- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.401
bugün benim 4. günüm ve 2.2kilo verdim umarim 6. tartildigimda 4kilo vermis olurum
2.gününde ne yedin canım:26::26:
bende bugun bu diyete 2. kez başladım ilkinde 3 kılo vermıstım ama kacamak yapmıstık kepek ekmegı ve cıkolata gıbısabahtan 6 tane patatesı hasladım bugun 6 adet patates yıyıcem. bu saaate kadar yaptıgım kacamak 1 adet mandalına ve bol su ıcıyorum. ınsallah 5 gunde yıne 3 kılo verrım
ben ikinci günümde sadece Havuc yedim sebzeyle hic aram yok malesef....
deyisiklik olsun diye havuc salatasi yaptim domatesle idare ederdi :)
benim bugün 5.gün yogurt günüm baya zor geciyor simdilik ama kacamak yapmicam
canım,yumurta gününde süzme yoğurt yiyebilirisn 1 kutu,yumurtadan çok daha iyi olacağının garantisini veririm.hangi diyetiminde başarısız olduysam hep bu yumurta yüzündendir zaten,sevmiyorum işte sevmiyorum şu yumurtayı hayatımdan çıkarmak istiyoruuuuuuuuuumyanlız olmadığıma çok sevindim arkadaşlarbenim ilk yapışım 1. günüm bugündü 5 tane patitis yidim patetesten tiksindim tuz baharat hiçbişi koymadım içine çünkü
kaçamak yapmadım da yapmatyı da düşünmüyom
bende bugün evi havuçla doldurdum canım yarın havuş yemeyi düşünüyordum 10 tane yesem 260 kalori yapar
son günün canım şükürler olsun
darısı başımıza:26:
yoğurt yada yumurta karar veremedim ben:26:
arkadaşlar haşlanmış patates çok mide bulandırıyo yaa..tam buğday ekmeği yiyin patates gününde,ya da mısır ekmeği ne bileyim sevdiğiniz bir çeşit ekmekde olur.her ikiside nişasta ve karbonhidrad içeriyo sonuçta,patates yiyemeyenlere önerimdirhem direnciniz daha sağlam olur ben öyle yapıyorum ekmeğide çok severim zaten
sebze gününde hep hazır çorba içerdim ama bu sefer havuç aldım katur kutur havuç yicem,umarım havuç oluyordur..sebzenin yemeğini bile yiyemezken,haşlanmış,yağsız ve tuzsuz olarak yememe ihtimal bile vermiyorum,en uygun olarak havuçu seçtim hayırlısı bakalım..ben yarından itibaren başlıyorum,başlamak isteyen varsa beraber başlayabiliriz canlarım,tüm kilolarınızı atmanız dileğiyle sizleri seviyorum
canım,yumurta gününde süzme yoğurt yiyebilirisn 1 kutu,yumurtadan çok daha iyi olacağının garantisini veririm.hangi diyetiminde başarısız olduysam hep bu yumurta yüzündendir zaten,sevmiyorum işte sevmiyorum şu yumurtayı hayatımdan çıkarmak istiyoruuuuuuuuuum
hadı bakalım bende dıyet yapmaya calısanlardanım ama hıc basaramayanlardanyarın baslıyorum destek verın bana 3 hafta sonra dugunum var su 5 kılo fazlamıda vermek ıstıyorm artık ya...daha bıraz önce tıkındım yıne agzım boş durmuyo stresten olsa gerek:S ama bu dıyetı sevdım.yesıl elma dıyetı yapacaktım ama ondada hergun elma mıde bulandırıyor.bunu denıcem.5 gun dayanacam bakalım kaç kılo verecem.bu arada sporada gıdecem.umarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?