5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yazsıklarını okudumda sız sabah basladıgınzla dvm etmıomusunuz bu dıyette öle sabah bunları yıyım öglen bunu yıyım aksamada öburunden yıyım yokkkk sabah tabagınıza ne koyduysanız aksma kadar aynı sylerı yıycksınız ne bır fazla ne bır eksık sabahkı tabagınızda ne varsa hepsı aynı olmak zorundaa.... örnegınn sebze gununde salata yaptınız ıcınde marul salatalık domates var ama öglen ıcıne havucda koyamak ıstedınız ksınlıkle hayırrrrr koyamazsınızzzz ekleme cıkarma yokkkkkkk yoksa ıstedıgınız sonuclara ulasamazsınızzz ayrıca sucuk sosıs salam yasakkkk

anladım cnm bnde cok ymıorum normalde sdc nescafe ıle gunu tamamlayan bırıyım ama böle olunca metebozlızma kendını kıtlıo vede yedıklerını depo edıo kılo verımı olmuo oyuzdn az az ama sıksık y dıorum yanı 3saatte bır mutlaka bısıler ye ben 2kılo vrdım ama bnm bunyeem knıdnı kıtlemıs durumdaydı oyuzdn veremedım galıba bu hafta daha ıı bı sonuc alıcam emınım 48 kıloyu gormeden brakmıycam butun gun aynı sebzeyı yıyosun tatlım ey gunude öle myve gunude dıger gunde sabah tabagına n koyduysan onunla dvm edıosun eksık yada fazlası yok..
ben de bu diyete başlıcağım sınırsız olması iyi gibi geldi umarım doğru sonuç alırız
umarım tatlım ıstdıgın sonuca ulasırsın...

Valla ben o kadar katısını yapmıyorum. Neden derseniz hergün 1,5 saat yürüyüşüm var bunu yapabilmem içinde enerjiye ihtiyacım ayrıca sonuçtan şu ana kadar çok memnunum
Bugün et günüm tavuk ve balık ile geçireceğim.
Ayrıca 1 saat 15 dak ile kapadım sporda günümü hem regl hemde diyetin verdiği enerjisiz bir durum söz konusu

Birde arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama yumurta gününde sadece 1 yumurtanın sarısını yiyin.

Diğerlerini atın. Kolesterol tavan yapmasın.

Son düzenleme:
hızlı kilo vermek doğrumudur bence 5 kilo su

Tatlım benim bu diyeti ikinci uygulayışım ilk 76dan 67 ye indim 9 kilo giden yağmı sumu bilmem ama 46 beden giyiyordum şimdi 67 kilo ile 40 beden giyiiroum eve diğer diyet ile geçen hafta başladığım süreç içerisinde sadece 600 gram kilo aldım spor yapmadım hiç ve hep yedim ne istersem şimdi sen karar ver yapıp yapmayacağınaa heddefim 1 beden daha küçülmek yani 58-60 kilo arasına düşmeyi planlıyorum ben halimden memnunum karar seninn

Size Moral Olun Buda Eski Ve Yeni Hallerimm ..

2 ocak 2010 (geçen yıl) kilo 76.8

12 mart 2011 kilo 67.7

masallah cnm bnmmm ii vermıssın kılonu bnmde eskı halımolsaydı eger bnde koyardım moral olsun dıye...bn artık kılo olarak vermyı bıraktım mezro ıle olcuorum

12 mart 2011 kilo 67.7

galiba sizi gördükten sonra bende başlayacağım bu diyete.ilk sayfada yazdığı gibi mi yapıyorsunuz yoksa değiştirdiğiniz şeyler varmı .

cnm sen bu diyeti kaç gün uygulamıştın ? buarada çok güzel olmuşsun.

galiba sizi gördükten sonra bende başlayacağım bu diyete.ilk sayfada yazdığı gibi mi yapıyorsunuz yoksa değiştirdiğiniz şeyler varmı .
hiç bişey değiştirmiyorum canım hepsi aynı aşağıya yazıcamm
cnm sen bu diyeti kaç gün uygulamıştın ? buarada çok güzel olmuşsun.

