- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.581
canım haftada 3 veriiyordum serbest günde 1 kilo geri çıkıyordum birde adet günlerinde 1 kilo kadar oynuyordu haftada 2 kilo kadar vermiştim (bu haftada adet zamanım ve 2 kg verebildim ) yani 1 ay 1 hafta falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ama nisan ayıydı eminimcanim masallah cok güzel vermisin ve almamisin
kac haftada verdin canim sen 9kiloyu?
tatlım sabaih ne yersen akşama kadar o olucak fazlası yok yani patatesi haşlayıp sabah yedin diyelim öğlen fırına atıp yiyomiyosun maksat vucdu uyarmak yani tek tip beslenme diyoruz bunaaBen yarın bi diyete başlıcam hayırlısıyla ama hollywood mu yapsam yoksa bunu mu karar weremedim..Bu daha ii geldi bana yiyosun sonucta :) ben bi de yüryüş yapcam ewde 40dk falan ..enerji lazım bana :)
Ama anlamadıım şey hadi patates yumurta sebze meyve neyse de et gününde kahvaltıda da mı et yicez?
Birşey daha ara öğün falan var mı? (ara ögünlerde de aynısından yioruz dimi?) çay kahve bitki çayı şekersiz olmak kaydıyla serbest mi? çok konuştum ama bi hevesle başlıcam hayırlısıyla işalla :)) sizin de yardımlarınızla ben de eklerim kilo cetvelimi buraya..
evet kahvaltıda da et yiyorsunBen yarın bi diyete başlıcam hayırlısıyla ama hollywood mu yapsam yoksa bunu mu karar weremedim..Bu daha ii geldi bana yiyosun sonucta :) ben bi de yüryüş yapcam ewde 40dk falan ..enerji lazım bana :)
Ama anlamadıım şey hadi patates yumurta sebze meyve neyse de et gününde kahvaltıda da mı et yicez?
Birşey daha ara öğün falan var mı? (ara ögünlerde de aynısından yioruz dimi?) çay kahve bitki çayı şekersiz olmak kaydıyla serbest mi? çok konuştum ama bi hevesle başlıcam hayırlısıyla işalla :)) sizin de yardımlarınızla ben de eklerim kilo cetvelimi buraya..
Ben yarın bi diyete başlıcam hayırlısıyla ama hollywood mu yapsam yoksa bunu mu karar weremedim..Bu daha ii geldi bana yiyosun sonucta :) ben bi de yüryüş yapcam ewde 40dk falan ..enerji lazım bana :)
Ya ew suyet ben de sonradan hollywood u sewmedim..insan iki gün sırf meywe suyuyla nasıl durur? hem ben ewde pek dinlenemiorum çocuum var 1buçuk yaşında ..kesin halsizlikte düşer bayılırım..bu diyet biraz daha ii gibi geldi bana..yarın bişey cıkmazsa başlamayı düşünüorum :) işalla :26:
prenkess ben ani bir kararla muzaffer kuşhanın 2haftada 8-9 kilo diyetini yapmaya kara werdim aralarda yaabilirsem de yürücem..bugün alışwerişimi yapıorum yarın hayırlısıyla başlıcam yazarım burdan da..walla benimde 2 yaşında bebeimm var bayılmadıgıma inanmıyorum:))şimdi devam ediyorum ama yemeli bölümüne:)))çok saçma açkaldıgın sürede gram veremiorsun:))
evet kahvaltıda da et yiyorsun
istediğin kadar ara öğün var
sıcak içecekler serbest
beni falakaya yatırcaksınız ama kızlar ben dün akşam pilav yedim
ama mazeretim var yarın mevlütüm var öncesinde bir deneme yapim dedimdi
bi tadımlık aldım derken -kahretmesin çok güzel yapıyom- tabağı yedim
buda bana yol su baraj köprü olarak geri döndü tabe:84:
sporumu normal sürede ama aletlere binmeden yaptım
temizlik yapacağım buda extra kalori yakımı demek
bugünkü tabağım hazır elma portakal nescafe eşliğinde
değişiklikleri kaydet dedin mi canımHımm taam ben yarın başlıcam bu diyete yaa..olmıcak böle..buarada şu ticker olayını yapamadım hepsini hallettim de sitede nereye yapıştıracağımı bulamadım..yaptım ama olmadı diyo..ben profildeki çizelge ekle yerine sitedeki verilen linki copy paste yaptım olmadı ..tickerfactoryden yaptım buarada..bi yardım :/
ehhe teşekkürler yırttımolsun tatlım mısafırın glcekmıs yırttın yınehem temızlık fln ıı yakarsın sen onları hadı kolay gelsın sana bu arada yımeklerını fazla guzel yapma bak dayanamayıp yıyyonn
prenkess ben ani bir kararla muzaffer kuşhanın 2haftada 8-9 kilo diyetini yapmaya kara werdim aralarda yaabilirsem de yürücem..bugün alışwerişimi yapıorum yarın hayırlısıyla başlıcam yazarım burdan da..
şimdi arkadaslar ilk gün patates demişiniz patatese tuz ekebilirmiyiz
2.gün :sebze denmiş salta yapacam mesela yag tuz limon koyabilirmiyim
3.gün için et günü demişsınız ne yiyorsunuz onda nasıl ?
4.gün meyve günüymüş meyve muz hariç onu anladımda hep aynı meyveyimi yoksa değişik meyvelermi
5. gün yumurta denmiş tuz kullanabilcekmiyim birde ekmek kullanılcakmı ?
cevaplıyabilirseniz çok sevinirim bende denemek istiyorum
1.si patatese tuz.ketçap v.s ekilmiyor
2.si Salatana da ilk sabah ne koyduysan hep onu yiceksn yağ yok tuz kesinlikle yok limon bolca koyabilirsin
3.sü et gününde haşlanmış veya ızgara et yenilebiliyor balığıda ateşte kızartıp yiyebilirsin tavuk haşlayıpta yiyebiliyorsun
4.sü meyveyi sabah ne yediysen akşama kadar onlarla idare et yani sabah 1kaç çeşit meyve yiyebilirsin elma portakal armut ama akşama kadar bunlardan başka bi çeşit meyve yok bunlardan istediğin kadar yiyebilirsinn
5.gün yumurtayada tuz yok bu diyette tuz yasak tatlımm
animm ne etcem ben tuzsuz yavvv :86: ayy salatada limon işi gözerde tuzsuz yumurta ıyy yumurta yerine başka bişi yesem olmamı patatez yada sebze mesela yada yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?