- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
- Konu Sahibi incilideniz
- #7.861
valla bugun basladim saglikli ilerliyorum aciktikcda cogu zaman yesil cay iciyorum acligimi bastiriyor ama cok cok acikmadim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bugun basladim saglikli ilerliyorum aciktikcda cogu zaman yesil cay iciyorum acligimi bastiriyor ama cok cok acikmadim :)))
Cok iyi canim ya devam devam azmin elinden hicbirsey kurtulamazmis..![]()
evet :) bol yesil cayda iciyorum ya fena tok tuutyor:)))) ama keske tarti olaydii ona uzuldum cokkk :)
Gunaydin kizlar bende en cok sebze ve meyve gununde zorlanmistim. birde surekli ayni seyleri yemek.....toriii bu arada profilinde oglunun resmini gordum masallah cok tatli....ben bilgisayar konusunda iyi degilim mesajini aldim ekledim baska birsey yapmam gerekiyormu. dizilerle aran nasil vaktin oluyormu...
slm kızlar dün basladım bu diyeti yapıyorum diyeti ilk yapanlardanım zaten ama hiç kilomu koruyamadım..simdi 62 kiloyla bu diyete basladım tekrar..
dünden beri bi fark yok ama sansımı deniyorum..bu hafta 1 kiloda versem bana yeter..
canim simdilik iyi gidiyor diyet bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum.
et gunu bana gore daha doyurucuydu...
.burda zaman gecmiyor takip ettigim diziler var.yer gok ask yaprak dokumu oyle bir gecer zaman ki .......film izliyorum birde burayi yeni kesfettim hemen uye oldum genelde buradayim.