5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

blackandwhitecim napiyorsun diyet nasil gidiyor?

canımmm ben de sen nerelerdesin diye merak ediyordum bir kaç topiğe baktım seni ardım aslında :)) ama bulamadım..tatlım ben bu diyet sonrasında ancak bir kilo verebildim çok hayal kırıklığı oldu benim için hatta ertesi gün de 500 gr ı geldi..dün 65.7 idim canım( bugün tartılmadım ama yediklerime çok dikkat ediyorum ve pilatesi de bırakmadım vücudum direniyor, ben direniyorum :))
sen neler yaptın canım sen de durumlar nasıl ?
seni kocaman öpüyorummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

canim ben 90 kilo ustu kilo verenler topigine takiliyorum cogunluk.2 gun detox yaptim pazar ve p.tesi 2 kilo verdim.simdi kilom 97 5 gunde 5 kilo diyetiyle 1 kilo vermistim ancak ertesi gun yiyince 1 kilo aynen geri geldi.bu hafta 6.haftam 9 kilo gitti sukur ama yolum daha cok uzun.detoxu yapmak isresen sabah 10 kahvalti 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalik yesillik.birde corba hazirliyosun 4 der kasik mercimek bulgur nohut hasliyosun iki salatalik rendeleyip 1,5 2 litre ayranla karistirip kahvaltidan 2 saat sonra basliyarak her iki saatte 1 kase aksam 10 a kadar iciliyo.denemeye deger!

canim bende seni cooooooooooook kocaman opuyorum!

çok teşekkür ederim canım detoksu bundan aylar önce bi kez hevesle hazırlamıştım ama içemedim o çorbayı ben öyle tuzsuz falan ( ama sen de çok iyi kilo vermişsin onunla tekrar bi denesem mi diye düşünmedim değil..ben de cuma zayıflama takımlarına girmek istiyorum 6.takım için deneme sürecindeyim bu hafta inşallah dahil olurum çünkü ben kilo veremiyorum canım şimdi tartıldım yine 66 kilo çıktı (( ama ben çok dikkat ediyorum yediklerime sporu hiç bırakmadım nasıl oluyor anlamıyorum ve moralim çok bozuluyor..işte 3. haftada ancak 2 kg verebilmiş oluyorum böylelikle..seninle yazışmayı çok özlemişim canım

:1hug:
slm canim kiz sukur kavusturana!aslinda cok guzel 3 haftada 2 kilo bak gercekten kilon zaten fazla yok canim/bu 5 gun diyeti ikimizede pek yaramadi istersen detoxu bi dene diger arkadaslar biri 700 gram digeride 2,5 kilo verdi yani denemeye deger dimi.

evet canım denemeye değer bir defa kötü sonuç alınca pek istekli olmasam da bilmiyorumkismile çok sabır lazım ama ben çok zor kilo veriyorum ve korumak da zor bunun için sürekli motivasyon lazım ki kk süper bir yol birbirime hep destek olacağız inşallah

bence denemelisin kilo verdigini gorunce dahada istekli devam edersin insallah!

ben bugün 3. gündeyim salı günü bu diete 72.300 kg ile başlamıştım şuan 71 kiloyum bende işe yaradı fena değil zaman zaman halsiz kaldığım oluyo o zamnlarda kuru üzüm yiyorum sadece başka kaçamağım yok birde yürüyüş yapıp bol su içiyorum

sen de işe yaramasına sevindim canım..kolay gelsin

et günü bir gram verememişim

bugün çok beklediğim meyve günü

2 günüm kaldı bakalım sonuç ne olacak bu diyetle 3 günde toplam1.3 kg verdim henüz

rida bence yarın başlaCADIARZU

bende bi gün gecikmeli başlayabildim

bugün sebze günüm sebze olarak marul,domates,salatalık ve maydanoz seçtim kolay gelsin bana

dün niyetliydim, gün boyunca bişey yemedim haliyle ama iftarda öyle bir su içtim ki..çok bişey de yemedim..diyetime bugün başladım..ama bir biber dolmasına bir kaç parça gözlemeye dayanamadım maalesef..ama olsun, normal bir zamanda inanıyorum ki bir tabak biber dolması ve koca bir gözleme yanında aparatiflerle çoktan bitmişti..
ben yine dayanmaya çalışıyorum..

arteria sen daha önce denedin mi bu diyeti ilk kez mi yapıyorsun benim gibi..
bir de sebze gününde yeşillik mi yemek gerekiyor, yani diğer sebzelerden yemek yapıp yesek olmaz mı şöyle üzerine yoğurt döküp falan..salça kullansak olmaz mı..

Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

tamamdır şimdi farkettim yazıyı..:))

cnm bende ilk defa denedim

bugün 4. gün yani meyve günündeyim şu ana kadar bu diyetle 1.3 kilo verdim ama vucudumda şişlik var onlar gidince daha iyi olacak şu an ben memnun kaldım yalnız ilk iki gün arada halsiz kaldım ben 1 hafta ara verip tekrar yapmayı düşünüyorum şu an

arada minik kaçamaklar oluyor ama biber dolması fazla olur cnm bence sen bi güne tertemiz başla

ilk niyetlendiğim gün bende yapamadım

bi iki günün önemi yokki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…