5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben 57 kiloydum.bu sabah 63.6 çıktım.en az 5 kilo vermek istiyorum.bu hafta sonuna 60 olsam çok sevinirim.yalnız benim patatesten midem bulanıyo sürekli patates yemek zor.ara öğün olarak 1 elma yedim.bi sorun olmaz herhalde.yalnız okuyorumda herkes soru soruyo lütfen soruma cevap verir misiniz?
mesela yarın kabağı rendeleyip haşlıyacağım yoğurtla yesem????

Zuhal maalesef kimse cevap yazmıyor. Canım sana ben cevap vermek isterdim ama bende aynı dertten muzdaribim.Yarım elma yedim bende
Bu diyeti yapanlar biz acemilere de destek verseniz olmaz mı. Sorulamıza cevap verin ya

Zuhal maalesef kimse cevap yazmıyor. Canım sana ben cevap vermek isterdim ama bende aynı dertten muzdaribim.Yarım elma yedim bende
Bu diyeti yapanlar biz acemilere de destek verseniz olmaz mı. Sorulamıza cevap verin ya

arkadaşım ben tek öğünde zorlanıyorum.ara ara 1 elma ya da yoğurt yiyeceğim.2 kilo versemde yeter.geçen sene yaptım ben bu diyeti 3 kilo verdim.ama okulda zor oluyo.o yüzden ara öğün meyve götürüyorum.bakalım kaç kilo vereceğim.

kizlar elimden geldigi kadar cevaplayayim,
ben haziranda yapmistim bu dieti 2 hafta boyunca her seferinde 3 kilo verdim fakat tatil günlerinde cok abarttigimdan 1,5 kilosunu geri aldim hep ve sonrasinda baska dietlere basladim;
gelelim bu dietin amacina bu diette maksat tek tip beslenmek, güne ne ile baslarsan onla devam etmek zorundasin cunki vucut sen her aciktikca ayni yemegi yediginden sürekli ayni gidanin gelecegini bilerek yakiyor yedigini, o yüzden güne ne ile baslarsaniz onla devam edin, ayrica tuz seker ve yag yasak bu diette
ilk 76 kg ile basladim ve ben dietimi temmuzda bitirmistim 17 kilo vererek tabii ki sadece bu dietle degil cok cesitli tabii herseyden önce az yemek; fakat temmuzdan bu yana hic dikkat etmedim ve 59 kg iken suan 65 oldum suan ve tekrardan kendimi diet psikolojisine sokarak bu diete basladim, neden mi bu dietle basladim diete, cunki bu dietle gercekten gözle görünür zayiflama oluyor cabucak, yalniz dikkat etmek zorundasiniz cabuk verdiginiz gibi cok cabukta alabiliyorsunuz dikkat etmesseniz

umarim sorulariniza cevap bulabilmisinizdir...

arkadaslar bende bu dıyetı bır ara uygulamıstım gercekten kılo vermıstım
ama regl donemıme denk geldıgı ıcın 4.gunde kesmek zorunda kalmıstım ama 2,5 kılo vermıstım yınede
ben tekrar baslamayı dusunuyorum

Haftasonu cok abartmadim ama Haftaya 92.8 ile basladim Dun ki patates gunu ve duzenli 1,5 saat yuruyuslerine aksam 100 de ip atlama ekledim ama bugun yikildim..
Kabizlik ise apayri bir sorun oldu ama midem ve eklem agrilarindan bugun kafayi kaldiramadim daha yeni kalkiyorum..
Galiba baska diyet cözumu ariycam ya da tersine cevircem yani hafta ici baska bir diyet programi hafta sonu bu sekil..
Kafam karisti ya..
2.5 kilo verdim diye sevinirken bugun kendimi cok kötu hissediyorum..

gecmıs olsun canm patatez kabızlık yapabılır yuruyus ve ıp atlamad ayormustur senı vucudun hamsa bugun heryerın onun ıcın agrıodur dıkkat et yınede kendıne

Sevgim teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Umarım ben de 3 kilo veya fazlasını veririm

gecmıs olsun canm patatez kabızlık yapabılır yuruyus ve ıp atlamad ayormustur senı vucudun hamsa bugun heryerın onun ıcın agrıodur dıkkat et yınede kendıne

ya aslinda ilk defa 2 haftadir duzenli yuruyorum
daha önceden evde kosubandinda da yuruyodum ama istikrarli olmuyordu
cunku kosu bandi insani zorluyor ve 20 dk dan sonra kan ter icinde kaliyorsun ama en fazla 30 dakika uzerinde kalabiliyordum ve gözum saatte oluyordu
kesinlikle disarda yurumekle kiyaslanamaz..
ama bende asiri halsizlik de oldu.. aksam saat 8 de uyuyup kaliyorum koltukta..
patates, yumurta ve meyve gunlerini atlatabiliyorum ama et ve sebze hele bi de sabah sabah zorladi..

