- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.561
anladım cnm bnde cok ymıorum normalde sdc nescafe ıle gunu tamamlayan bırıyım ama böle olunca metebozlızma kendını kıtlıo vede yedıklerını depo edıo kılo verımı olmuo oyuzdn az az ama sıksık y dıorum yanı 3saatte bır mutlaka bısıler yecanim ben daha cok kilo vereyim diye yememezlik yapmiyorumki canim istemiyor tamam canim bu diyete baslarsam ac birakmam kendimi ya merak ettim kac kilo vermisin:82: peki lapa diyette neler yeniliyor:44: ya galiba bende haftaya bu diyete basliyacagim sebze gününde bütün gün ayni sebzemi yenilecek yada karisik ta oluyormu???
umarım tatlım ıstdıgın sonuca ulasırsın...ben de bu diyete başlıcağım sınırsız olması iyi gibi geldi umarım doğru sonuç alırız
hızlı kilo vermek doğrumudur bence 5 kilo su
Size Moral Olun Buda Eski Ve Yeni Hallerimm ..
2 ocak 2010 (geçen yıl) kilo 76.8
12 mart 2011 kilo 67.7
Tatlım benim bu diyeti ikinci uygulayışım ilk 76dan 67 ye indim 9 kilo giden yağmı sumu bilmem ama 46 beden giyiyordum şimdi 67 kilo ile 40 beden giyiiroum eve diğer diyet ile geçen hafta başladığım süreç içerisinde sadece 600 gram kilo aldım spor yapmadım hiç ve hep yedim ne istersem şimdi sen karar ver yapıp yapmayacağınaa heddefim 1 beden daha küçülmek yani 58-60 kilo arasına düşmeyi planlıyorum ben halimden memnunum karar seninn
hiç bişey değiştirmiyorum canım hepsi aynı aşağıya yazıcammgaliba sizi gördükten sonra bende başlayacağım bu diyete.ilk sayfada yazdığı gibi mi yapıyorsunuz yoksa değiştirdiğiniz şeyler varmı .
cnm sen bu diyeti kaç gün uygulamıştın ? buarada çok güzel olmuşsun.
Haklısın o kadar giden su değildir.Tatlım benim bu diyeti ikinci uygulayışım ilk 76dan 67 ye indim 9 kilo giden yağmı sumu bilmem ama 46 beden giyiyordum şimdi 67 kilo ile 40 beden giyiiroum eve diğer diyet ile geçen hafta başladığım süreç içerisinde sadece 600 gram kilo aldım spor yapmadım hiç ve hep yedim ne istersem şimdi sen karar ver yapıp yapmayacağınaa heddefim 1 beden daha küçülmek yani 58-60 kilo arasına düşmeyi planlıyorum ben halimden memnunum karar seninn
Size Moral Olun Buda Eski Ve Yeni Hallerimm ..
2 ocak 2010 (geçen yıl) kilo 76.8
12 mart 2011 kilo 67.7
anladım cnm bnde cok ymıorum normalde sdc nescafe ıle gunu tamamlayan bırıyım ama böle olunca metebozlızma kendını kıtlıo vede yedıklerını depo edıo kılo verımı olmuo oyuzdn az az ama sıksık y dıorum yanı 3saatte bır mutlaka bısıler yeben 2kılo vrdım ama bnm bunyeem knıdnı kıtlemıs durumdaydı oyuzdn veremedım galıba bu hafta daha ıı bı sonuc alıcam emınım 48 kıloyu gormeden brakmıycam butun gun aynı sebzeyı yıyosun tatlım ey gunude öle myve gunude dıger gunde sabah tabagına n koyduysan onunla dvm edıosun eksık yada fazlası yok..
tamam canim insaallah haftaya baslarsam bu diyete öyle yaparim iki veya üc saatte atistiririm biseylerevet canim depo konusunda haklisin benim vücut da öyle yapti dukan diyetinde, ilk iki günde 1.6 kilo verdim fakat 3.gün hic kilo kaybim olmadi sonraki günde bi 300 gramcik gitmisti zaten sonra biraktim diyeti tabi verdigim kilolarin 1.1 ini geri almisim
canim senin boyun kac ki??? 48 kiloya inmek istiyorsun:44: tabi insaallah verirsinsebzede veya meyvede sabah atiyorum üc dört sebze veya meyve ile baslasak oluyormu canim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?