- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.941
merhabalar bende bugun patetezlerımı haslamıs olarak aranıza katıldım yalnız tuzsuz cok mıdemı bulandırdı patatezler baharartta getırmedıgım ıcın evden ıcım hıc almadı bu saate kadar 2 patatez yedım bı kucuk bı ortaboy sebze gununde neler yapıosunuz kızlar mesela ben calıstıgım ıcın ne yapcagımı sasırdım
bıber falan közlemeyı dusundum tatlım domates salatalık karısık salata gıbı ıyı olabılır
Ben de sabah tartılamadım tartının pili bitmişama 57 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 47 ye kadar düşmem lazım bakalım nolucak. senin hedefin ne canım?? inşallah bırakmadan devam ederizz
ovv tatlım bıraz fazla deılmı ben 62 ydım 67lerdeyım su ara bana kalsa 10 kılo ıstıorum ama bakalım 57 dede cok ıyı gozukmuorum hortalaga benzetıolar ma ben yınede ıstıyorum boyun kac senın bence 10 kılo fazla 57den 47e
boyum kısa canım o yüzden 47 ye düşmem lazım :) 1.55 boyum, en iyi 47-46 kiloda oluyorum.. evlenirken 51 kilo falandım 7 ayda 57 ye çıktım.. bakalım şimdilik 5 kiloyu verelim de devamı gelir belkim
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. Ben de bu gün bu diyete başladım.. Patates günü bu gün.. Bu yediklerimizi tuzsuz mu yemek zorundayız.. Çok zor oluyor tuzsuz.. Bi de tansiyonumuz falan düşmez mi? Sizin bi bilginiz var mı bu konuda? Cevaplarsanız çok sevinirim..
tuzsus yenmesi gerekiyor ama ben dayanamadım serptim azıcık :)
ben 1 saate yakın yürüyorum, onun dışında bişi yapmıyorum.. hafta sonuna 5 kiloyu atmış olacağızz bence, dayanalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?