- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.281
blackandwhitecim napiyorsun diyet nasil gidiyor?
canımmm ben de sen nerelerdesin diye merak ediyordum bir kaç topiğe baktım seni ardım aslında :)) ama bulamadım..tatlım ben bu diyet sonrasında ancak bir kilo verebildim çok hayal kırıklığı oldu benim için hatta ertesi gün de 500 gr ı geldi..dün 65.7 idim canım( bugün tartılmadım ama yediklerime çok dikkat ediyorum ve pilatesi de bırakmadım vücudum direniyor, ben direniyorum :))
sen neler yaptın canım sen de durumlar nasıl ?
seni kocaman öpüyorummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
canim bende seni cooooooooooook kocaman opuyorum!
çok teşekkür ederim canım detoksu bundan aylar önce bi kez hevesle hazırlamıştım ama içemedim o çorbayı ben öyle tuzsuz falan( ama sen de çok iyi kilo vermişsin onunla tekrar bi denesem mi diye düşünmedim değil..ben de cuma zayıflama takımlarına girmek istiyorum 6.takım için deneme sürecindeyim bu hafta inşallah dahil olurum çünkü ben kilo veremiyorum canım şimdi tartıldım yine 66 kilo çıktı (( ama ben çok dikkat ediyorum yediklerime sporu hiç bırakmadım nasıl oluyor anlamıyorum ve moralim çok bozuluyor..işte 3. haftada ancak 2 kg verebilmiş oluyorum böylelikle..seninle yazışmayı çok özlemişim canım
:1hug:
slm canim kiz sukur kavusturana!aslinda cok guzel 3 haftada 2 kilo bak gercekten kilon zaten fazla yok canim/bu 5 gun diyeti ikimizede pek yaramadi istersen detoxu bi dene diger arkadaslar biri 700 gram digeride 2,5 kilo verdi yani denemeye deger dimi.
evet canım denemeye değer bir defa kötü sonuç alınca pek istekli olmasam da bilmiyorumkismile çok sabır lazım ama ben çok zor kilo veriyorum ve korumak da zor bunun için sürekli motivasyon lazım ki kk süper bir yol birbirime hep destek olacağız inşallah
guzellim ben cikiyorum.insallah yine gorusuruz.yarin ben yine burda olurum herhalde.iyi geceler.
ben bugün 3. gündeyim salı günü bu diete 72.300 kg ile başlamıştım şuan 71 kiloyum bende işe yaradı fena değil zaman zaman halsiz kaldığım oluyo o zamnlarda kuru üzüm yiyorum sadece başka kaçamağım yok birde yürüyüş yapıp bol su içiyorum
sen de işe yaramasına sevindim canım..kolay gelsin
rida bence yarın başlaCADIARZU
bende bi gün gecikmeli başlayabildim
bugün sebze günüm sebze olarak marul,domates,salatalık ve maydanoz seçtim kolay gelsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?