5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin canim torii evet sebzeye gore et gunu daha doyurucu
hic tartildinmi. nasil gidiyor..ben pazartesi tartilcam 1 kilo versem bile benim icin iyi.....

gunaydin busra17 canim super tebrikler.insallah daha da guzel olucak.ben normal diyet yapiyorum simdilik guzel gidiyor.pazartesi tartilcam 1 kilo bile versem benim icin iyi.....:13:

gunaydin canim torii evet sebzeye gore et gunu daha doyurucu
hic tartildinmi. nasil gidiyor..ben pazartesi tartilcam 1 kilo versem bile benim icin iyi.....
Evet ramaskacigim bugun daha iyiyim ,tartildim ama hic degisiklik yok ne bileyim anlamadim ben bu isi
Senin nasil durumlar,sende bu azim varken sen en az iki kilo verirsin canikom merak etme

suuu tavukk gunu zor benim icin yaaa midem bulanioo tavuk haslayip oyle yiyorum baharatli ama midem cok kotuuu siz bu tavuk veya eti nasil yapiyorsunuz..... et gerci yiyemem ben offf bir bu gun zrlandim yarin meyve gunu bakalim ne olcak :))))

Kizlar bir kilo vermisim
Ben tavugu yagziz tavada yaptim,biraz yagi cikti onuda yag emen ozel pecetede beklettim ama genede biraz Yagi vardi ,sonra haslama yaptim ama benimde migdem bulandi, en iyisi izgara galiba ...
Bunun disinda kirmizi et de iyi olur ...
Hemen bir tarif vereyim yagsiz ve cok lezzetli oluyor ,sanirim bu diyet icin gayet de uygun...

Biftek : Sogani uzun uzun dograyip tavanin icine dokun, uzerine etleri yerlesdirin ,orta ateste etlerin suyunu cekmesini bekleyin ..
Etler suyunu iyice cekince uzerine az miktarda kirmizi sarap ekleyin , bes on dakikada pisirip ,sonra afiyetle yiyebilirsiniz..
Kesinlikle yag yok...
Yapimi kolay ve lezzetli..

Son düzenleme:
Ben bu hep Pazartesi diyetlerinden bikmisimdir.. Diyetisyenimi verdigi 100gr tavuk 30gr pirinc tariflerinden sonra bu diyet gayet yapilabilir geldigi icin Pazartesi okudum Sali basladim arkadaslar..Pazartesi itibari ile 94.8 kg iken bugun sabah 92.3 kg ciktim tartida..(Tartildim valla Ne yapiyim sabredemedim!..)
Ama bu motivasyon ile 5km olan yuruyusumu 7km cikardim..Yagmur yas demeden..
Iki otobus duragi arasi burda yaklasik 500m (ya da biraz fazla!.) Böylece hedef de belirleyebiliyorum..
Ufak tefek kacamaklarim oldu mesela kuru incir ve ya hurma gibi!..(Ne ediyim tek luksum cayimin sekeri idi o da gidince hic sevmedigim inciri bile mumla arar oldum!..)
Ama pes etmek yok..Bir daha kendime 50 beden pantolon almayana dek..
Herkese selam..

Tebrikler ,tebrikler ,tebrikler.....
Bakiyorum da harika habreler var burada super...
Pazartesi 68.4 kiloyla basladim ,bugun 66.7 olmusum ....:92:

Bakalim diyet bittiginde ansil olacak:88:
Devam kizlar pes etmek yok

meyve gunuu dayanamadim azcik salcali makarna yedim saat 2:30 da:))) napim okuldan cok ac gelmistimmm ama yatana kadar yememmm daha bisicik sanirimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…