5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya bende et günündeyim ve çok kötüyüm ayakta duramıyorum gözlerim kararıyor terliyorum mahfoldum bırakayım diyorum şunun şurasında ne kaldı sabret diyorum misafir gelecek yarın ee ayıp sen ye ben yemiyorum ne yapacağımı şaşrıdım önerisi olan

selam kızlar
benim bugün sebze günümdü ama kaçamaklarım oldu yaaa mafoldumben
arkadaşıma gittim kahve yapıcaktı yanında kek felan sakın dedim zaten kahveyide şekersiz içemem oda dondurma koymuş.onu yedim ama küçük kasedeydi.sonrada meyve getirdi 4 ad kırmızı erik yedim klava: umarım bu kilo verimimi fazla etkilemez.

canim ne varki 98kilocuk minik biseyim iste ya sen?

kolay gelsin canimiciyorum kavemi kacamak falan o hatta suan yudumluyorum icermisin?

siyah ve beyazim canim valla ben kahvemi iciyorum onuda kacamaktan saymiyorum kiloluyuz diye zaten guzel yemeklerden mahrumuz birde kahvem yasak olursa ben bugun pes ederim herhalde.pek umidim yok ama 1 kiloda gitmise onada cok sevinecem

ózaman 1 gun sabredeceksin annelerin sozu herzaman dinlenmelidir!yarin son gunum yumurtayi oyle yiyemem ben yogurt yesem oluyodu dimi?

selam herkese. dün bir sürü şey yazmama rağmen yazdıklarım nedense yok olmuş(( oysa bir çok kişiden alıntı yapmıştım. ağlarım ama yaaa( niyse genel olarak herkes iyi gifdiyor sanırsam..
ben dün tartıda 65 kiloyu gördüm. geçen hafta 70 kilo ile başlamıştım.bu dietle 3.5 kilo vermiştim. 1 kilosunu geri almıştım. pzt den beri kahvaltıda domates salatalık peynir yumurta 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. öğlen ne varsa az az ekmek yok. akşamada aynı şekilde. anladığım kadarıyla bu dietle verilen kilolar biraz dikkat edersen kalıcı oluyor ve metebolizmayı kilo vermeye itiyor. en azından bende öyle oldu:)) bu arada artık fazla takılamayabilirim. annem memlekete gitti ve iki canavarla başbaşayım( herkese başarılar diliyorum. öpğyorum hepinizi. tepkiselimm merusee ösledim sizleriii..

slm kızlarrrr ben geldiimmm yineee:)))
2 hafta önce yapmıştım 2 kilo vermiştim bu diyetlleee
bugünn yeniden patateslerimle başladımmm bakalımmm
hadiii hayırlıssııı)))

bende bugün başladım bu diyete 4 buçuk patates yedim aslında olsa daha yerdim ama annem az haşlamışsempatiksalakcinni

ama pek zorlanmadım bugün ben

bi an önce meyve günü gelsin istiyorum ama hem de çok buz gibi karpuz yiyim

72.300 le başladık bakalım 5 güne ne olacak yazarım buraya

hepinize kolay gelsin

ben de bugün normal kahvaltımı yaptım..patates haşladım bugün başlamayı istiyorum, şuan 67,5 kiloyum..2 gün prinç lapası uyguladım..kahvaltı yapınca kendimi suçlu işlemiş gibi hissettim keşke yemeseydim..ama bu beynime kararlılık komutunu verdiğimi gösteriyor onun için de sevindim..bakalım ideal 55 ama doğum öncesi kilom (58 kg bana yakışanı) olabilecek miyim, eski kiloma dönmek istiyorum..beni de listeye ekleyin inşallah vereceğim..tam destek hep destek bekliyorum..

rida bence yarın başlaCADIARZU

bende bi gün gecikmeli başlayabildim

bugün sebze günüm sebze olarak marul,domates,salatalık ve maydanoz seçtim kolay gelsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…