5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin miyawmi :) kendime diet yoldaşı çıktı sonunda :) canım tuz yasak die biliyorum kullanmasan iyi olur.ben kullanmadım pul biber tuzlu yapıyor zaten.bugün sebze günüm karnıbahar haşladım içine maydonuz sarımsak limon ve pul biberle sos yaptım.şimdi onu yiyorum.

platinwlker canımtuz yasak ama maden suyu içebilirsin.meyvesiz olanlardan.hatta faydası bile olur.bende içeyim bari :))

bu arada sabah 71.8 çıktım :) giden sudur biliyorum.ilk 3 gün böyle gider. ben fazladan bir gün yapıp 6. güne yoğurt eklicem.pazar günüde çorba günü yapıcam kendime.pazar sabah tekrar tartılıp söylerim kızlar

bekliyoruz canım :) diet arkadaşları oldumu daha iyi oluyor.karşılıklı görüş alıiverişi olabiliyor :) bende bugün yarın regl olurum o yüzden gün gün tartılmıcam

slm arkadaslar bu sitenın uzun zamnadır takıpçisiyim yenı uye oldum. dun bu dıyete basladım 71 kıloydum bugun sabah 70 kılo cıktım yarın ucuncu gunum beş kılo degıl 3 kılo versem yeter ayrıca hergun fitnessa gidiyorum ins vercem butun kılolarımı.

slm canım hoşgeldin :) bende haftada 2.2.5 arası istiyorum.boy kaç sende ?? kilolarımız yakınmış

slm canım hoşgeldin :) bende haftada 2.2.5 arası istiyorum.boy kaç sende ?? kilolarımız yakınmış

bugün 3. günüm et günüm.haşlanmış et midem kaldırmadı bende tavuk burger aldım 6 tane 3 öğüne bölüp yiyeceğim.yağsız tavada pişiricem toplam kalorisi 600 cal. bugün sabah yine dayanamayıp tartıldım 70.5 çıktım sanırım ben bu işi 5 kiloya bağlıcam kızlar

bugün meyve günü yeşil elma ve ayva yedim bol bol.sabah 69.9 çıktım regl oldum artık şişmeye başlarım pazar sabaha kadar tartılmasam iyi olur.tek başıma diet yapıyorum ya nerdesiniz kızlarr

ben gelişmeleri yazmadım çünkü salı günü yani başladığım gün bıraktım bu diyeti.
ama sen güzel kilo vermişsin başlangıç ve bitiş kilonu yan yana yazarsan merak edenler için daha iyi olur :)

kizlar bende yarin bu diyete basliyorum. haslanmis patatesle :)) bu arada bugun veya yarin regl olmam gerekiyor. bi etkisi olur mu acep :)))

bugun butun cikolatalri cipsleri tikistiriyorum valla hani regl olcam ya canim cekiyoo

tanya

bazı kişiler regl döneminde kilo veremiyolar bende bunlarda birisiyim

bende şuan hastayım bitmesini bekliyorum bitince başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…