5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Hastalıgım nedeniyle yedigim seruların etkisiyle aldıgım kiloları vermem gerek :(
saglıklı bir diyetmi ?
herhangi bir zararı varmı ?

Hastalıgım nedeniyle yedigim seruların etkisiyle aldıgım kiloları vermem gerek :(
saglıklı bir diyetmi ?
herhangi bir zararı varmı ?

Canim gecmis olsun ..
Hosgeldin..
Valla bende yeni basladim ama cokda sagliksiz degil ..
en azindan midegi uzun sure bos birakmiyorsun ,saglik kisminida bu diyete devam ettikce anlayacagim..
Umarim hicbir sorun cikmadan istedigimiz kilolara doneriz..:7:

Canim gecmis olsun ..
Hosgeldin..
Valla bende yeni basladim ama cokda sagliksiz degil ..
en azindan midegi uzun sure bos birakmiyorsun ,saglik kisminida bu diyete devam ettikce anlayacagim..
Umarim hicbir sorun cikmadan istedigimiz kilolara doneriz..:7:

Aslında cok kilom yok 53 üm :(
ama 40lara yakın kilomdu 53 olunca moralim bozuldu yarın başlıcam inşallah iyi olur.
Sınav stresi var zaten sıkıldıkça patatese dayanırım :)

Aslında cok kilom yok 53 üm :(
ama 40lara yakın kilomdu 53 olunca moralim bozuldu yarın başlıcam inşallah iyi olur.
Sınav stresi var zaten sıkıldıkça patatese dayanırım :)

Canim kilon gayet iyiymis...
40 Larda cok zayif degilmi..
Bana kalirsa metobolizmani yorma derim ben ama genede sen bilirsin tabi:26:

Son düzenleme:
Rica ederim canim basarilar,hep beraber birbirimize destek olarak bu kilo derdine son verecegiz insallah...:66:

İnsallah :)
Ben sana özelden ulasmaya calıstım ama ulasamadım hatta baska konudada yazdım :/
ciltlerle ilgili bi bilgi paylaşmıssın öcü güzelleşiyor konusunda orada birsey sorucaktım yne :(

İnsallah :)
Ben sana özelden ulasmaya calıstım ama ulasamadım hatta baska konudada yazdım :/
ciltlerle ilgili bi bilgi paylaşmıssın öcü güzelleşiyor konusunda orada birsey sorucaktım yne :(

Yazamadinmi ?
Neden olmadi acaba?
tekrar dene istersen..
bakalim olacakmi:26:
Ben sana yazayim geliyormu kontrol et canim..

Son düzenleme:
canim geldim biraz once okudum ama cevap yazamadim disardaydim.....sebze gunu gercekten zor....sakin bozma eger saglik problemin yoksa....... bence birseyler ye eger varsa yogurt ye veya ayran ic yesil cay falan....halsizlik varmi tansiyonun mu dustu yoksa sadece aclik mi var...saat aksam oldu ne yiyeceksen bence cabuk ye....cok gec yeme istersen saat burda 7 ve ben aksam yemegimi tamamladim,,,,,

ac kalmana gerek yok canım istediğin kadar sebze yiyebilirsin.. bol yeşil cay ve suda zaten insanı ac bırakmıyor..

Ah canim sabahdan beri yedigim sebzelerle kendimi inek gibi hissettim:1: resmen ama nedense metebolizmam makina gibi sanki aninda ogutuveriyor:28:
Yesil Cay ,su ,ve hatta ayran bile ictim ama gene de cok zorlandim :31:
Yemek yemeye duskun degilim ama ,ilk defa bukadar ac hissettim kendimi,sanirim birazda pisikolojik:26:

Back
X