benmi 1 ay sürmemişti sanırım canım yani nisanda başlamıştımm mayısta o haldeydim sonra 1 kilo daha verdim kendi cabamla 66 da bıraktım diyeti sporu geçen hafta tekrar başladım (aradan 11 ay geçti)
67 kilo ile yani 1 senede 1 kilo almışım sadece şimdi 64 kiloyum canım yediklermide yazayım

patates gününde 1 ufak tepsiye patatesleri elma dilimi yapıyorum 1 tatlı kaşığından az salçayı suyla eritip harmanlıyorum bn baharat koymuyorum sonra ne zaman canım istersee atıştırıyorum ondan

sebze gününde sabah kendime kocaman bi leğen salata yapıyorum içine sadece kırmızı lahana salatalık göbek marul az roka ve konserve mısır ekliyorum tat olsun diye markette satılanlardan

et gününde kızarmış piliç alıyorum kendime ama tembihliyorum kendi yağıyla ateşte kızartıyolar 2 tane yaptırıyorum hep onu yiyorumm

meyve gününde elma portakal havuç akşama kadar

yumurta gününde yumurtayı salata olarak yiyorum 5-6 tane yumurtayı haşlayıp doğruyorum içine maydnoz doğruyorum limon sıkıp onu yiyorum tek yediklerim bunlar

ama tabi her sabah 1 saat yürüyüşüm var haftanın 5 günü serbest günlerde spor yapmıyorum ama dikkat ediyorum daha ilk haftam serbest günüm yarın benimm

Haklısın o kadar giden su değildir.
Kendimden örnek vereyim diyete ve spora 87.2 kg olarak başladım. Bu diyete ise 81.4 ile yani eğer su atılmışsa çoktan atmışım demektir.
Ayrıca günde 2 litre civarı su içerseniz ve tuz kullanmazsanız vücut su toplamaz. Doğal olarakta yakılan yağdır.

Heee ne kadar sağlıklıdır onu bilemem.

Son düzenleme:

12 mart 2011 kilo 67.7

sevgi ne kadar güzel vermişsin. tebrik ederim. kilonu da uzun süre korumuşsun.
ben diyetin dışına hiç çıkmadım. bakalım sonuç ne olacak. bugün et günüm olduğu için çok korkuyordum ama iyi geçiyor.
ben bu diyeti 5 gün yapıp bir hafta ara vermek istiyorum.

ya siz ciddimisiniz böle verilirmi kilo yaa denesemmi ki yavv çalışıyorum ama nasıl yapabilirimki diye tedirginim açıkcası veren çokmu haftada 5 kilo dogrumu acaba?

valla cnm arkadas vermıs fotosunu cıddımı deılmı sen karar ver keske bnmde olsaydı koysaydım 5 olmasada en az 3kılo vrıosun denemekden zarar gelmez dıorum bıde su guzellıgı var vrdıgı kıloyu cok abartarak yemdıgın takdırde almıosun

deniyelim bakalım inşallah veririm yaa pazartesi bu diyeti denicem 1 haftalık anca yaparım denildiği gibi 5 kilo verirsem daha vermeme gerek yoktur

tamam canim insaallah haftaya baslarsam bu diyete öyle yaparim iki veya üc saatte atistiririm biseyler evet canim depo konusunda haklisin benim vücut da öyle yapti dukan diyetinde, ilk iki günde 1.6 kilo verdim fakat 3.gün hic kilo kaybim olmadi sonraki günde bi 300 gramcik gitmisti zaten sonra biraktim diyeti tabi verdigim kilolarin 1.1 ini geri almisim
canim senin boyun kac ki??? 48 kiloya inmek istiyorsun:44: tabi insaallah verirsin sebzede veya meyvede sabah atiyorum üc dört sebze veya meyve ile baslasak oluyormu canim:44:

cnm valla su dıyet konusunda gerı kılo alınca ck uyuz oluorum cunku caba harcıyosun sonra bı bakıosun gıtmıs tum cabalar ama bn sdc bu dıytte gordum gerı alınmadıgını kıloların.....tatlım bnm boyum 1.67 fln ama söle bı sorunum var bana 55 kılo fazla gelıo cunku bnm kemıklerım ırı deıl bnde et varrr mesela ev arkadasımla ölculerımız aynı bırebır ama o bndn daha zayıf duruo o yuzdn 48 kılo bana ıdeal cnm ıstersen tabagına 40 cesıt koy hıc farketmez ama her ögun aynısı olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…