- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.521
bugün soooon yumurta günü, fakat ben yumurtayı pek sevmem hele öyle tuzsuz ekmeksiz asla yiyemem. O nedenle light süt içiyorum. Benim için en kolay geçen meyve günü idi. Ne baş dönmesi, ne halsizlek, ne de açlık hissettim.
Selam bende bu diete dahil olmak istiyorum, yarın başlıyorum.
bugünkü kilom:79.300 başladım gitti heyt be.
ben yumurtayla başlamak istiyorum boy:165 kilo:62 hedef:53
kızlar 2nızede kolay gelsın öncelıklebu dıyet gercekten ıse yarıo bn gcen sene 60 a yskın kıloyla basladım 55 kılo oldum butun bı yaz boyunca kılomu korudum herseyı yedım ama almadım ıste en az 3 kılo verdırıo ama bırbır uyarsan baharata tuz dahıl deıll kesınlıkle tuz yok
Selam herkeze
ocaktan beri yediklerime dikkat etmeye karar verdim şubatta sporla destekledim ve artık kendime ait diyetide buldum yapıyorum.
Ama forumda dolanırken bu topik dikkatimi çekti ve bu hafta denmeye düşünüyorum.
Haftanın 5 günü sabah hızlı tempoda yürüyüşüm var aynı günlerde de bu diyeti uygulayacağım.
Artık az yemeğe ve zaten tuzsuz yemek yiyen biri olarak sıkıntılı olacağımı sanmıyorum. Sadece dalgaya düşerde başka bir şey atarsam ağzıma diye korkuyorum
Yarın sabah spordan önce kilomu yazarım. Sonrasında cumartesiye kadar kilo bildirimi yapmayacağım hatta tartıya dahi çıkmayı düşünmüyorum.
Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun
Aslında topiğin ilk mesajında bugüne kadar deneyen üyelerin adları, kiloları, kaç tekrar yaptıkları ve verdikleri kiloları yazılı olsa çok güzel olurdu.
teşekkürlertatlm önclıkle hoşgeldın v kolay gelsın sporla desteklndıgı zman daha ıı sonuc alıcaksındırbıde tatlım topiğinilk msajında bugun kadar yapanların ve verdıkları kıloların lıste lınkı bulunmaktadır
olsun tatlım buda iidir benımde bugun son gunum yumurta yemeyı seecmedım yogurt dedım onunyerınede ayran ıcıorum tuzsuz bı sekılde acaba kac kılo cıkıcam yarınn keske bnde 3 3.5 kılo vrmıs olsameveeeeet benim diyetm cumartesi günü sabah bitmiş bulunmakta idi ve ben hafta sonu misafirden yazma fırsatı bulamadım. Bu diyeti herşeyine uymama rağmen sadece 3 kilo verebildim. Neyse buda iiyidir.
teşekkürler
hee link olarak vermişsin ayrı bir yerde yanii
ama baktım ben ona yeni kayıt hiç yok mu en son nisanda 2010 düzenlenmiş
81,4 ile kayıt yaptırmış bulunuyorum.
ayrıca regl haftama girdim sanırsam buda kg düşmemde etken olabilir bilgünüze
Hem yazıyorum hemde haşlak patateslerimi kemiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?