5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın tekrar canım
ben biraz çok haşladım sanırım 1kilo 300 gram almıştık geçen hepsini haşladım:76:

bende az önce tartıldım 57.8 çıktım. patateslerimide hasladım bol baharatlı ohh mis gbi yiyorum walla hadi hayırlısı

afiyet olsunnn hepinize
en iyisi bende baharatlı yiyim haşladım ama daha yemedim ben

airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8

kızlar ben yedim patateslerimi üzerinde accık karabiber ve kuru nane ile

3.5 litre su içmeye çalışacağım inşallah başarırım

günaydın kızlar,ben de 64,6 çıktım bakalım nolcak.patateslerimi yemeye basladım.hadı hepimize kolay gelsın.

herkese günaydın kızlar ben bu diyete dün başlamıştım bilsem beklerdim sızı ya dün baya zorlandım çünkü tatlı krizim tuttu ama dayandım bakalım önümüzdeki günlere şimdi ıspanak semizotu pişirip yiyeceğim .hadi hayırlısı

kolay gelsın canım sanada bızede.hadı bakalım hep beraber zayıflayalım.

Allah yardimcimiz olsun tatli krizi benim de korkulu ruyam.

Yüzünüzde bir solgunluk, çökme, göz altında morluklar olmuyor mu ?

evet arkadaşlarım biraz solgun göründüğümü söylediler.ama çökme ve morluk bende olmadı.ben 5 kilo verebildim ama benim kilom çok fazlaydı (83).kilosu az olanlar daha az veriyo.diyet sonunda 78 dim.onbeş gün önce yapmıştım.biraz önce baktım bir kilo almışım 79 olmuşum.şimdi bugün biraz spor yapıp inşallah 78 le başlıycam yarın.başlayanlara kolay gelsin.

günaydın kızlar,ben de 64,6 çıktım bakalım nolcak.patateslerimi yemeye basladım.hadı hepimize kolay gelsın.

afiyet olsun tatlım

şuan öğretmenlik yapıyorum.aslında o dönemde tez savunmamdaki juriler doktoraya baslamamı istediler ama ben evlilik öğretmenlik doktora zor oluyodu.yanı araştırma görevliliğini istemedim o aralar yanlış mıo yaptım bılmem.öğretmenlikten istifa etmek istemedım.tezli dimi senin.ben 46 kıloya düşmüştüm o ara.hem sehir dışında öğretmendım cunku zordu.[/QUOTE]

canım bende öğretmenim ve yeni anneyim. 2 ortak noktamız oldu bak.pardon 3 oratk nokta çünkü şimdi de birlikte diyete başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…