleri durmuş sanırım. Sürekli uyguladığımızda istediğimiz kiloya inebileceğimiz bir diyet değilmi bu?
Harfiyen uygulandığında vermenin mümkün olmaması imkansız çünkü içerisinde hiç yağ yok.Ben umutluyum hala eğer bu hafta da verebilirsem 2-3 kilo bile olsa bu diyete 2 ay devam edip 15 kilo daha versem amacıma ulaşmış olurum.
Her sabah daha zayıf uyanmak için dualar ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar diyetim dün yumurta günü ile bitti toplamda 5 günde 6 kilo verdim. Bugün serbest günüm , ama abartmayı düşünmüyorum , Sabah 1 dilim ekmek ve 10 gr peynir yedim.Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum.İnşallah bu hafta da kilo verebilirim. Uygulayan arkadaşlar ikinci ve 3. hafta kilo vermeleri durmuş sanırım. Sürekli uyguladığımızda istediğimiz kiloya inebileceğimiz bir diyet değilmi bu?
Harfiyen uygulandığında vermenin mümkün olmaması imkansız çünkü içerisinde hiç yağ yok.Ben umutluyum hala eğer bu hafta da verebilirsem 2-3 kilo bile olsa bu diyete 2 ay devam edip 15 kilo daha versem amacıma ulaşmış olurum.
Her sabah daha zayıf uyanmak için dualar ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Süperrrrrrr tebrik ederim ilk günümde çok iyi geldi bana bu sonuç inşallah 5 gün sonra böye bir sonuç alırıma.s.a.s.
Ecrincim teşekkür ederim. Benim kilom yüksek olduğu için çok vermiş olabilirim.Eğer bu hafta bu diyetle kilo veremezsem ben de elma diyetine geçiş yapacağım. İnşallah elma ile verebilirsin sende.gelişmeleri bildirirsen sevinirim canım...
ilk gunum neden bu kadar zor gecti anlamadim adet olacam bu siralar onun etkisi olabilirmi acaba? surekli biseyler atistirmak istedim.
Sabah esim icin super bi kahvalti hazirladim ben haslanmis patateslerimi yedim, oglen yine patates yedim, aksama dogru kurabiye yaptim 1 tanesini goturdum dayanamadimzaten miniciklerdi, tadini bile alamadim mafoldumben
umarim yarin boyle olmaz daha dikkatli olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?