- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.901
Ah canim sabahdan beri yedigim sebzelerle kendimi inek gibi hissettimresmen ama nedense metebolizmam makina gibi sanki aninda ogutuveriyor
Yesil Cay ,su ,ve hatta ayran bile ictim ama gene de cok zorlandim
Yemek yemeye duskun degilim ama ,ilk defa bukadar ac hissettim kendimi,sanirim birazda pisikolojik:26:
canim geldim biraz once okudum ama cevap yazamadim disardaydim.....sebze gunu gercekten zor....sakin bozma eger saglik problemin yoksa....... bence birseyler ye eger varsa yogurt ye veya ayran ic yesil cay falan....halsizlik varmi tansiyonun mu dustu yoksa sadece aclik mi var...saat aksam oldu ne yiyeceksen bence cabuk ye....cok gec yeme istersen saat burda 7 ve ben aksam yemegimi tamamladim,,,,,
sabırlı ol ayranı keske içmeseydin..
bu arada kac kilo fazlan var..
torii yarın et günü meyve değil..
canim bugunude atlatirsan 3 gun kaliyor toriii sabret,,,,
hadi yuregim ha gayret
hele SIKI dur hele sabret
basini egme dik tut
bu bir ruyaydi farzet.....
umarim sozleri yanlis hatirlamiyorumdur.........zor zamanlarimda bunu soyluyorum.....
bu diyet gerckten cok zor haftaya da yapıcam sonra yine eski beslenme seklime dönücem zaten uzun süre yapılamaması gerektiğini düşünüyorum..
bende oyle dusunuyorum gecen hafta ilk kez yaptim bu hafta normal diyet sonra tekrar haftaya bunu 1 kere daha yapicam ........
meyvenull daha once arka arkaya yaptiginizda kac kilo vermistiniz 1, ve 2 kez yaptiginizda......
busra 17 canim nerelerdesin nasil gidiyor....benim iyi gidiyor bu hafta normal diyet yapiyorum dun basladim hala 72 kiloyum....
Dünden beri bu konuyu okuyorum..Google da ararken denkgeldim..Son uc senede kortizon ve antidepresanlar ile tam 95 kilo olmus biriyim..Denedigim her diyette sonuc alamamis biri olarak belki bunu yapabilirim diye dusundum ama bu et gunu buyuk sorun benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?