- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.541
aslında güzel olur varmı aramızda gönüllü bir arkadaş:78:ohh afıeyet olsun tatlımbnde baktıgımda nısanda yapmıslar evet o lıste ıncılı ablaıle duzenlenıodu sanırım onlardan sonra bırlıkde dıyet yapıp lıste yapma geregı duyan olmamıs bn nısan ayından önce bıtırmıstım zaten sonrasını ınan bnde bılmıorum lıste yapmak ıstrsenız yaparız hepbırlıkde kac ksı oldugumuzuda gormus olurz tabı ıstersenız...
sen bırak şimdilik kalorileri bebişinle ilgilenbende bu diyeti yapmak isterdim ama bebeğime süt veriyorum, hem onun besinin kesmek istemiyorm hemde halsiz kalırsam sütüm kesilir diye korkuyorum, bi yandan da bu kilolar nasıl gitcek diye kara kara düşünüyorum
merhaba kizlar:80: merhaba nazilkcim
bende dukan diyetini birakan biri olarak araniza katiliyorum
insllh hepimiz diledigimiz kilolaya ulasirizhenüz bu diyete baslamadim ama düsünüyorum, halsizlik veya mide bulantisi felan oluyormu aceba:44:
aslında güzel olur varmı aramızda gönüllü bir arkadaş:78:
istersen sen duzenle tatlım ne dersın bana fark etmez...
Dün idare ettim. Yemekte sorun olmadı performansımda düşük değildi ama bunun sebebi pazar günü normal yememden kaynaklanıyor.
Şimdi gelelim bugüne 1 saat 20 dk yaptığım sporu 1 saat 40 dk zor bela bitirdim.
Eve gelince hemen duşa girerdim bu sefer 5 dk dinlendim.
Yani demem o ki cuma günü aynı yolu 6 saatte anca bitiririm herhalde
Dün 700 gr civarında haşlak patates acılı ketçap ile yedim bol suyum 2 bardak şekerli nescafem akşamda şekersiz yeşil çayım vardı. Arada 2-3 hurma ile 2 biskrem götürdüm oda ayrı tabii
Şimdi ise haşlanmış ıspanak yiyorum ve iğrenç bişiyyyyyy
tartıldım ama sonucu çizelgemede mesajımada yazmıyorum çatlayında patlayın
ya kızlar sebze gününde ne yiyorsunuz
ne ile harmanlıyorsunuz
hım salata mantıklı ama içine tuz ve yağ girmeyince salata olmuyor ki:84:haslak patatesını ketcap ıle yedın hemııııcok aipppp cokkkk bıde hurma bıde skerlı nescafe ii oluo sana ye sımdı ıspanaklarını yiii saka bı yana tatlım ıspanakda ıgrnc olur bee bnde 2 kılomu vrmıs bulunmaktayım nıe bukadar az verdım bılmıom ama galıba metebolızma bana dırnıo ama bu hafta daha cok verırım 2 gun dınlenme surecım var tabııı persemb yıne patateslerım bnı beklıo olacaklarr
tatlım bn sebze gununde gnelde salata yapıp yıyorum grcı ben cok svıorum salatayı bıde ıcıne mantarları yagsız tuzsuz kavurup salatanın yanında yıyorum
o zaman sende şöyle yapben de salata yaptım. lahana da ilave ettim. lahananın kalın yerlerini ufak ufak doğradım. onu çerez niyetine kullanıyorum. sabah biraz halsizlik vardı neyseki geçti.
bu sabah 71 çıktım. güya cumartesiye kadar tartılmayacaktım. ama sabah 1 kilo eksik çıkınca hoşuma gitti.
bu arada yarından çok korkuyorum. etle aram yoktur
o zaman sende şöyle yap
sosis haşla yağsız tavada sucuk kızart sabah bunları ye
öğlen haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip ketçapla
akşamda 1 kutu ton balığı ye
amaç protein almak ise bu seferlikte böyle olsun
bu arada hurma yiyorum demişken belirteyim daha öncesinde çok yararı olduğunu okumuştum akabinde hurma diyeti diye bir şeyler çıktı ama yapmadım
şimdi diyette ve sporda çok yardımı dokunuyor
Kısaca alıntı yapayım:
"Tüm vitaminler (A, B1, B2, B6, C, K, niasin, folik asit vitaminleri), birçok mineral (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, kükürt, klor, demir, çinko, bakır, mangan, flor, iyot) ve anti-oksidanlar küçücük bir hurmanın içine yerleştirilmiş. Üstelik hurmanın içeriğinde yüzde 50 şeker, yüzde 30 yağ ve yüzde 20 protein bulunuyor. Buna mukabil içinde hiç kolesterol barındırmıyor. Yine içinde bulunan yüzde 40 oranındaki lif, kabızlığa engel olup bağırsakların hızlı çalışmasını ve kişinin kilo vermesini sağlıyor.
100 gram hurmanın içinde 65 gram karbonhidrat, 2 gram protein ve 0.5 gram yağ buluyor. İçinde frutoz şeker bulunduğu için şeker hastaları için de hiçbir zararı bulunmadığı öne sürülüyor. Şeker, protein ve yağ bulunan tek gıda olduğu için son derece yararlı olduğu savunuluyor.
Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama Sema Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mesut Başak'ın umreye giden bir hastası iki ay boyunca sadece hurma yiyip su içerek 8 kilo vermiş ve ne kan ne de şeker düzeylerinde herhangi bir değişiklik olmamış."
Derleme Alıntıdır.
ay ben sadece et yemek sana işkence geliyor diye dedimAma canavar, sucuk sosis falan yasak diyette. yarınki menüm hazır emir büyük yerden geldi. eşim et yememi istiyor. çünkü bende demir ve b12 eksikliği var.
bu arada hurmayla ilgili bilgiler için sağol.şu diyeti tamamlayayım ben de yerim
dıger tafara yazmıssın ama artık burdasın madem burdan cvp verım sanayok tatlım mıdem rahat cunku sdc 1gun et gunu oluo onda 2gun ustuste yıyınce sorun yasadım valla burda öle ben fazla yemıycem daha cok kılo verırım deme ac kalmak yok bu dıyetteee cunku bunyen bısı yemedıgın ıcın kendını kıtler vede kılo kaybını önler ayrıcada dıger gunler yedıklrını depolarr o yuzden az az ama sıksık ye ac kalmaaa kızarım haa yok kuzum yha gecen seneydı o şamatalı ortam arkadaslar yan daıerdkı arkadaslar fln gıttıler eve cıktılar bız kaldık 2 kız ama yınede eglenıoz ıste ....
ay ben sadece et yemek sana işkence geliyor diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?