5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evt cnm bnm ılk haftam bıttı 2 kılo vrdım cunku bnm metebolızmam kndını kıtlemısdurumdaydı bıde bn spor fln hıc yapmadım bu hafta spolarda desteklıycem bakalım sonuc n olcak..kac ögun yedın cnm özellıkle meyve gununde agzına sureklı bısıler at halsız kalma bn ac kalmaya alıskın oldugumdan galıba bnde halsızlık fln yapmadı bıde bu konuyu acan ablamız derdıkı halsız kalanlara haftada 1 gun bıra mayası kuru yapn stres halsızlık kalmııomus..

kızlar bende bu dıyete baslamak ıstıyorum fakat ısyerındeyım nasıl olcak bılmıyorum kendı ırademle 10 kılo verdım ama 1 aydır hıc kılo veremıyorum bırde su yumurta bana bıraz tuhaf geldı yaa onunyerıne baska bısey yesem bırde zayıflayan lar tecrubelerını yazın lutfen :26:

merhaba kızlaarr

bende başladımm bakalım inşallahh bu sefer başarılı olurum 5 kilo verince nede olsa zayıflıyorum diyipde kısır döngüye giriyorum başlıyorum yine yemeye, patateslerımm haşlanıyoo bakalım nolcaak :44:

aslında dün önümden meyve tabağını hiç eksik etmedim. 7 portakal 6 yeşil elma yedim tüm gün. ama bugün iyiyim. biraz sonra leslie ile yürüyüşü yapacağım. 2 kilo iyimiş. ben 69,5 olsam yetecek. motivasyona ihtiyacım vardı. bira mayası kürünü ben de okudum ama bana aktar resmen hamur kabartmak için kullanılan mayayı veriyordu almadım. internette bira mayasının renginin daha koyu olduğunu okumuştum. başka aktara bakacağım yarın.

merhaba:80: ben henüz baslamadim insllh p.tesi baslicam ama veren arkadaslar var, sen ne kadar sürede kac kilo vermek istiyorsun?

ben 75 kğ şuan. ve doğum öncesi kğ 64 de düşmek istiyorum ve biiran evvel kğ vermek istiyorum. aslında normal rejimdeyim ama henüz bişe veremedim

yumurta yerine yoğurt yada süt tüketebilirsin. ilk sayfada yazıyor. ben yumurtayı tercih ettim ve şuan iyi gidiyor yumurta.
bugün son günüm. 2. gün sabah tartıldığımda 1 kilo eksik çıktım. bir daha tartılmadım. eğer kilo verdiysem yarın yazarım neler yedim neler yaptım diye

hos gelmısennnn
bıde bunyeden bunyye deısıo kılo verımı bnde 2 oldu dıe moralınızı bozmayın 5 kılo vrn de olur metbozlızmanız ıı calısıosa 4 5 kılo rahat verırsınız..

hoşbuldukk:)))ya ben 5gündür spor ve hollywood dietini yapıordumm bugün bıraktım buna başladım:)70.7lebaşladım bi 68 e iniyorum bi 69 açıkıorum bu ne anlamadımm bozmadıgım haldekoşu bandında 30 dk yürüodum onuda bıraktım sanırım bana ters tepki yaptıı:))"şişiriorrişallah bu işeyarar yoksaa tüm dünyayı yicemm:))

kılo verenler tcrublrını paylassın dmıs bı arkadasımız valla bn dıyet boyunca hıc dısına cıkmıorum patateslerımı haslanmıs yıyorum haslanmıs sebze svmedıgım ıcın salata ve yanında matar kavuruorum yagsız tuzsuz meyve gunumde elma tuketıorum daha cok yanındda kıvı yıyorum et gunumde bnm cok ımkanımolmadıgı ıcın 1tavuk haslıorum sonra aksama kadar gıt gelonu yıyorum son gun yumurta hıc yemedım ben yogurtda öle yıyemem o yuzden kndıme bolll ayran yapıorum aclıkda hıssetmıorum sıstıgımdn 5gunde garantı 2 kılom gıtmıs oluoo...
prenkesım hollywoodu bıraktıgın ıı olmus bn onu yapmaya kalktım gecn yıl kndımı yatakdan zor topladım ve careyı bu dıyette bulmustum umarım sanda yarar..

nazikçim sen kaç kilo verdin??

halley yiyomm :125:

bugün serbesttim yarın tekrar başlıyorum bu haftayı 2 kilo ile kapadım çünkü adet günüme denk geldi 3 veriyodum normalde 2 gtti yarın yine başlıyorumm hadi hayırlısıı

Yarın bu diyete başlıyorum. Normalde çok hızlı kilo veriyorum, umarım bu da işe yarar. Deneyip göreceğiz. 64 kiloyum bu arada. Mayısa kadar 55 olmam lazım

halley yiyomm :125:

bugün serbesttim yarın tekrar başlıyorum bu haftayı 2 kilo ile kapadım çünkü adet günüme denk geldi 3 veriyodum normalde 2 gtti yarın yine başlıyorumm hadi hayırlısıı

halleymiiiiiiiiiii:)çok kötüsünn:))ben ilk günden serbest günde ne yesem die düşünüorum:)))

saol cnm beklıyorum ozaman :26:

saol cnm bakalım bende haftaya denıycem bende

kızlaar,ay ben çok mutluyum.Pazartesi günü 56 kiloyla başladım,dün yani 4. günümde tartıldım 54 olmuşum Bir de regl dönemimdeyim şu an.Pazartesi tekrar tartılmayı düşünüyorum,bakalım artık.Daha fazla veremesemde 4-5 gün için 2 kilo çok iyi.Yumurtayla aram yok pek ama bugun açlıktan olsa gerek maşallah ii yedim :) Bugünde bitti şükür.Yarın serbestim Ne yeseem,ne yeseemmmm

ben 75 kğ şuan. ve doğum öncesi kğ 64 de düşmek istiyorum ve biiran evvel kğ vermek istiyorum. aslında normal rejimdeyim ama henüz bişe veremedim

eger simdiki yaptigin rejimde veremiyorsan bu diyete gecebilirisn ve kisa sürede verirsin diye düsünüyorum:44: yani en azindan haftada iki kilo verirsin
ayrica yesil cay ile desteklersen kilo vermende yardimcida olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…