5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selamzemuszemus yalnız olmadığımı bilmek çok güzel motive edici

selam cnm, hep beraber kurtulacağız bu fazlalıklardan inşallah...

gunaydin kizlar bende bugun baslayanlardanim simdilik canim cekmedi patates falan birazdan haslicam tuz kulanan varmi tuzsuz cekilmez gibime geliyor da.lutfen birbirimize destek olalim tek basina olmuyor

merhaba cnm, ben patatesleri kabuklu haşladım, haşlama suyuna döktüm biraz tuz...yerken eklemedim, tuzsuz olmuyor tabi..ben bolca karabiber ekledim, sıcak sıcak çokta güzel oldu..zemuszemus

cnm emziriyorsan yapma derim, azcık bekle..Allah bağışlasın kuzucunuu...

Teşekkür ederim canım sağol.ya önceden zayıftım 38 beden giyerdim.56 kilodan 95 ekadar çıktım.Şu anda 77 kilodayım.Ama gören herkesin ne kadar kilo almışsın demesinden sıkıldım.Bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum ah şu emzirme olmasa zatenn...Emzirirken yapabileceğim bi diyet falan varsa yazarsanız sevinirim.

Bugun benim ikinci gunum 500 gram vermisim. Zaten dun iki patatesi zor yedim midem almadi. bugunde salatalik domatesle basladim insallah hayirlisiyla atlatirim bu gunu. Herkese kolay gelsin

yapma derim!zaten emzirdgin zaman kilo verirsin.bol meyve sebze ve sivi tuket hem suttun cogalir hem kilolarin gider.unutma sen ne yersen bebeginde onu alir

tuzsuz yiyemem herhalde ben yeni hasliyorum cocuklardan ev islerinden yemeye zamanim olmadi.(agzima tatli seyler ata bilseydim simdiye neler goturmus olurdum)
aramizda kalsin

kızlar bu dıyet gercekten cok ıyı o zaman yazılanları okuyorumda. pekı kılolar yaglardanmı yoksa sumu verılıyor yardımcı olurmusunuz bana vermem gereken 5 kılo var.bende baslarım hemen yerimseniben

kızlar bu dıyet gercekten cok ıyı o zaman yazılanları okuyorumda. pekı kılolar yaglardanmı yoksa sumu verılıyor yardımcı olurmusunuz bana vermem gereken 5 kılo var.bende baslarım hemen yerimseniben

canım çok su içmen gerek yine normal su miktarını içmen lazım su dan gideceğini sanmıyorumda benimde tereddütlerim vardı arkadaslar cok iyi diyor bakalım ben bi baslamıstım devam edemedim az yedim sanırım bayılcak gibi oldum kaydirigubbakcemile3 tekrar başlamayı düşünüyorum ama patates yok suan evde :sm_confused: alınca tekrar başlicam

bende varım bugün başladık annem ablam ve ben:):) başlama kilom 56.900 hadi hayırlısı:)
canım hadi hayırlı olsun.. ben 3.5 kilo verdim geçen hafta. ama bu hafta tekrar yapa gücü bulamadım..
bende varım kızlar :)
annem ben ve kardeşim yapıyoruz.
patetesler lezzetsiz olmasına rağmen yedik :))
bitki çayı içmeye çalışıyoruz.
hoşgeldinn..
Bende bugun basladim 6 gun sonr izine gidiyorum. insallah 5 kilo olmasada 2-3 kilo veririm
canım en az 3 kilo veriliyor..
merhba arkadaşlar..bende geldim yarın başlayacağım ilk meyveyle başlasam olurmuuuu
canım yer değiştirm derim. çünkü meyve çok tok tumuyor. ilk günden direncin kırılmasın..
ben tekrar yapmaya gözüm yemedi...

günaydın arkadaşlar ben bugün başladım..ama patates haşlamayı unuttum meyveyle başaldım..hayırlısı bakalımmm
hadi başarılar canım..
selam kızlarrrrzemuszemuszemuszemus

bende bugün başladım bu diyete daha öncede 3 kere yapmaya çalışmıştım:kedi:

pataeslerimi yedim yerimseniben

hepimize kolay gelsinn:teytey:

selam kızlar ,bende bugün patateslerimi haşladım yemeye başladım bakalım,kilom 66 hedefim 57 inşallah verebilirim...

gunaydin kizlar bende bugun baslayanlardanim simdilik canim cekmedi patates falan birazdan haslicam tuz kulanan varmi tuzsuz cekilmez gibime geliyor da.lutfen birbirimize destek olalim tek basina olmuyor
tuz muuu cısssssss:))

selamm.. kıslar geçenb hafta nerdeydiniz yaa. biri iki kişiydik( ne güel şenlenmiş burası. herkese başarılar. çok kilşo veremesenizde vücüdunuzda bariz değişim oluyor..

TEPKİSEEEEL kıs yine mi bıraktın nerdesinnnnn?

enemm tepkisel gelmişsinnaniknanik

kız yok bırakmadım valla başlayamadım ki evde kalan son patatesleri kızartmışlar alıcam başlicam ama suan hafif bi kahvaltı yaptım domates salatalık küçk bi kare beyaz peynir kepek ekmeği :)))) ya sana olan korkumdan bırakmam zaten başladım mı bana patates yollaaaaaaaaaaaaadelikafadulden nasıl gidiyor senin başladın mı bakıyım fotoğraflarnı göstercektinyaaaaaa merak ettim yaaaa kaç kilo verdin kalıcı oldumu canım selülitler ne durumda azalma varmı bu diyetleee olumunekankayizsmile

tepkiselmi sen kilo verebildinmi bu diyetle?

canım patates gününde bayılan bir insanım ben kaydirigubbakcemile3 2 patatesle akşamı ettiğim için kaydirigubbakcemile3 wavy öldürcek beni ama olsun patates alınca tekrar başlicam bu kez yicem güzelceneeee sen verebildin mi ??olumunekankayizsmile

yapma derim!zaten emzirdgin zaman kilo verirsin.bol meyve sebze ve sivi tuket hem suttun cogalir hem kilolarin gider.unutma sen ne yersen bebeginde onu alir

Malesef haklısın sanırım:) olmadı kışa kadar böyle idare edecem artık.acaba elma sirkesi bal onun bi zararı olurmu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…