- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.041
H.buLduk cnmumarım çok dayanırız
H.buLduk cnmumarım çok dayanırız
kızlar bendemi başlasam sizinle bu hafta acabaa
1 hafta denesem
bugün patates günündemisin canım :)
Evet patates günümdeyim ve çok acıkmadım henüz 2 patates yedim ama 12de uyandım
bugün patates günündemisin canım :)
başla başla burda çok yalnızız :)):81:
bugn kahvaltı ettm bişeler yedim o yzden yarın başlıyım ben. 1 kilo versem bile razıyım kzlar ben kilo vermem durdu uzun süredir çnkü. o zman yarın dyetle aranzdayım .. 5 gün yaparım ben uzatmam ama ynede yazarım sohbet ederim sznlee
bugn kahvaltı ettm bişeler yedim o yzden yarın başlıyım ben. 1 kilo versem bile razıyım kzlar ben kilo vermem durdu uzun süredir çnkü. o zman yarın dyetle aranzdayım .. 5 gün yaparım ben uzatmam ama ynede yazarım sohbet ederim sznlee
allah kolaylık versin ayy yumurta günüm çok kötü geçti yaa.diğerlerinde zorlanmadım ben:))
Evet patates günümdeyim ve çok acıkmadım henüz 2 patates yedim ama 12de uyandım
allah kolaylık versin ayy yumurta günüm çok kötü geçti yaa.diğerlerinde zorlanmadım ben
tamam fıstık sen yarın başla.bende sil baştan yarın tekrar başlıyorum zaten.canım kilo vermen durduysa ya bir süre serbet bırak kendini yada çorba diyeti filan yap işe yarıyor.bende 85 kiolardan geldim buralara :))
Yumurta gününde ben süt ve yoğurtda yicem ya kahvaLtıda yumurta tamamda bütün gün yiyemem been
ben 3ünü karışık yemiştim canım zaten hepsi aynı ürün sayılıyo bnce o yzden tek btanesini yemedim. mesela kahvaltıda yumurta süt arada yoğurt yani canım hangsini istiyosa onu yemiştim bnde dayanamam btanesine
Kilo verdin mi peki ?
walla ben yumurta gününde birçay kaşıpı yağ ile tavada yaptım yoksa tahammül edemezdinet günündede tavuk burger yedim onuda az yağda yaptım.kilo vermem de bir sorun olmadı
ilk hafta 3.5 verdim canım ama ozamnlar 82 kiloydum..
Hım. Peki şuan kaç kilosun ?
bende ilk yaptğmda haşlamştım ama gerçekten sabhtan akşama kadar dyanılmıyo yani.. ondn snra yağsız tavada derilerini alıp kızartmştm
1 ay kadar yapıcam bu dieti artık ne kadar gderse bahtımahafta sonları abartmayınca kilo geri alınmıyor.hafta sonlarıda çürba günü yapıcam.hedef ayda 10 kg.sporda ekledikmi tamamdır
hadi bakalım inşallah canım... merakla takip edicem senii.. sporu ihmal etme sakınn
kilo çizelgem görünmüyomu canım . görünmesi lazım.. şuan 67 kiloyum hedefim 55-52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?