- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.921
hmm aman diiat et uzak dur onlardan ımm etini al yanına yee onlar yerken bakma onlarada boşver dün bana komplo kurdular hele kardesime sinir oldum tabagı burnuma soktu direndim direndim sonunda dayanamadım bende dünçocuklar istiyolar zaten bu aralar şekerin tatlının zararları çok konuşuluyo tv de.o yüzden bayadır yapmıyodum sütlü tatlılar yapıyodum daha çok .ama kesmiyo sütlü tatlı onları mecburen yaptım yani onu istediler
agzın bal yısınıns cnm bnm
sagol canim nasil gidiyor diyetin acikma felan oluyormu
tatlım bn dınlenme gunumde oldugumdan rahatım yanı ne ıstersm yıyom ama az az yarın baslıorum yıne ama bn alıstım artık acıkmıorumm..
gizemcim başınız sağolsun tatlım....
qiz3mm başın sağolsun canım
arkadaşlar arada bira mayası kürünüde yapıyormusunuz?
yapıyorsanız aldığınız bir marka var mı?
ve işe yaradı mı?
ben bugün dikkat ettim asabi olmaya başladım
çocuk bir şey sordu neredeyse hırladım
oysa ki hiçte öyle konuşmam
ya canim benim merak ettigim canin hic tatli cekmiyormu cikolata felan
qiz3mm başın sağolsun canım
arkadaşlar arada bira mayası kürünüde yapıyormusunuz?
yapıyorsanız aldığınız bir marka var mı?
ve işe yaradı mı?
ben bugün dikkat ettim asabi olmaya başladım
çocuk bir şey sordu neredeyse hırladım
oysa ki hiçte öyle konuşmam
valla tatlım ilginç bi durum aslında bağımlısıyım ama kendımı nası şartlandırdıysam aklıma bıle gelmıo cunku nısanın sonuna kadar 48 yada 45 46 kılo olmam sart iş iddaya bindi azcık nişanlımla bnde hırs yaptım
valla tatlım ilginç bi durum aslında bağımlısıyım ama kendımı nası şartlandırdıysam aklıma bıle gelmıo cunku nısanın sonuna kadar 48 yada 45 46 kılo olmam sart iş iddaya bindi azcık nişanlımla bnde hırs yaptım
hehe bende kuznele girdim birlikte en çok kim verirse kilo o kazanacak istediğini alıcak kaybeden50 tl yi geçmicek suan o 4 kilo vermiş ebnde 4 verdim yegenimin mevlüdüne kadar vakit var yani benimde nisanın 15 i 20 arası olması lasım
anladim canim sende ver inadinaaklina gelmemesi iyi bisey gercekten cünkü kendinle bi savas vermiyor oluyorsun anlasildi mi acep:26:
ahahahakazanmalıyızzz dıorum baskada sözee gerenk yuk bncemm
zatiacayipinat yaptımanlasıldı merkezzz
merhaba arkadaşlar ben 4 gruptayım bu hafta sizleri okudum ve bu diyeti yapmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var bana yardımcı olurmusunuz
buyur söle cnm neler var kafana takılan
buyur söle cnm neler var kafana takılan
canım
1- et günü ekmeksiz ve yumurtasız baharatlı köfte yapılsa olurmu
2- sebze ve meyve günlerini çok iyi anlamadım bu günlerde ne yenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?