5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben öğle yemeğimi yiyorum baharat falan katmadım bu sefe

airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8
xxslnxx 63.2
pnrgl 64.6
selen_86 51 kilo

evet pazartesi günü 71.7 ile başladığım diyete 68.5 olarak son vermiş bulunuyorum...sabah kaşar peyniri açık çay(şekersiz) diyet beyaz peynir,az tuzlu zeytin salatalık domates ile kahvaltı yaptım he birde tam tahıllı ekmek.bundan sonraki öğünlerimi k fileks ile tamamlamayı düşünüyorum ara öğünlerde ise bir sürü form bisküvi aldım onlardan yiyeceğim.

canım bende öğretmenim ve yeni anneyim. 2 ortak noktamız oldu bak.pardon 3 oratk nokta çünkü şimdi de birlikte diyete başladık[/QUOTE]

evet ya süperiz.patetes günü zor geçmiyo benim için doyurucu çünkü.

bende tokum öle yemeğimi de yedim çünkü yarın için de ıspanak ve mantar haşlıcam sanırım onun yanında domat salatalık ta yicem

aslıkenan ı aşağıda gördüm
aslıı başladın mı sende:44:

vay be çoğu kişinin yarın menüsü aynı olcak heralde.bende mantar ıspanak domates yicem.kabakta var ama kabağı kıymasız yıyemem.sadece salataylada doyamam,en mantıklısı mantar ıspanak felan işte..

vay be çoğu kişinin yarın menüsü aynı olcak heralde.bende mantar ıspanak domates yicem.kabakta var ama kabağı kıymasız yıyemem.sadece salataylada doyamam,en mantıklısı mantar ıspanak felan işte..

biz böyle doya doya nasıl kilo vercez şimdi ben onu düşünmeye başladım canım

kilo vermek için accık aç kalmamız gerekmiyomu:26:

ekmek yok,yulaflı bisküviler yok verriz kılo canım.umarım hepimizde 5 olmasa 4 kılo verelım

ayy razıyım 4 kiloya yeter ki verelim canım

bence meyve ve yoğurt gununde açlık bırazda olsa hıssedılır

bence de tatlım ama ben meycayı çok seviyorum 2 kilo portakal 1 kilo elma aldım da geldim evde olmasına rağmen elmayı seviyorum ama olsun

yoğurt günün de de hem yoğuurt hemde yumurta yemeyi düşünüyorum:89:

başlayamadım tatlım ya pazartesi nasip olacak sanırım bana. takip ediyorum sizleri, başarcaz inanıyorum öğrenci evi olunca biraz düzen problemi var, pazartside sınavım var alışverişe çıkamadım pazartesi sizinleyim

katıldım o zaman :)
sırf bu konu için yeni üye oldum

bu arada ben daha hiç patates yemedim. birazdan başlayacağım bakalım :)

ben 3. öğünümü ycem yakında o zaman hoş geldin aramıza ve kk ya diyeyim sana

olsun canım yarıda katılırsın bize

kızlarrr ben tartılmadan asla yapamamm söz verdim kendime ama sözümü tutamıcam sanırım

arkadaşlar yarın tartıda kaç çıkacağım acabaa

gece uyuyamam da ben şimdi:86:

ama karnım acıktı kızlar gerçekten bom boş midem şuan :44:

bu arada 2.5 litre su içtim sabahtan beri son 1litrem kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…