- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.601
günaydın bayanlar.sabah kalktım patateslerimi haşladım.onlar haşlanırken ben tartıldım. 63.1 kilo.şu an hem çooooook lezzetli patateslerimi yiyorum:56( orta boy 2 tane.tüm baharatlar mevcut):hemde size yazıyorum.gün içinde fırsat bulursam yine girerim nete bakalım ne durumdayız.
bende az önce tartıldım 57.8 çıktım. patateslerimide hasladım bol baharatlı ohh mis gbi yiyorum walla hadi hayırlısı
günaydııınnn kızlaarrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canım yüksek lisans yapıyorum vize desem daha doğru olurdu
sana başarılar canım.bende 2007 yılında masterını bitirdim.zor işler anların.daha rahat zayıflarsın emin ol:))
herkese günaydın kızlarben bu diyete dün başlamıştım bilsem beklerdim sızı ya dün baya zorlandım çünkü tatlı krizim tuttu ama dayandım bakalım önümüzdeki günlere şimdi ıspanak semizotu pişirip yiyeceğim .hadi hayırlısı
herkese günaydın kızlarben bu diyete dün başlamıştım bilsem beklerdim sızı ya dün baya zorlandım çünkü tatlı krizim tuttu ama dayandım bakalım önümüzdeki günlere şimdi ıspanak semizotu pişirip yiyeceğim .hadi hayırlısı
Yüzünüzde bir solgunluk, çökme, göz altında morluklar olmuyor mu ?
airlikfeer
başlangıç kilom 58.2
günaydın kızlar,ben de 64,6 çıktım bakalım nolcak.patateslerimi yemeye basladım.hadı hepimize kolay gelsın.
günaydııınnn kızlaarrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canım yüksek lisans yapıyorum vize desem daha doğru olurdu
sana başarılar canım.bende 2007 yılında masterını bitirdim.zor işler anların.daha rahat zayıflarsın emin ol:))
şu an ne yapıyorsun canımhocam çok zor kadın erkek olsa daha iyimiş
ıspanak nasıl yicen canım tuzsuz:89:
ben baylıyorum ıspanağa ama tuzsuz yiyemem
sanırım 2. gün domat ve salatalık yicem:90:
hepimize kolay gelsin
afiyet olsun tatlım
şu an ne yapıyorsun canımhocam çok zor kadın erkek olsa daha iyimiş
şuan öğretmenlik yapıyorum.aslında o dönemde tez savunmamdaki juriler doktoraya baslamamı istediler ama ben evlilik öğretmenlik doktora zor oluyodu.yanı araştırma görevliliğini istemedim o aralar yanlış mıo yaptım bılmem.öğretmenlikten istifa etmek istemedım.tezli dimi senin.ben 46 kıloya düşmüştüm o ara.hem sehir dışında öğretmendım cunku zordu.
airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8
xxslnxx 63.2
pnrgl 64.6
eksikvarmı kzlarrr
airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8
xxslnxx 63.2
pnrgl 64.6
eksikvarmı kzlarrr
afiyet olsun tatlım
KIZLAR yemeğim ocakta harika ıspanak yapıyorum sizde faydalanabılırsınız, ben bugun aç kalmam hayatta :) yanına da mis gibi semizotu salatasışu an ne yapıyorsun canımhocam çok zor kadın erkek olsa daha iyimiş
ıspanak nasıl yicen canım tuzsuz:89:
ben baylıyorum ıspanağa ama tuzsuz yiyemem
sanırım 2. gün domat ve salatalık yicem:90:
hepimize kolay gelsin
*Mantarlı ıspanak
1,5 bağa yakın ıspanak
2 diş sarımsak (ki bhen taze sarımsak kullandım)
300 gr mantar
2 adet havuç
karabiber ve isteye görelimon suyu
ilk olarak havuçları rendeleyip sarımsak ve mantarlarla birlikte kendi buharında kavuruyoruz. dahasonra ayıklanmış ıspanakları üzerine oturtup pişmesini bekliyoruz:)
afiyet olsunn:)
valla internetten süreklı arasatırıorum nasıl daha lezzetlı ama kalorısız bseyler bulurum diye :)
ve yemeğimi yedim gerçekten harika olmuş özellikle de limon sıkınca ay ben bu diyetin 2. gününü çok sevdim :)afiyet olsun tatlım
KIZLAR yemeğim ocakta harika ıspanak yapıyorum sizde faydalanabılırsınız, ben bugun aç kalmam hayatta :) yanına da mis gibi semizotu salatası
*Mantarlı ıspanak
1,5 bağa yakın ıspanak
2 diş sarımsak (ki bhen taze sarımsak kullandım)
300 gr mantar
2 adet havuç
karabiber ve isteye görelimon suyu
ilk olarak havuçları rendeleyip sarımsak ve mantarlarla birlikte kendi buharında kavuruyoruz. dahasonra ayıklanmış ıspanakları üzerine oturtup pişmesini bekliyoruz:)
afiyet olsunn:)
valla internetten süreklı arasatırıorum nasıl daha lezzetlı ama kalorısız bseyler bulurum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?