5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar benide aranıza alın
Bende yarın başlamak istiyorum bu diyete.
Boyum 1.60 65 kiloyum.
5 kilo versem 60 olcam oda fazla ama 65 den iidir yinede
Evde koşu bandım var sabah 1 km akşam 1 km yürüyorum 1 haftadır.
Birde haftaya memleketime gidicem.arkadaşımın nişanı var.acilen 5 kg vermem lazım

sende katıl cnm aramıza hgdn bu arada ben acıktım yhaa

ben bol limon ve pul biberle ezmiştim patatesi :) çok güzel olmuştu. biraz sonra yine öyle yapıp akşam yemeğimi yiyeceğim.

daha sonra canım tatlı bir şeyler istemez umarım :))

tatlım tatlı yok bikerem
5 gün dayanmalıyız sonrası süper olucak

Kızlar şimdi mantarlı ıspanak sotemın akşamkı porsıyonunuda yedim :) bugun gerçekten aştım kendımı gözümün önüne anneannemlerde poaçalar,kurabiler serildi, hatrım için ye dendi ama dayandım ve yemedım, sanırım ben ıyı gıdıyorum yarında et blığı yiyeceğim tüm gün ilk günü atlatırsak birşey kalmıyormuş, sadece insanın canı tatlı istiyor yaa ama azimliyim kızlar 3 kılo bıle gıtse neyın kötüsü, ha bu arada her sabah elma sirkesi içip yarım saat plates yapıyorum, ay umarım veririm kilocuklarımı

bu sotenin tarifini vemişmiydiniz canım nasıl pişriyorsunuz acaba ben de yarın yapacağım da

kızlar dun benım patates gunumdu gece dayanamadım yedım ben cocuk emzırıyorum ıkı aylık ondanmı nedır basım agrıdı bır bırde bugun normal yedım ölecem mıde agrısından bırde kabız oldum ustune offff ben bol hareket edecem az yıcem artık

kızlar nasıl gidiyor benım akşamları zorlycak gbi geliyor bu arada ben bitene kadar tartılmycgm

canım benı de aksam zorluyo.açım ama patates yemek istemıyorum resmen.yarın sebze bol bol yeriz artık salata ıspanak mantar felan daha ıyı çeşit var.bıde tatlı olsa super olurdu

canım benı de aksam zorluyo.açım ama patates yemek istemıyorum resmen.yarın sebze bol bol yeriz artık salata ıspanak mantar felan daha ıyı çeşit var.bıde tatlı olsa super olurdu

benim için en güzel meyve günü olucak sanırım bende patates yemek ıstemyrm artık

kızlar elleim titremeye başım dönmeye başladı bile yarın daha fazla yiyecek tüketmeyi düşünüyorum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…