ozaman bıraz ara ver bence ama yeme duzenınıde coıok hızlandırma az yemeye bak
ibunye alısınca bıu dıyetı uygularsın

merhaba kizlar, 65,3 ile basladim suan 63,3 kg dayim. diette 3. cü günüm ve 2 kilo gitti :)) keske cumaya kadar 5 kilo gitse... ama bu kez hafta sonu abartmadan yicem
ilk gün patetes haslama yedim 8 tane kücük
2. ci gün domates salatasi yedim
bugun de tavuk hasladim dersini attim, baharatlayarak yagsiz bir sekilde kavurdum tavada
4.cü günde sadece yesil elma yemeyi düsünüyorum
5. günde sadce yumurta yemeyi düsünüyorum

basarilar kizlar

Son düzenleme:
evet ben de yeniden bu diyete basladım arkadaslar bu sabah tartıldım 71 kılo olmusum
offf bakalım ınsallah gıder bıraz kılolar bayrama kadar

bu arada sebze gununde tavsıye ettıınız menuler varmı??

merhabalar bende bugün başladım..sabah patatesleri hasladım 2 adet yedim...şimdi tok hissediyorum..geçen aylardan birinde yapmıştım bayağı kilo vermiştim..kilom 72.2 boyum 175 bakalım ne olacak..

Firsat buldukca bu konunun ilk sayfalarini okumaya calisiyorum..
Benim gibi heveslisi cok olmus ama konu sahibinden baska
istikrarli bir sekilde devam edipte 10-15 ve ya 20 kilo veren olmamis sanirim
Ya da ben göremedim belki..
Herkes 3 vermis 2 almis ama sonrasi?
Yani diyeti birakinca geri geldi mi kilolar..Ya da ne bileyim maksimum kac kilo verebilmisler..

Ben gecen hafta yikilinca ara vermek zorunda kaldim ama normal 1200 kalori sinirlarini da zorlamadim
(Yani en fazla 5 dilim siyah ekmek, 2 YK yag limiti , 1 Tatli K tuz limiti gibi..)
Verdigim 2.5 kilonun uzerine 600 gram geri aldim
Bu sabah itibari ile 92.9 kg kilom ve bugun tekrar basladim ama yumurta ve soya sutu ile
(evde patatesim yoktu..)
Tekrar yikilmamak icin 3 gun bu diyeti uygulayip 2 gun ara vericem Bir de böyle deneyim bakalim sonuc ne olacak..
Konuyu hala takip edenler ve diyeti uygulayanlar varsa inanin en kucuk bir bilgiyi bile ben dikkate aliyorum
Metabolizmam calissin diye normalde kalktigim saatten (sabah 7 gibi) bir-bir bucuk daha erken kalkip muhakkak bir seyler yiyorum ya da iciyorum bugun mesela bir bardak sut ictim meyve gununde ilk ögunumu bu sekilde yapip tekrar yatiyorum
Besi bir yerde cayina ek olarak cubuk tarcin, zencefil cayi, isirgan cayi, kusburnu cayi ve karanfil de ekledim (Ne yapiyim sekersiz tatsiz tutsuz olunca böyle bir karisim deneye yanila olustu)
Iki haftadir zorlana zorlana icerken tatlandiricili siyah cay ve kahveyi bu cayi ictikten sonra oldukca azalltim..
Benden haberler simdilik bu kadar..

Bende bugün başladım kızlar :) Patatesteyim :) Hatta şuan yiyorum bile Sabah tartıldığımda 76,9 dum. Cumartesi sabah tartılcam bide bakalım kaç kilo vermişim :) Umarım işe yarar.

Ya hanımlar siz hiç mi gazete okumuyosunuz tv izlemiyosunuz bu nasıl diyet? 5 günde 5 kilo ne demek? bütün doktorlar haftada en fazla 2 kilo vermek sağlıklı, falzası çok zararlı diyorlar! O yaktıklarınızın yağ olduğunu mu sanıyorsunuz allah aşkına? Onlar ya su, ya da kas! vücudunuzun her türlü gıdaya ihtiyacı var! siz şimdi 3 hafta yapın 10 kilo verin ondan sora diyeti bırakın 20 kilo alın. ondan sonra yok memem sarktı yok popom yayıldı sellilütüm çıktı. bu sefre onlar için diyet, bitki çayı krem bilmem ne! Ömür boyu bu diyetle mi yaşayacaksınız? Eğer öyle yapacaksanız zaten 3-4 sene bir ömrünüz kalır en fazla fazla zorlanmazsınız emin olun! Siz kafanızdaki şişkoyu öldürmediğiniz sürece o kilolardan kurtulamazsınız! BEn ancak onu öldürerek ve sabrederek, sağlıklı beslenip spor yaparak 7 ayda 30 kilo verdim asla tek yönlü beslenmedim!
Kendinizi hasta edeceksiniz hiç akla mantığa uyuyo mu bu yaptığınız? Aklınızı başınıza devşirin alllah aşkına ya canınızdan olacaksınz!
Çok sinirlendim bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…