5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

valla bugun basladim saglikli ilerliyorum aciktikcda cogu zaman yesil cay iciyorum acligimi bastiriyor ama cok cok acikmadim :)))

evet :) bol yesil cayda iciyorum ya fena tok tuutyor:)))) ama keske tarti olaydii ona uzuldum cokkk :)

Suprsin canim ..
Bende yesil cay iciyorum baya iyi geliyor..:7:
Haftada bir kez Eczanelerde yada alisveris merkezlerinde olan tartilarda tartilmayi demesen ?
Yada ramaskanin da dedigi gibi vucut olculerine bak en iyi cozum bu bencede..:31:

Kizlar bu sebze gunu sandigim kadar doyurucu degilmis ..
Bedemi bir tuhaflik var :28:
Yiyiyorum yiyiyorum genede acim:44:
Dayanamadim,bir ayran yaptim onu ictimde biraz bastirdi:39:

Gunaydin kizlar bende en cok sebze ve meyve gununde zorlanmistim. birde surekli ayni seyleri yemek.....toriii bu arada profilinde oglunun resmini gordum masallah cok tatli....ben bilgisayar konusunda iyi degilim mesajini aldim ekledim baska birsey yapmam gerekiyormu. dizilerle aran nasil vaktin oluyormu...

busra 17 canim nerelerdesin nasil gidiyor....benim iyi gidiyor bu hafta normal diyet yapiyorum dun basladim hala 72 kiloyum....

slm kızlar dün basladım bu diyeti yapıyorum diyeti ilk yapanlardanım zaten ama hiç kilomu koruyamadım..simdi 62 kiloyla bu diyete basladım tekrar..
dünden beri bi fark yok ama sansımı deniyorum..bu hafta 1 kiloda versem bana yeter..

ramazka 3-4 kere yaptım kiloda verdim ama sürekli tekrarladığımdan vücudumun dengesi bozuldu ..
sonra düzgün bi beslenme programına gectim ama şimi bayrama kadar 5 kilo vermem gerek.ben hafta sonlarımı böreklerle çöreklerle pastalarla gecirdiğimden 3 verdim 2 aldım ondan pek etkili olmadı..

Gunaydin kizlar bende en cok sebze ve meyve gununde zorlanmistim. birde surekli ayni seyleri yemek.....toriii bu arada profilinde oglunun resmini gordum masallah cok tatli....ben bilgisayar konusunda iyi degilim mesajini aldim ekledim baska birsey yapmam gerekiyormu. dizilerle aran nasil vaktin oluyormu...

Gunaydin canimmm..
Nasilsin,nasil gidiyor diyet ve gunler...
valla canim beni hic doyurmuyor bu sebzeler yarinda boyleyse yandim:26:
Canim cok tesekkurederim ..
Yok baska birsey yapmana gerek yok eklemissin zaten baktim ben hersey ok..
Dizilerle aram hic iyi degil ,cok nadir bir diziyi seyrederim ,oda onceden elveda rumeliyi seyrederdim bitti ,simdi birtek yaprak dokumunu seyrediyorum,onun disinda internetten filim seyrediyoruz ,oda zaman kalirsa tabi ..
Senin dizilerle aran nasil? Filim falan seyredebiliyormusun?

Son düzenleme:
slm kızlar dün basladım bu diyeti yapıyorum diyeti ilk yapanlardanım zaten ama hiç kilomu koruyamadım..simdi 62 kiloyla bu diyete basladım tekrar..
dünden beri bi fark yok ama sansımı deniyorum..bu hafta 1 kiloda versem bana yeter..

meyvenull cugum kolay gelsin canim ..
Insallah istedigin kiloya kavusursun ,hep beraber kavusuruz:21:
SIK SIK diyet yapmak ve ardindan bir anda yemek yemek metobolizmayi mahvereder ve verdigin kilolari fazlasiyla alirsin canim sagliginida bozar ..

Aman dikkat et kendine ..:70:

canim simdilik iyi gidiyor diyet bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum.
et gunu bana gore daha doyurucuydu...
.burda zaman gecmiyor takip ettigim diziler var.yer gok ask yaprak dokumu oyle bir gecer zaman ki .......film izliyorum birde burayi yeni kesfettim hemen uye oldum genelde buradayim.

canim simdilik iyi gidiyor diyet bu hafta 1 kilo vermeyi hedefliyorum.
et gunu bana gore daha doyurucuydu...
.burda zaman gecmiyor takip ettigim diziler var.yer gok ask yaprak dokumu oyle bir gecer zaman ki .......film izliyorum birde burayi yeni kesfettim hemen uye oldum genelde buradayim.

Insallah bir degil iki kilo vereceksin, bu hafta oyle sartla canim kendini ..
Evet bencede et gunu ve patatez gunu daha doyurucu olur ,valla dun patatez miydeme dokundu diyordum ama bugun boyle olunca dunu arar oldum:52:
Evet haklisin bende ayni zaman cok zor geciyor ama dizi takip etmek cok SIKICI geliyor bana ,aynen canim burasi iyi geliyor insana ...

Back
X