5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sabırlı ol ayranı keske içmeseydin..
bu arada kac kilo fazlan var..

Valla oglenden beri halsizim ,biraz kacamakla tuzlu ayran ictim mecburen ,bir saat duzeldim ama sonra gene ayni ..
Aksam 9 oldu burada gene sebzemi yiyeyim bari:18:
Sanirim tansyonum yada, sekerim dusdu ,ondan bukadar aclik hissi verdi ,neyse gunu tamamladim ya yarin meyva beni kendime getirir herhalde

hadi yuregim ha gayret
hele SIKI dur hele sabret
basini egme dik tut
bu bir ruyaydi farzet.....
umarim sozleri yanlis hatirlamiyorumdur.........zor zamanlarimda bunu soyluyorum.....

bu diyet gerckten cok zor haftaya da yapıcam sonra yine eski beslenme seklime dönücem zaten uzun süre yapılamaması gerektiğini düşünüyorum..

bende oyle dusunuyorum gecen hafta ilk kez yaptim bu hafta normal diyet sonra tekrar haftaya bunu 1 kere daha yapicam ........
meyvenull daha once arka arkaya yaptiginizda kac kilo vermistiniz 1, ve 2 kez yaptiginizda......

bende oyle dusunuyorum gecen hafta ilk kez yaptim bu hafta normal diyet sonra tekrar haftaya bunu 1 kere daha yapicam ........
meyvenull daha once arka arkaya yaptiginizda kac kilo vermistiniz 1, ve 2 kez yaptiginizda......

her yapısımda kilo verdim ama dediğim gibi ben 3 verdim 2 aldım hep öyle oldu..hiç birinde koruyamadım belki korusaydım zamanla azalırdı vermem.
.meyvenull : 67 - 64 - 66 - 63.5 - 62.8
bak git gide azalmıs vermem muhtemelen metobolizmam yavasladı cünkü böyle beslenmeye yavaslamaması mümkün değil

Son düzenleme:
canim kilo vermek icin katlaniyoruz,,,,,en azindan tek cesit ama SINIRSIZ... tamamlayinca kac kilo verceksen acaba.....

keske koruyabilseymissin verdigin kilolari.. bu diyet surekli olursa tabiiki metabolizmayi yavaslatir.
bu diyet bence ara ara metabolizmayi sasirtmak icin yapilmali...ama bak hedefine az kalmis 6.9 kilo yaziyor...

Dünden beri bu konuyu okuyorum..Google da ararken denkgeldim..Son uc senede kortizon ve antidepresanlar ile tam 95 kilo olmus biriyim..Denedigim her diyette sonuc alamamis biri olarak belki bunu yapabilirim diye dusundum ama bu et gunu buyuk sorun benim icin..

ben arastırdım et yerine yine yumurta yiyebiliyormussun cünkü hemen hemen eti karsılıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…