- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.621
afiyet olsun tatlım
şu an ne yapıyorsun canımhocam çok zor kadın erkek olsa daha iyimiş
şuan öğretmenlik yapıyorum.aslında o dönemde tez savunmamdaki juriler doktoraya baslamamı istediler ama ben evlilik öğretmenlik doktora zor oluyodu.yanı araştırma görevliliğini istemedim o aralar yanlış mıo yaptım bılmem.öğretmenlikten istifa etmek istemedım.tezli dimi senin.ben 46 kıloya düşmüştüm o ara.hem sehir dışında öğretmendım cunku zordu.
evet tezli canım annem ve babam yanıma geldiler bu sene o yüzden kilo vermem zor ama verdim
dün aksam aslıkenan da baslıcam dıyodu ama baslamadı heralde.suna bak ya benım daha cok uğrasmam gerek(((
evet canım oda vardı:26:
takma canını canım sen hamilelik kilonu veriyorsun olur öyle
kızlar salçada yasak dimi.geçmişi okudum salça kullanmışlar yemeklere.tavuk veya sebzelere
onu bilmiyorum ki:26:
Ben de varim, pazartesi baslicam. 59-60 arasi kilom ama tam bilmiorum. tarti yok..
tamam canım
kızlar salçada yasak dimi.geçmişi okudum salça kullanmışlar yemeklere.tavuk veya sebzelere
afiyet olsun tatlım
KIZLAR yemeğim ocakta harika ıspanak yapıyorum sizde faydalanabılırsınız, ben bugun aç kalmam hayatta :) yanına da mis gibi semizotu salatası
*Mantarlı ıspanak
1,5 bağa yakın ıspanak
2 diş sarımsak (ki bhen taze sarımsak kullandım)
300 gr mantar
2 adet havuç
karabiber ve isteye görelimon suyu
ilk olarak havuçları rendeleyip sarımsak ve mantarlarla birlikte kendi buharında kavuruyoruz. dahasonra ayıklanmış ıspanakları üzerine oturtup pişmesini bekliyoruz:)
afiyet olsunn:)
valla internetten süreklı arasatırıorum nasıl daha lezzetlı ama kalorısız bseyler bulurum diye :)
mantara bayılırım canım ıspanakla da güzel olur bi bakıyım belki bende mantar ve ıspanakla ikisini yaparım sarımsak sevmiyourm
şuan öğretmenlik yapıyorum.aslında o dönemde tez savunmamdaki juriler doktoraya baslamamı istediler ama ben evlilik öğretmenlik doktora zor oluyodu.yanı araştırma görevliliğini istemedim o aralar yanlış mıo yaptım bılmem.öğretmenlikten istifa etmek istemedım.tezli dimi senin.ben 46 kıloya düşmüştüm o ara.hem sehir dışında öğretmendım cunku zordu.
bende tokumöle yemeğimi de yedim çünkü yarın için de ıspanak ve mantar haşlıcam sanırım onun yanında domat salatalık ta yicem
aslıkenan ı aşağıda gördüm
aslıı başladın mı sende:44:
vay be çoğu kişinin yarın menüsü aynı olcak heralde.bende mantar ıspanak domates yicem.kabakta var ama kabağı kıymasız yıyemem.sadece salataylada doyamam,en mantıklısı mantar ıspanak felan işte..
biz böyle doya doya nasıl kilo vercez şimdi ben onu düşünmeye başladım canım
kilo vermek için accık aç kalmamız gerekmiyomu:26:
biz böyle doya doya nasıl kilo vercez şimdi ben onu düşünmeye başladım canım
kilo vermek için accık aç kalmamız gerekmiyomu:26:
ekmek yok,yulaflı bisküviler yok verriz kılo canım.umarım hepimizde 5 olmasa 4 kılo verelım
bence meyve ve yoğurt gununde açlık bırazda olsa hıssedılır
ben de başladım bugün bu diyete :)
bakalım neler olacak.
aa canım sen de bize katıl o zaman
bende tokumöle yemeğimi de yedim çünkü yarın için de ıspanak ve mantar haşlıcam sanırım onun yanında domat salatalık ta yicem
aslıkenan ı aşağıda gördüm
aslıı başladın mı sende:44:
katıldım o zaman :)
sırf bu konu için yeni üye oldum
bu arada ben daha hiç patates yemedim. birazdan başlayacağım bakalım :)
başlayamadım tatlım yapazartesi nasip olacak sanırım bana. takip ediyorum sizleri, başarcaz inanıyorum öğrenci evi olunca biraz düzen problemi var, pazartside sınavım var alışverişe çıkamadım pazartesi sizinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?