5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün patates günündemisin canım :)

başla başla burda çok yalnızız :)):81:

bugn kahvaltı ettm bişeler yedim o yzden yarın başlıyım ben. 1 kilo versem bile razıyım kzlar ben kilo vermem durdu uzun süredir çnkü. o zman yarın dyetle aranzdayım .. 5 gün yaparım ben uzatmam ama ynede yazarım sohbet ederim sznlee

evet sabah ne yediysen onunLa devam etLisin diyodu zaten. Yarın başLamak senin için daha iyi hem pazartesi haftaya göre ayarLarsın

Evet patates günümdeyim ve çok acıkmadım henüz 2 patates yedim ama 12de uyandım [/QUOTE]

allah kolaylık versin ayy yumurta günüm çok kötü geçti yaa.diğerlerinde zorlanmadım ben

tamam fıstık sen yarın başla.bende sil baştan yarın tekrar başlıyorum zaten.canım kilo vermen durduysa ya bir süre serbet bırak kendini yada çorba diyeti filan yap işe yarıyor.bende 85 kiolardan geldim buralara :))

Evet patates günümdeyim ve çok acıkmadım henüz 2 patates yedim ama 12de uyandım

allah kolaylık versin ayy yumurta günüm çok kötü geçti yaa.diğerlerinde zorlanmadım ben

tamam fıstık sen yarın başla.bende sil baştan yarın tekrar başlıyorum zaten.canım kilo vermen durduysa ya bir süre serbet bırak kendini yada çorba diyeti filan yap işe yarıyor.bende 85 kiolardan geldim buralara :))[/QUOTE]

bende 82lerdennn ahh ahh çok kötydü ya. herneyse. bayramdan beri serbessttm canım zaten bu hafta başlamştım 1 kilo verdim . yavaş yavaş başladı vermem bide bu dyeti yaparsam iyi olacak hrlde

bende 82lerdennn ahh ahh çok kötydü ya. herneyse. bayramdan beri serbessttm canım zaten bu hafta başlamştım 1 kilo verdim . yavaş yavaş başladı vermem bide bu dyeti yaparsam iyi olacak hrlde[/QUOTE]

Şuan kaç kilosun canım ?

Yumurta gününde ben süt ve yoğurtda yicem ya kahvaLtıda yumurta tamamda bütün gün yiyemem been

ben 3ünü karışık yemiştim canım zaten hepsi aynı ürün sayılıyo bnce o yzden tek btanesini yemedim. mesela kahvaltıda yumurta süt arada yoğurt yani canım hangsini istiyosa onu yemiştim bnde dayanamam btanesine

walla ben yumurta gününde birçay kaşıpı yağ ile tavada yaptım yoksa tahammül edemezdin et günündede tavuk burger yedim onuda az yağda yaptım.kilo vermem de bir sorun olmadı

walla ben yumurta gününde birçay kaşıpı yağ ile tavada yaptım yoksa tahammül edemezdin et günündede tavuk burger yedim onuda az yağda yaptım.kilo vermem de bir sorun olmadı

bende ilk yaptğmda haşlamştım ama gerçekten sabhtan akşama kadar dyanılmıyo yani.. ondn snra yağsız tavada derilerini alıp kızartmştm

bende ilk yaptğmda haşlamştım ama gerçekten sabhtan akşama kadar dyanılmıyo yani.. ondn snra yağsız tavada derilerini alıp kızartmştm

1 ay kadar yapıcam bu dieti artık ne kadar gderse bahtıma hafta sonları abartmayınca kilo geri alınmıyor.hafta sonlarıda çürba günü yapıcam.hedef ayda 10 kg.sporda ekledikmi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…