- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.941
gerçekten kilo veriliyormu ve tekrar geri alınma durumu varmı
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorummasallah
aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgeldiniz kizlarrr
qiz3mmcim allah rahmet eylesin...
tatlım bn dınlenme gunumde oldugumdan rahatım yanı ne ıstersm yıyom ama az az yarın baslıorum yıne ama bn alıstım artık acıkmıorumm..
gizemcim başınız sağolsun tatlım....
sağolun kızlar.. teşekkür ederimqiz3mm başın sağolsun canım
arkadaşlar arada bira mayası kürünüde yapıyormusunuz?
yapıyorsanız aldığınız bir marka var mı?
ve işe yaradı mı?
ben bugün dikkat ettim asabi olmaya başladım
çocuk bir şey sordu neredeyse hırladım
oysa ki hiçte öyle konuşmam
merhaba arkadaşlar ben 4 gruptayım bu hafta sizleri okudum ve bu diyeti yapmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var bana yardımcı olurmusunuz
kazanmalıyız değil çiçeğum kazanacagız heheh
aynen ya patates tek basına gıtmıyo yanında yogurt yesek nolur kı
yuk sade yiyeceksinaynen ya patates tek basına gıtmıyo yanında yogurt yesek nolur kı
en güzel gün etli gün ama benim 1 kase den biraz az kadar kaldı etimaçda değilim püf inşallah evde pilav yaparlarda içine atılır gider ölelikle
en güzel gün etli gün ama benim 1 kase den biraz az kadar kaldı etimaçda değilim püf inşallah evde pilav yaparlarda içine atılır gider ölelikle
noldii kısçem yıyemedınmı okdar gogsuu dun gözun doymuoduuu
selam canım aslında evde pc açmam ama senin yazdıklarını kumadan daireden çıktım diye eve gelir gelmez açtım ve seni gördüm iyiki burdasın bana yardım ettiğinden dolayı tşk ederim tatlım
noldii kısçem yıyemedınmı okdar gogsuu dun gözun doymuoduuu
sormayaa ayy bu açgözlülüğüm yuzumden hep bu kilolar zati yav heheh
canısı ben 68 de takıldım kaldım ne yaparsam yapayım veremiyorum onun için bu diyeti yapmak istiyorum birinci günde sıkıntı yok zaten patetesi çok severim haşlar karabiber falan yerim tam gün sorun olmaz ama sebze ile pek aram yok hele ekmeksiz hiç yiyemem ama zorlayacağım kendimi ıspanak pirsemde onu yesem olur değilmi ama bu sefer içine bulgur falan koymamam lazım değilmi sadece sogan ve çok az yağla pişirsem ne dersin et günündede ızgara köfte meyve günüde sıkıntılı elma ve portakaldan başka meyve yok bütün gün bu iki meyvemi yenecek canım son gün de yumurta yerim baharatlı ne dersin olurmu
ablacım ıspanagı ya kavurcaksın yada haşlıcaksın yag koymak azda olsa yasak ben olsam yerinde domates saltalık biber tasırım çantamda acıktıkca onlardan atıstırırım patatesi birde püre yaparsan daha iyi gider etde çalışıyorsun sanırım haşlama dah iyi olur ben gögüs hasladım yarım kilodan biraz fazla kaldı bile düşün şuan çok tokum sabaha kadar bişi yemem yani hem ızgarada sıcak yeniyor soguk miğdeyi mahveder diye düşünüyorumson gün yani ben tavsiye etmem yumurtayı pişman olmanı istemem insanı ekmeksiz yiyince mahvediyor bence yogurt yesen daha iyi yada ayran yogurdun içine ben mesela keten togumu atıp öle yiğcem hem keten togumu zayıflatıyorda bu diyeti tastamam uygularsan kesinlikle verirsin emin olabilirsin ben başlamadan önce tedirgindim açıkcası ama denemek istedim ve pişman değilim haftaya birdaha yapmayı düşünüyorum
anladım canım akıl akıldan üstündür doğru diyorsun köfte yerine tavuk daha iyi olur haşlama tavuk göğsu mis gibi daire rahatlıkla yenir ıspanak yerinede domates salatalık güzel fikir yoğurt ve ayranda uyar bana severim ikisinide meyveyi nasıl yiyeceksin tatlım
valla ben ananas elmayla günü geçirmeyi düşünüyorum armut belki alırım
portakalın kalorisi daha yuksek onu belki yerim ama elma kesin yerim zaten çok seviyorum ebn meyveni ondna yana problemim yok benim cnm hem elma tok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?