5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bende yarin bu diyete basliyorum. haslanmis patatesle :)) bu arada bugun veya yarin regl olmam gerekiyor. bi etkisi olur mu acep :)))

bugun butun cikolatalri cipsleri tikistiriyorum valla hani regl olcam ya canim cekiyoo

cnm ben de bugn başladm diyete hadi birlkte devam edelim bana destek ol ne olurr :2: o kadr çok diyet denedm ki artık bir tanesnde kilo vermek istiorm boyum 167 kilom 59.600 umarım en az 3 kilo veririm yaaa şu anda patatesimi yiyorm umarım sonunu getireblrm. bana gelşmelerini yazz

slm kızlar.bir an kendimi yalnız hissettim burda walla :) oh şenlenmiş burası güzel :)

ben 4 tam gün yaptım 3.2 kg verdim.73 ile başladım bugün 69.8 çıktım. bir gün bozdum :)

bugün tekrar yumurta gününden devam ediyorum.

kızlar regl etkilemiyor sanırım yani beni etkilemedi.sadece aşırı tatşı krizi gelince bir gün bozdum.diğer gün yani bugün devam ettim.regl de devam etmenin tek kötü yanı tartıya bakamıyorsunuz.aman sakın bakmayın zaten :) şişlik olduğu için tartı yüksek gösteriyor moral bozuyor.regliniz bitsin öyle tartılın

cnm sen 4 gnde mi verdn 3.2 kg?

cnm sen 4 gnde mi verdn 3.2 kg?

kızlar bu dıyetı bol kaçamaklı olarak bu hafta uyguladım tam 3 kılo verdım boyum 1.65 ama hergun spora gıttım carsamba gunu harıç. haftaya tekrardan yapcam 68 kıloyum suan

ben bu diyeti bu topik yeni açıldığında bi çok kişyle beraber yaptm. ilk hafta 3.5 kilo verdim . ama çok kilolu arkadşlarımzdan 5 kilo verenlerde olmştu 1-2 kişi. ben ilk hafta 3.5 verdim snra 3 sonra 2 diye azaldı. ama geri almadım . şmdi norml diyete devam ediyorum. eski sayfalara dönerseniz ne kadar kilo veren var görürsnz kızlar..

alıntı yaptğm yazının en altında bi link var kzlar ordan göreblrsnz ne kadar kilo verdklerini

süper kilo vernişsin gizemm:82::82:

süper kilo vernişsin gizemm:82::82:

sağol canım .. ben dyete ilk bu diyetle başladım. ve kadınlar kulübü topklerindeki kzlar kadınlar bzi çok motive ediyor.. bu dyete başladğmdaa 82 kiloydum 77 ,ile bıraktım. geri almadm uzun süre bıraktığmda yazın tekrar başladım dyete 78 kilo ile ve ogün bugndür dyetteyim. ben diyet gruplarındaki cuma yarışması takımlarnda brndeyim. orda beni çok motive ediyorlar insanın dyete isteği artıyoır . ama bu syet çok uzun yapılck bir diyet değil cnım ben en uzun 1 ay kdr yapmştm bi süre snra duruyor vermek. şmdi norml diyet yapıyorum bn ama arada bu dyetide uygulluyorum bnce güzel bir diyet . ama motive olmak istiyorsanız cuma yarışmalrınada katılablrsnz . katılmassanzda burda bu dyeti yapanlar brbirinizi motive edinki isteğinz btmesin cnm. ben arada uğrayıp sohbet ederim sizinlee =)

Bende bugün başLadım bu diyete sizi görünce iyice heveslendim
160 boyum vr 65 kilom :/ umarım boş boğazLık yapmam ve kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…