5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Benim en zorlandigim gun sebze oldu
Haslanmis, yagsiz, tuzsuz,ekmeksiz sebze den midem bulandigi icin, ayrica közleme imkanim falanda olmadigindan o gun sabahtan domates salatalik ve mantar ile basladim..Ama ilerleyen saatlerde fazla salatalik yemekten mide fesadi geciriyodum nerdeyse..(Her seyi kaldirmayan bir midem var ne yapiyim..)

Bitki caylari ile de aram hic iyi degil zaten korka korka iciyorum alerjim yuzunden zamaninda bir seneden fazla kortizon aldigim icin..
Gunlerdir mate, funda yapragi ve safran caylarini ariyorum En son eczaneden siparis verdim funda yapragi baya pahaliydi ama safran hem pahali hem de yok..
Ve bunlari sekersiz icmek de tek tip beslenirken bana zor geliyor..
Bu yuzden en guzeli meyve gunu oldu benim icin..

Cok fazla bir sey ummuyordum..Baslangic olarak 2,5 kilo da benim icin hic fena degil
(Metabolizmasi asiri tembel olan biri icin!..)
Haftayada iki kilo civarinda verebilirsem benim icin buyuk basari..
Herkese selamlar..

ben patatesleri mi haşladım.sabah tartılıp başlıyacağım.en az 2 kilo vermek istiyorum.sabah kilomu yazarım.

Ben de bugün başladım bakalım nasıl olacak, inşallah bırakmam yarıda.. evlendikten sonra biraz kilo aldım, gören herkes şişmanlamışsın diyince sinirlerim bozuldu

Selam kizlar
ben bu dieti en son mayista 2 hafta kadar yapmistim cabuk vermistim fakat geri aldim o kilolari cunki tatil günlerini abarttim bu kez abartmicam tatillerdede tek tip beslenmeyi düsünüyorum bu kez, bu diette kilo vermek kolay korumassan almakta cok kolay o yuzden korumaya hemen gecmenizi tavsiye ederim.

ben temmuzda dietimi sonlandirdim 59 kilo olarak, fakat suan 65 kiloyum cok cabuk aldim ve tekrar diet günleri bugun itibariyle basliyor, pateteslerimi az önce yedim herkese kolay gelsin arkadaslar

merhabalar bende bugun patetezlerımı haslamıs olarak aranıza katıldım yalnız tuzsuz cok mıdemı bulandırdı patatezler baharartta getırmedıgım ıcın evden ıcım hıc almadı bu saate kadar 2 patatez yedım bı kucuk bı ortaboy sebze gununde neler yapıosunuz kızlar mesela ben calıstıgım ıcın ne yapcagımı sasırdım

ben patates e birazcık tuz attım dayanamadım öyle yemeye yarın da domates salatalık biber falan yemeği düşünüyorum ama çalışan dayanamaz sadece bunlarla belki..

off hem az kaldı hemde daha var evde gıdıp bısılerle oyalanıp vakıt gecırsem cok ıyı olcak tatlım yarın sebze gunumuz senın le aynı basladık desene ama ben tartılmadım gecen gun tartıldıgımı bılorum sen kac kıloyla basladın

Ben de sabah tartılamadım tartının pili bitmiş ama 57 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 47 ye kadar düşmem lazım bakalım nolucak. senin hedefin ne canım?? inşallah bırakmadan devam ederizz

Ben de sabah tartılamadım tartının pili bitmiş ama 57 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 47 ye kadar düşmem lazım bakalım nolucak. senin hedefin ne canım?? inşallah bırakmadan devam ederizz

ovv tatlım bıraz fazla deılmı ben 62 ydım 67lerdeyım su ara bana kalsa 10 kılo ıstıorum ama bakalım 57 dede cok ıyı gozukmuorum hortalaga benzetıolar ma ben yınede ıstıyorum boyun kac senın bence 10 kılo fazla 57den 47e

boyum kısa canım o yüzden 47 ye düşmem lazım :) 1.55 boyum, en iyi 47-46 kiloda oluyorum.. evlenirken 51 kilo falandım 7 ayda 57 ye çıktım.. bakalım şimdilik 5 kiloyu verelim de devamı gelir belkim

boyum kısa canım o yüzden 47 ye düşmem lazım :) 1.55 boyum, en iyi 47-46 kiloda oluyorum.. evlenirken 51 kilo falandım 7 ayda 57 ye çıktım.. bakalım şimdilik 5 kiloyu verelim de devamı gelir belkim

anladım tatlım benmde 1,65 bende dogumdan sonra 20 kılo verrdım ama su son donemde 5 kılo aldım acıl vermem lazım psıkolojım bozuluo ıyıcee

20 kilo çok iyi vermişsin canım, 5 kiloyu da rahatlıkla verirsin gibime geliyor.. O zaman beraber veriyoruz 5 kiloyu yarın sebzelerimizle çok mutlu olacağız patates baydııı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. Ben de bu gün bu diyete başladım.. Patates günü bu gün.. Bu yediklerimizi tuzsuz mu yemek zorundayız.. Çok zor oluyor tuzsuz.. Bi de tansiyonumuz falan düşmez mi? Sizin bi bilginiz var mı bu konuda? Cevaplarsanız çok sevinirim..

tuzsus yenmesi gerekiyor ama ben dayanamadım serptim azıcık :)

:84::84:
tuzsus yenmesi gerekiyor ama ben dayanamadım serptim azıcık :)

hmm teşekkürler cavp için.. dayanamayıp bırakıcaktım az kalsın ama devam edeyim en iyisi.. azcık atarım belki ben de.. oruç olduğum için rahat oldu biraz.. Bu 5 gün oruçla birlikte yapmayı düşünüyorum.. Verebilirim inş.. Bana da destek olun kızlar.. Destekle daha rahat yaparız.. Ben ilk defa yapıyorum bu diyeti.. Şimdi iftarımı açtım 1,5 patatesle ama açım hala..:84: spor da yapıyor musunz?

ben 1 saate yakın yürüyorum, onun dışında bişi yapmıyorum.. hafta sonuna 5 kiloyu atmış olacağızz bence, dayanalımm

ben 1 saate yakın yürüyorum, onun dışında bişi yapmıyorum.. hafta sonuna 5 kiloyu atmış olacağızz bence, dayanalımm

Verebiliriz inşallah yaa... Uzun zamandır kilo veremiyorum, sürekli alıyorum.. Artık kendime bir dur demeye karar verdim.. Ama bu diyeti yapıp 4-5 kilo verirsem benim için çok büyük motive olacak... İnşallah devamı da gelir, hedef kilomuz ulaşabiliriz...

Bu diyeti görünce yapmaya karar verdim bugün 1. günüm hep patates yedim fakataz önce canım şekerli bişeyler istedi yarım yeşil elma yedim. Diyetim işe yaramaz mı acaba. Kilo vermeme engel olurmu yarım elmacık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…