- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.641
arkadaşlar yarın tartıda kaç çıkacağım acabaa
gece uyuyamam da ben şimdi:86:
ama karnım acıktı kızlar gerçekten bom boş midem şuan :44:
bu arada 2.5 litre su içtim sabahtan beri son 1litrem kaldı
Arkadaşlar benide aranıza alın
Bende yarın başlamak istiyorum bu diyete.
Boyum 1.60 65 kiloyum.
5 kilo versem 60 olcam oda fazla ama 65 den iidir yinede
Evde koşu bandım var sabah 1 km akşam 1 km yürüyorum 1 haftadır.
Birde haftaya memleketime gidicem.arkadaşımın nişanı var.acilen 5 kg vermem lazım
ben de tartılacağım :)
çok fazla fark etmese de :)
umarım gider birazcık
sende katıl cnm aramıza hgdn bu arada ben acıktım yhaa
inşallah iyi fark olur canım
ben yemeğimi yedim ama değişik midem patatesten yine böğ geldi tuzsuz
ben bol limon ve pul biberle ezmiştim patatesi :) çok güzel olmuştu. biraz sonra yine öyle yapıp akşam yemeğimi yiyeceğim.
daha sonra canım tatlı bir şeyler istemez umarım :))
Kızlar şimdi mantarlı ıspanak sotemın akşamkı porsıyonunuda yedim :) bugun gerçekten aştım kendımı gözümün önüne anneannemlerde poaçalar,kurabiler serildi, hatrım için ye dendi ama dayandım ve yemedım, sanırım ben ıyı gıdıyorum yarında et blığı yiyeceğim tüm gün ilk günü atlatırsak birşey kalmıyormuş, sadece insanın canı tatlı istiyor yaaama azimliyim kızlar 3 kılo bıle gıtse neyın kötüsü, ha bu arada her sabah elma sirkesi içip yarım saat plates yapıyorum, ay umarım veririm kilocuklarımı
ve yemeğimi yedim gerçekten harika olmuş özellikle de limon sıkınca ay ben bu diyetin 2. gününü çok sevdim :)
bu sotenin tarifini vemişmiydiniz canım nasıl pişriyorsunuz acababen de yarın yapacağım da
Canım vermiştim ama senin için tekrar vereyim;
*Mantarlı ıspanak
1,5 bağa yakın ıspanak
2 diş sarımsak (ki bhen taze sarımsak kullandım)
300 gr mantar
2 adet havuç
karabiber ve isteye görelimon suyu
ilk olarak havuçları rendeleyip sarımsak ve mantarlarla birlikte kendi buharında kavuruyoruz. dahasonra ayıklanmış ıspanakları üzerine oturtup pişmesini bekliyoruz:)
afiyet olsunn:)
Canım vermiştim ama senin için tekrar vereyim;
*Mantarlı ıspanak
1,5 bağa yakın ıspanak
2 diş sarımsak (ki bhen taze sarımsak kullandım)
300 gr mantar
2 adet havuç
karabiber ve isteye görelimon suyu
ilk olarak havuçları rendeleyip sarımsak ve mantarlarla birlikte kendi buharında kavuruyoruz. dahasonra ayıklanmış ıspanakları üzerine oturtup pişmesini bekliyoruz:)
afiyet olsunn:)
pişirirken su koymuyormuyuz canım:26:
kızlar dun benım patates gunumdu gece dayanamadım yedım ben cocuk emzırıyorum ıkı aylık ondanmı nedır basım agrıdı bır bırde bugun normal yedım ölecem mıde agrısından bırde kabız oldum ustune offff ben bol hareket edecem az yıcem artık
benim de tam tersi midem yumuşamız canım çok su içtiğimden mi acaba oldu bugün böyle:26:
pişirirken su koymuyormuyuz canım:26:
yok tatlım koymuyoruz zaten mantar ve ıspanak suyunu bırakıyor..
arkadaşlar yarın tartıda kaç çıkacağım acabaa
gece uyuyamam da ben şimdi:86:
ama karnım acıktı kızlar gerçekten bom boş midem şuan :44:
bu arada 2.5 litre su içtim sabahtan beri son 1litrem kaldı[/Q
patates doyuruyo ama tatlı istiyo insanın canı.aferin kız sana 2,5 lt su içmişsin.bız mecbur emziriyoruz ya içiyoruz istemedende olsa.
kızlar nasıl gidiyor benım akşamları zorlycak gbi geliyor bu arada ben bitene kadar tartılmycgm
canım benı de aksam zorluyo.açım ama patates yemek istemıyorum resmen.yarın sebze bol bol yeriz artık salata ıspanak mantar felan daha ıyı çeşit var.bıde tatlı olsa super olurdu
benim için en güzel meyve günü olucak sanırım bende patates yemek ıstemyrm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?